Tuzlaspor - Galatasaray maçında gerginlik
Tuzlaspor - Galatasaray maçında gerginlik Tuzlaspor - Galatasaray maçının bitiş düdüğünün ardından iki takım oyuncuları arasında çıkış tünelinin olduğu bölümde bir tartışma çıktı. Tuzlaspor oyuncusu Gökhan Çıra ile Galatasaray kalecisi Fernando Muslera arasında başlayan tartışmayı iki ekibin teknik heyeti ayırmakta zorlanırken, gerginliğe polis güçleri sahaya girerek müdahale etti. Polisin oluşturduğu güvenlik koridoru sonrasında iki takım oyuncuları da soyunma odasına girdi.
18.12.2019 Futbol
Tuzlaspor-Galatasaray: 0-4
Tuzlaspor-Galatasaray: 0-4 Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın rövanşında Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ederek son 16'ya yükseldi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Tuzlaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda?
Tuzlaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Galatasaray, bu akşam Tuzlaspor'a konuk oluyor. İlk maçı sahasında 2-0'lık skorla kaybeden Sarı-Kırmızılı takım tur atlamak için sahaya çıkıyor. Peki Tuzlaspor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Türkiye Kupası
Tuzlaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Tuzlaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda rövanş maçları için geri sayım başladı. Son kupa şampiyonu Galatasaray, ilk maçta sahasında 2-0 mağlup olduğu Tuzlaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Peki büyük bir heyecanla beklenen Tuzlaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Türkiye Kupası