Tuşba

Tuşba

Son dakika Tuşba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tuşba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tuşba haber sayfamızda...

Tuşba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 516 tuşba haberi bulunmuştur.
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
2024 TUŞBA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Tuşba Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TUŞBA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Tuşba Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Van Tuşba Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Tuşba ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Van Tuşba Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı çiftçilere tohum dağıttı
Bakan Yumaklı çiftçilere tohum dağıttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Mera Islahı Projesi kapsamında yem bitkiler tohumu ve sıvat dağıtım törenine katıldı.
13.03.2024 Ekonomi
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum'
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum' Van'da 31 Mart seçimleri öncesi 692 mahalle muhtarlığı için şu ana kadar 35'i kadın, yaklaşık 4 bin kişi aday oldu.
13.03.2024 Haberler
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum'
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum' Van'da 31 Mart seçimleri öncesi 692 mahalle muhtarlığı için şu ana kadar 35'i kadın, yaklaşık 4 bin kişi aday oldu.
13.03.2024 Gündem
Son dakika... Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Van’da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
25.02.2024 Gündem
Depremde 20 yakını ve öğrencisini kaybetti! Tayinini isteyip Van'a atandı
Depremde 20 yakını ve öğrencisini kaybetti! Tayinini isteyip Van'a atandı Kahramanmaraş merkezli depreme, Hatay'ın Defne ilçesinde yaşadığı apartmanda yakalanan ve eşi ile son anda kurtulan 38 yıllık öğretmen Naci Ürker (60), 20'ye yakın akraba ve öğrencisini kaybetti. Depremin ardından tayinini istediği Van’ın Tuşba ilçesinde Göllü Mahallesi'nde 40 öğrencisi bulunan ilkokulda ğretmenlik yapıyor.
23.11.2023 Gündem
Kayseri stratejik büyüme modeliyle geleceğe hazır
Kayseri stratejik büyüme modeliyle geleceğe hazır Milliyet Gazetesi’nin geçen hafta sonu gerçekleştirdiği “Kayseri Buluşması”nda bir araya geldiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehrin son 30 yılına damga vuran “Kayseri vizyonu” hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özhaseki’nin belediye başkanlığına başladığı 1994’ten beri planlı ve stratejik hamlelerle bugünlere gelen ‘Kayseri vizyonu’, şehri ticaret, sanayi, turizm, eğitim, sağlık ve altyapıda önemli noktalara taşımış durumda. Bu vizyonu, Bakan Özhaseki şöyle aktardı.
11.11.2023 Ekonomi
Saniyeler içinde eşi ve üç çocuğunu kaybetti:  Bir kızımla hayatta kaldım
Saniyeler içinde eşi ve üç çocuğunu kaybetti: Bir kızımla hayatta kaldım  Van’da 9 Kasım 2011 yılında meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki ikinci yıkıcı depremin üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen, enkaz altında yaşamını yitirenlerin acısı ilk günkü gibi tazeliğini kuruyor.
9.11.2023 Gündem
İkinci el araç fiyatlarında düşüş
İkinci el araç fiyatlarında düşüş Van’da ikinci el araç fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken, Tuşba ilçesindeki ikinci el açık oto pazarı ise araç almak ve satmak isteyen vatandaşlarla dolup taştı.
4.11.2023 Ekonomi
Van depreminin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama! Karayazı ve Erciş fayına dikkat çekti.
Van depreminin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama! Karayazı ve Erciş fayına dikkat çekti. AFAD, Muğla açıklarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Saat 08.05 sıralarında ise bu kez Van sallandı. Van depreminin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
21.10.2023 Gündem
Van'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Van'da 4.0 büyüklüğünde deprem AFAD'ın geçtiği son dakika bilgilerine göre, Van'da büyüklüğü 4 olan bir deprem meydana geldi.
21.10.2023 Haberler
Son dakika! Van'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Son dakika! Van'da 4.0 büyüklüğünde deprem AFAD'ın geçtiği son dakika bilgilerine göre, Van'da büyüklüğü 4 olan bir deprem meydana geldi.
21.10.2023 Gündem
Muğla'nın ardından bir deprem de Van'da meydana geldi
Muğla'nın ardından bir deprem de Van'da meydana geldi AFAD, Muğla açıklarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Saat 08.05 sıralarında ise bu kez Van sallandı.
21.10.2023 Gündem
Vanlı minik öğrenciler Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti
Vanlı minik öğrenciler Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Kalecik İlkokulunda eğitim gören öğrenciler, Atatürk’ün doğduğu evi görmenin sevincini yaşadı.
17.10.2023 Çocuk
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 12 Ekim son dakika son depremler listesi! AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı (anlık güncel liste)!
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 12 Ekim son dakika son depremler listesi! AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı (anlık güncel liste)! Son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. 12 Ekim tarihinde Van'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Van’ın merkez Tuşba ilçesinde 4.7 büyüklüğünde olan deprem sonrasında en son olan depremler listesi bireyler tarafından ziyaret ediliyor. Peki 12 Ekim bugün deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
12.10.2023 Bilgi Rehberi
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem! İçişleri ve AFAD'dan açıklama geldi
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem! İçişleri ve AFAD'dan açıklama geldi Van’da merkez üssü Tuşba ilçesi olan Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bakan Yerlikaya’dan ve AFAD’dan açıklama geldi.
12.10.2023 Gündem
Genetik miras aileyi parçaladı! 2 kardeşimi ve 1 yavrumu kaybettim
Genetik miras aileyi parçaladı! 2 kardeşimi ve 1 yavrumu kaybettim Van'da, Kevi-Ferhat Akkaya çiftinin 5 çocuğundan 3'ü kas hastası olarak dünyaya geldi. Can 15 yaşındayken 3 yıl önce hayatını kaybetti, İsa (3) ve Ender Akkaya (17) da genetik kas hastalığı nedeniyle, günden güne kemikleri eriyerek yatağa bağlı yaşıyor.
5.10.2023 Gündem
Hepsi aynı anda can verdi, nedenini kimse bilmiyor! Ahırda şoke eden manzara
Hepsi aynı anda can verdi, nedenini kimse bilmiyor! Ahırda şoke eden manzara Van'ın Tuşba ilçesinde Ersoy Öntürk’e sabah ahıra girdiğinde koyunların çoğunun yerde yattığını, bazılarının ise can çekiştiğini gördü. Nedeni bilinmeyen olayda ilk belirlemelere göre 130 koyunun telef olduğu tespit edildi.
3.10.2023 Gündem
Nakşin, bu sene de evde dersbaşı yaptı! 'Protezler için 6 milyon liraya ihtiyaç var'
Nakşin, bu sene de evde dersbaşı yaptı! 'Protezler için 6 milyon liraya ihtiyaç var' Van’da yıllardır evde eğitim gören ve her yıl takdir belgesi alan doğuştan bedensel engelli Nakşin Özdemir (13), eğitimini bu yıl da evde görecek.
11.09.2023 Çocuk
Garibin Tepe'de yeni anıtsal yapı gurubu ortaya çıkarıldı
Garibin Tepe'de yeni anıtsal yapı gurubu ortaya çıkarıldı Van'ın Tuşba ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı alanda bulunan ve Urartulara ait olduğu tespit edilen Garibin Tepe'de bilim insanlarının sürdürdüğü çalışmalarda 13 pitosun (Büyük saklama kabı) bulunduğu yeni bir anıtsal yapı grubu gün yüzüne çıkarıldı.
2.09.2023 Gündem
Van'da binlerce ölü martı sahilden temizlendi
Van'da binlerce ölü martı sahilden temizlendi Van'da yaşanan martı ölümlerinin ardından harekete geçildi. Telef olan binlerce martı sahilden temizlendi. Martıların ölüm sebebi de Prof. Dr. Lokman Aslan tarafından açıklandı.
17.08.2023 Gündem
En büyük hayaline kavusması için 6 milyon liraya ihtiyacı var
En büyük hayaline kavusması için 6 milyon liraya ihtiyacı var Van’da yıllardır evde eğitim gören ve her yıl takdir belgesi alan doğuştan bedensel engelli Nakşin Özdemir (13), kol ve bacaklarına elektronik protez takılıp, okula gitmek istiyor.
16.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuşba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.