Ay tutulması saat kaçta, ne zaman? Ay tutulması nedir, nasıl olur, etkileri nelerdir?
Ay tutulması saat kaçta, ne zaman? Ay tutulması nedir, nasıl olur, etkileri nelerdir? Ay tutulması Türkiye'den görülecek mi? Parçalı ay tutulması için geri sayım başladı. Burçları etkileyen ve 19 Kasım'da olması beklenen Ay tutulması son yüzyılın en uzun Tam Ay tutulması ve son 580 yılın ise en uzun Parçalı Ay tutulması olarak biliniyor. Peki, 19 Kasım Ay Tutulması Türkiye'den görülecek mi?
19.11.2021 Gündem
Orionid meteor yağmuru ne zaman, Türkiye'den izlenebilir mi? Orionid meteor yağmuru nedir, nasıl oluşur?
Orionid meteor yağmuru ne zaman, Türkiye'den izlenebilir mi? Orionid meteor yağmuru nedir, nasıl oluşur? Her yıl ekim aylarında gerçekleşen Orionid meteor yağmuru, 2021 yılında da gözlenebilecek. Meteor yağmuru, Halley kuyruklu yıldızının enkaz bulutundan ortaya çıkıyor. Peki, Orionid meteor yağmuru ne zaman olacak?
18.10.2021 Gündem
Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? Parçalı ay tutulması Türkiye'den izlenecek mi?
Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? Parçalı ay tutulması Türkiye'den izlenecek mi? Bu gece parçalı ay tutulması yaşanacak. Bu muhteşem doğa olayını kaçırmak istemeyenler özellikle 'Ay tutulması ne zaman?' sorusunu sorup parçalı ay tutulmasının Türkiye'den izlenip izlenemediğini merak ediyor.
4.07.2020 Gündem