Bebek'te tuvalet krizi
Bebek'te tuvalet krizi Beşiktaş Bebek Parkı'nın ortasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yaptırılmak istenen tuvalet projesi gelen tepki üzerine iptal edildi. Tuvalet yapımı için park ortasına açılan çukur kapatıldı.
13.11.2020 Gündem
Business class tuvaletini kullanan kadın yolcuya  uçakta kelepçe
Business class tuvaletini kullanan kadın yolcuya uçakta kelepçe VİYANA-Abu Dabi seferini yapan yabancı bir hava yollarına ait uçakta, aniden midesi bulandığı için business class bölümündeki tuvaleti kullanan ekonomi sınıfı yolcusu Slovak kadın, kabin ekibiyle tartışınca kelepçe vurularak Erzurum’a indirildi. Zor durumda kaldığını ve en arkadaki tuvalete gidinceye kadar uçağı kirleteceğini düşündüğü için ön tuvaletlere gittiğini belirten Edita Kmetova, Erzurum’da tek başına kalınca gözyaşlarını tutamadı. Erzurum Havalimanı Nöbetçi Müdürü Abubekir Özcan tarafından bir otele yerleştirilen ve sabah uçağıyla İstanbul’a gönderilen Kmetova, Erzurum’dan ayrılırken, desteği için Abubekir Özcan’a teşekkür etti.
11.09.2019 Haberler
KPSS'de en şansız aday tuvalet izni verilmeyince...
KPSS'de en şansız aday tuvalet izni verilmeyince... Mersin'de KPSS'ye giren 36 yaşındaki kadının tuvalete gitmesine izin verilmeyince sınav sırasında altına kaçırdı
23.09.2012 Gündem