Hobbit Evler en sessiz günlerini yaşıyor
Hobbit Evler en sessiz günlerini yaşıyor İşletme müdürü Murat Kuzu: "Bu süreçte hijyene büyük önem veriyoruz. İnşallah misafirlerimizi bayramdan sonra tekrar ağırlamaya başlarız. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.
2.05.2021 Tatil
Son dakika: Yasaklar kaldırılınca ülkelerinden ayrılacaklar! Türkiye trafiği...
Son dakika: Yasaklar kaldırılınca ülkelerinden ayrılacaklar! Türkiye trafiği... İngiltere'nin koronavirüs önlemlerini aşamalı olarak kaldırma planını açıklamasının ardından seyahat şirketleri yaz tatili rezervasyonlarında büyük artış yaşandığını açıkladı.
23.02.2021 Ekonomi
Antalya'ya gelen turist sayısı 5 milyonu aştı
Antalya'ya gelen turist sayısı 5 milyonu aştı Tarihinin en kötü turizm sezonun yaşandığı geçen yılın tamamında toplam 6 milyon 181 bin turistin geldiği Antalya, bu yıl 28 Temmuz itibariyle 5 milyon turist barajını aştı. 2 milyondan fazlasını Rusların oluşturduğu kente bu yıl 1 Ocak- 28 Temmuz tarihleri arasında havayoluyla gelen turist sayısı 5 milyon 21 bin 5 kişiye ulaştı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yıl sonu hedefinin 10 milyon olduğunu söyledi.
29.07.2017 Ekonomi
Atatürk Havalimanı’nda artık araçlar da x-ray’den geçecek
Atatürk Havalimanı’nda artık araçlar da x-ray’den geçecek Atatürk Havaalanı’da güvenlik önlemleri artırıldı bununla birlikte artık giriş kapısında alana giren şüpheli araçlar da x-ray cihazından geçirilecek. 28 Haziran 2016 tarihinde meydana gelen ve 45 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı ile gündeme gelen son olarak 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde hedef olan Atatürk Havaalanı'nda güvenlik önlemleri had safhaya çıkarıldı. Havaalanı girişinde Çevik Kuvvet polislerinin içinde bulunduğu büyük bir ekip arama yapıyor. Bu da trafiğe neden oluyor. Oluşan yoğunluğu engellemek için Atatürk Havaalanı ana giriş kapısına yurtdışından getirilen araç tarama cihazı yerleştirildi.  31 Ağustos'da gelen ekip tarafından akşam saatlerinde montajına başlanan cihaz ile şüpheli araçlarda elle aramadan önce x-ray cihazı ile görüntüleme yapılacak. Bu sayede hem yoğunluğun önüne geçilmesi hem de detaylı arama yapılması hedefleniyor.
11.09.2019 Haberler
Erdoğan ve Putin Rusya'da bir araya geldi
Erdoğan ve Putin Rusya'da bir araya geldi Günün son dakika haberi geldi. Rusya lideri Putin ve Cumhurbaşkanı'nın 268 gün sonra St. Petersburg'da bir araya geldi. İki ülke arasında yeni bir sayfa açan buluşmada liderlerin sıcak mesajlar dikkat çekti. İkili görüşme ile ilgili yaşanan son dakika gelişmelerini bu haberimizden takip edebilirsiniz.
11.09.2019 Haberler
Darbe girişimi gecesi Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda böyle karşılandı
Darbe girişimi gecesi Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda böyle karşılandı 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Dalaman’dan İstanbul’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde kendisini bekleyen yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Erdoğan’ın damadı ve aynı zamanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, içinde bulunduğu aracın üstüne çıkarak, izdihama neden olan vatandaşlardan yolu açmalarını istedi.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Metro girişlerinde yoğun güvenlik önlemi
Metro girişlerinde yoğun güvenlik önlemi Polis vatandaşları didik didik arıyor... İstiklal Caddesi'nde de özel harekat timleri devriye geziyor Fransa'daki terör saldırısının ardından alarma geçen İstanbul polisi, metro girişlerinde vatandaşları didik didik arıyor. Atatürk Havalimanı'nda da güvenlik önlemlerinin artırıldığı görüldü.    Fransa'nın güneyindeki Nice'de 84 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısının ardından İstanbul polisi alarma geçti. Güvenlik önlemleri kapsamında metro girişlerinde bekleyen polis ekipleri vatandaşları didik didik aradı. Atatürk Havalimanı'nda da güvenlik önlemlerini artıran polis ekipleri, çanta ve valizleri didik didik ararken, alanda özel harekat polisinin de önlem aldığı görüldü.
11.09.2019 Haberler
8 ay aradan sonra gelen Ruslar çiçeklerle karşılandı
8 ay aradan sonra gelen Ruslar çiçeklerle karşılandı Moskova’dan havalanan Rus uçağı içindeki 189 Rus yolcusuyla birlikte Antalya Havalimanı’na iniş yaptı. Uzun bir aradan sonra gelen ilk kafile için çiçeklerle karşılama yapıldı.
11.09.2019 Haberler
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 4
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 4 İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan ve 43 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına dünya da tepkisiz kalmadı. Scorp kullanıcıları Türkiye için iyi dileklerini böyle duyurdu. İşte o videolardan birkaçı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 1
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 1 İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan ve 43 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına dünya da tepkisiz kalmadı. Scorp kullanıcıları Türkiye için iyi dileklerini böyle duyurdu. İşte o videolardan birkaçı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 3
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 3 İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan ve 43 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına dünya da tepkisiz kalmadı. Scorp kullanıcıları Türkiye için iyi dileklerini böyle duyurdu. İşte o videolardan birkaçı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 2
Dünyadan Türkiye'ye destek yağdı 2 İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan ve 43 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına dünya da tepkisiz kalmadı. Scorp kullanıcıları Türkiye için iyi dileklerini böyle duyurdu. İşte o videolardan birkaçı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıyı yapan terörist kamerada
Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıyı yapan terörist kamerada Polis, Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan teröristlerin kimlik tespiti için güvenlik kameralarını saniye saniye inceliyor. Teröristlerin havalimanında güvenlik kamerası ile yolcu kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntüleri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinden. Elinde uzun namlulu silah bulunan siyah giyimli terörist içeride dolaşırken kameralara yansıyor. Terörist bir kaç defa hedef alıp silahı doğrultuyor ancak silah tutukluk yapıyor. Terörist bunun üzerine bir kaç defa yere atıyor. İçeride bir süre dolaşan terörist daha sonra geliş katına iniyor. Geliş katındaki bir terörist de yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüdeki teröristin güvenlik kamerasında silahı tutukluk yapan terörist olup olmadığı bilinmiyor. Siyah giyimli canlı bomba korkuyla saklanan yolcu ve çalışanların  yanından geçerek hızla ilerliyor.  Hemen arkasından bir polis geliyor. Kolonların ve duvar kenarlarına çömelerek bekleyenler canlı bombanın gittiği yönü gösteriyor. Bunun üzerine polis, belirtilen yöne doğru koşuyor.
11.09.2019 Haberler
İşte Atatürk Havalimanı teröristleri!
İşte Atatürk Havalimanı teröristleri! ATATÜRK Havalimanı’nda saldırı düzenleyen 3 canlı bombadan birinin havalimanında yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Kışlık mont giyen ve belini tutan teröristin, cesetleri Adli Tıp Kurumu’na getirilen 3 teröristten biri olduğu belirtiliyor. Vücut bütünlüğü bozulan ve belinden yukarısı olmayan terörist ayakkabısından teşhis edildi.
11.09.2019 Haberler
Acun Ilıcalı yayını yarıda kesti!
Acun Ilıcalı yayını yarıda kesti! Survivor'da Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS oylarının sonuçlarını beklerken, Acun Ilıcalı kısa bir açıklama yaparak oylamayı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp programı sonlandırdı.
11.09.2019 Televizyon
Adli Tıp Kurumu'nda hüzünlü bekleyiş
Adli Tıp Kurumu'nda hüzünlü bekleyiş Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında 36 kişi hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenazelerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre 27 kişinin kimlik tespitinin tamamlandığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen cenaze yakınları gözyaşlarını tutamadı. Bazı cenaze yakınları ise sinir krizi geçirdi. Tedbir amaçlı Adli Tıp Kurumu önünde sağlık ekipleri bekletiliyor.
11.09.2019 Haberler
Polonyalı tursitleri taşıyan midibüsü devrildi: 6 yaralı
Polonyalı tursitleri taşıyan midibüsü devrildi: 6 yaralı KONYA'nın Seydişehir İlçesi’nde Polonyalı turistleri taşıyan tur midibüsü devrildi...
13.10.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri