Tüvtürk

Tüvtürk

Son dakika TÜVTÜRK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TÜVTÜRK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TÜVTÜRK haber sayfamızda...

Tüvtürk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 185 tüvtürk haberi bulunmuştur.
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren muayene ilgili yeni dönem başladı. Trafiğe kayıtlı bazı araçların artık muayene yaptırması zorunlu değil. İşte TÜVTÜRK’te yeni dönemin detayları…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
TÜVTÜRK çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
TÜVTÜRK çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? TÜVTÜRK; Türkiye'de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak uluslararası standartlarda gerçekleştirdiği periyodik araç muayenesi hizmeti ile trafik ve araç güvenliğine katkı sağlamayı hedefleyen, konusunda uzman bir kuruluştur. Araç sahipleri periyodik muayene günleri geldiğinde "Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?" diye sorguluyor.
9.01.2024 Gündem
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 75 kişinin yakalandığını paylaştı. Bakan Yerlikaya Sibergöz-12 operasyonunun ayrıntılarını da sosyal medya hesabından açıkladı.
9.01.2024 Haberler
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 75 kişinin yakalandığını paylaştı. Bakan Yerlikaya Sibergöz-12 operasyonunun ayrıntılarını da sosyal medya hesabından açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu?
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu? Günümüzde araçlar her ne kadar çevre dostu üretilmeye çalışılsa da araç egzozlarından çıkan zararlı gazlar insan sağlığı, çevre ve hava kirliliği açısından zararlıdır. Bu yüzden egzoz emisyon ölçümü her araç için yaptırılması gereken zorunlu bir işlemdir. Egzoz muayenesi ile trafikte araçlardan çıkan zararlı gazların hava kirliliği ve çevreye zarar vermemesi amaçlanır. Muayene TÜVTÜRK üzerinden yaptırılabilir. Egzoz emisyon ücreti yıllara göre farklılık gösterir. 2024 yılında egzoz emisyon ölçümü fiyatı ne kadar? Egzoz muayenesi ücreti ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Araç Muayene Ücreti 2024, Araç Muayene Sorgulaması Nasıl Yapılır? TÜVTÜRK Muayene Randevusu ve Gerekli Evraklar
Araç Muayene Ücreti 2024, Araç Muayene Sorgulaması Nasıl Yapılır? TÜVTÜRK Muayene Randevusu ve Gerekli Evraklar Araç muayenesi kanunen tüm araçlar tarafından yaptırılması gereken bir işlemdir. Araç muayene ücreti her yıl TÜVTÜRK ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından belirlenerek kamuoyuna bildirilir. Her aracın muayene ücreti türüne göre farklılık gösterir. Araç muayenesinin yaptırılmaması veya geciktirilmesi durumunda belli bir miktar ceza ödenir. Araç sahiplerinin muayene işlemi için önce sorgulama ardından TÜVTÜRK internet sitesi veya çağrı merkezinden randevu alınması gerekmektedir. TÜVTÜRK araç muayene sorgulama ve randevu işlemi nasıl yapılır? “Araç Muayene Ücreti 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
ARAÇ MUAYENE ÜCRETİ 2024 | Araç muayene ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? Araç muayene gecikme ücreti ve yaptırmama cezası ne kadar?
ARAÇ MUAYENE ÜCRETİ 2024 | Araç muayene ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? Araç muayene gecikme ücreti ve yaptırmama cezası ne kadar? Araç muayene ücreti 2024 yılı fiyat listesi merak ediliyor. Yeni yılın ilk gününe girilmesiyle birlikte araç sahipleri belli zamanlarda yaptırılması zorunlu olan muayene ücretlerinin ne kadar olduğunu araştırmaya koyuldu. Yeni yılla birlikte araç muayene ücretlerine de zam geldi. Araç muayene fiyat listesinin yanı sıra araç muayene gecikme ücreti ve araç muayenesi yaptırmama cezası da artış gösterirdi. Peki, TÜVTÜRK araç muayene ücreti ne kadar oldu? 2024 güncel araç muayene gecikme ücreti ve yaptırmama cezası ne kadar? İşte TÜVTÜRK otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork araç muayene fiyat listesi haberimizde...
2.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİ: Otomobil, Motosiklet, Kamyon araç muayene ücreti kaç liraya yükselecek?
2024 ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİ: Otomobil, Motosiklet, Kamyon araç muayene ücreti kaç liraya yükselecek? 2024 yılı için geri sayım devam ediyor. Yeniden değerleme oranına göre belirlenen araç muayene ücretlerine yeni yıl itibariyle herhangi bir değişiklik yaşanmazsa % 58,46 zam gelecek. Zamla birlikte araç muayene ücretleri de farklılık gösterecek. Peki 2024 araç muayene ücreti kaç lira olacak?
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 64 milyon kullanıcı sayısına ulaştı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 64 milyon kullanıcı sayısına ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Eminönü'nde denize düşen İETT otobüsü saatler sonra çıkarıldı
Eminönü'nde denize düşen İETT otobüsü saatler sonra çıkarıldı Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsü denize düştü. 6 saatin sonunda çıkarılan otobüsle ilgili açıklamalar da peş peşe geldi.
17.08.2023 Gündem
Yeni hayat yeni umut
Yeni hayat yeni umut Yeni mahallelerine alışan çocuklar bisiklet istiyor. Samet-Burcu Gökhan çifti, çocuklarının doğumunu bekliyor. Sosyal marketi, mescidi, çocuk oyun alanları olan konteyner kentine tenis kortu da yapılıyor.
19.03.2023 Gündem
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknoloji hayatın her alanında alışageldik işleyişi altüst edip ilerlerken gözler her zamankinden fazla teknoloji liderlerinin üzerinde...
20.03.2023 Milliyet Executive
4 bin kişilik konteyner kent
4 bin kişilik konteyner kent İş dünyası deprem bölgesine desteğini sürdürüyor. Hatay’da 4 bin kişilik konteyner kent kuruluyor.
14.02.2023 Ekonomi
TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİ || 2023 Otomobil, Kamyon, Otobüs, Motosiklet muayene ücreti kaç TL oldu, yüzde kaç zam geldi?
TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİ || 2023 Otomobil, Kamyon, Otobüs, Motosiklet muayene ücreti kaç TL oldu, yüzde kaç zam geldi? 2023 yılına girilmesiyle birlikte araç muayane ücretlerine de zam geldi. Geçtiğimiz yıl 507,40 TL olan araç muayene ücreti yeni yılda yeniden değerleme oranına göre % 122 oranında zamlandı. Peki Araç muayene ücreti ne kadar oldu? Hangi araç ne kadar muayene ücreti ödeyecek?
3.01.2023 Bilgi Rehberi
Tüvtürk Randevu 2023: Tüvtürk Araç Muayene Randevusu Nasıl Alınır?
Tüvtürk Randevu 2023: Tüvtürk Araç Muayene Randevusu Nasıl Alınır? Araç muayenesi her araç sahibinin yaptırması gereken zorunlu bir muayenedir. Bu işlemin amacı oluşabilecek kazaların önüne geçmektir. Ancak araç muayenesinin yaptırılmaması ve geciktirilmesi durumunda idari para cezası kesilir. Araç muayenesi yaptırma için öncelikle randevu almak gereklidir. Randevular TÜVTÜRK üzerinden alınmaktadır. Randevu en basit haliyle TÜVTÜRK internet sitesinden alınabilir. Araç sahibi kendine uygun tarih ve saati seçerek randevu oluşturma imkanına sahip oluyor. Araç muayene randevusu nasıl alınır? Tüvtürk Randevu 2023 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2023 Ekonomi
Yenikapı’da zincirleme kaza! İETT şoförünün ifadesi ortaya çıktı
Yenikapı’da zincirleme kaza! İETT şoförünün ifadesi ortaya çıktı İstanbul Yenikapı’da 7 aracın karıştığı ve 14 kişinin yaralandığı kazayla ilgili İETT otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem
Safari cipin sürücüsü: Emniyet kemeri için uyardım, kimse beni takmadı
Safari cipin sürücüsü: Emniyet kemeri için uyardım, kimse beni takmadı Muğla'nın Marmaris ilçesinde Irak uyruklu 5 turistin öldüğü, 4'ünün de yaralandığı kazanın ardından tutuklanan safari cipin sürücüsü Murtaza Arslan'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Arslan'ın ifadesinde, olay yerine 800 metre kala araçtakileri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardığını, ancak kimsenin kendisini dinlemediğini söylediği öğrenildi.
27.08.2022 Gündem
5 turistin öldüğü kazaya ilişkin bilirkişi heyeti oluşturuldu
5 turistin öldüğü kazaya ilişkin bilirkişi heyeti oluşturuldu Muğla'nın Marmaris ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği safari cipinin devrilmesi sonucu Irak uyruklu 5 turistin öldüğü, 4’ünün de yaralandığı kazaya ilişkin Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından teknik inceleme yapılmak üzere 2 kişilik bilirkişi heyeti oluşturuldu. Alt dalı otomotiv olan makine mühendisi ile trafik bilirkişisi, araç muayene istasyonuna götürülen cipte, kaza öncesi usule aykırı müdahalede bulunulup, bulunmadığının tespitini yapacak.
25.08.2022 Gündem
Araç KM Sorgulama: İnternetten ve SMS ile Plakadan Araç Km Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılır?
Araç KM Sorgulama: İnternetten ve SMS ile Plakadan Araç Km Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılır? İkinci el araç alacak olan kişilerin, araç geçmişi ile ilgili araştırma yapması gerekir. Aracın durumu, hasar sorgulaması, resmi kayıtları ve km sorgulaması yapılmalıdır. Tüm bu veriler araç fiyatını belirleyen faktörlerdir. Otomobilin kilometresi ise önemli bir kriter olmalıdır. Çünkü kilometre arttıkça, aracın aşınma payı da artacaktır. Bu yazımızda KM sorgulama işlemleri ile ilgili detayları derledik. İnternetten ve SMS ile plakadan araç km sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Araç KM sorgulama ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
20.06.2022 Otomobil
TÜVTÜRK araç muayene ücretlerine kadar zam geldi kaç lira oldu? 2022 araç muayene ücretleri ne kadar?
TÜVTÜRK araç muayene ücretlerine kadar zam geldi kaç lira oldu? 2022 araç muayene ücretleri ne kadar? Yeni yıla girilmesi ile birlikte araç muayene ücretlerine de zam geldi. Yeniden değerleme oranı tutarı olan yüzde 36,2 oranında araç muayene ücretlerine zam geldi. Yeni yıl içerisinde aracını muayeneye sokmak durumunda olan vatandaşlar hangi araç ne kadar muayene ücreti ödeyecek sorusuna yanıt arıyor. İşte TÜVTÜRK 2022 araç muayene ücretleri...
19.01.2022 Ekonomi
1000 liralık gecikme bedeli 75 lira oldu
1000 liralık gecikme bedeli 75 lira oldu Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle gecikilen her ay için araç muayene bedelinin yüzde 5’i olarak hesaplanan gecikme bedeli, aylık yurt içi üretici fiyat endeksi oranında yeniden belirlenecek.
10.06.2021 Ekonomi
Araç muayene gecikme bedelleri yeniden düzenleniyor
Araç muayene gecikme bedelleri yeniden düzenleniyor Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle gecikilen her ay için araç muayene bedelinin yüzde 5'i olarak hesaplanan gecikme bedeli, aylık yurt içi üretici fiyat endeksi oranında yeniden belirlenecek.
9.06.2021 Ekonomi
Yılın Otomobili için 7 finalist
Yılın Otomobili için 7 finalist Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının 7 finalisti belli oldu.
12.04.2021 Otomobil
HGS VE OGS geçiş ihlalleri e-Devlet üzerinden görülebilecek
HGS VE OGS geçiş ihlalleri e-Devlet üzerinden görülebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, sürücüler için farkındalık yaratan e-Devlet'te Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) Borç ve Bilgilendirme Hizmeti uygulamasını hayata geçirdi.
10.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tüvtürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.