Tüzmen

Tüzmen

Son dakika tüzmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tüzmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tüzmen haber sayfamızda...

Tüzmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.829 tüzmen haberi bulunmuştur.
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Cumhuriyetin 100. yılı için Dolmabahçe Sarayı'nın önünde daldılar
Cumhuriyetin 100. yılı için Dolmabahçe Sarayı'nın önünde daldılar Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Türkiye'de 134 farklı noktada dalış gerçekleştirildi. O noktalardan biri de Dolmabahçe Sarayı'nın önüydü. Dolmabahçe Sarayını ziyaret eden yerli ve yabancı turistler ise o anları görüntüledi.
22.10.2023 Gündem
Kürşad Tüzmen ve 7 sporcu KKTC'ye yüzüyor
Kürşad Tüzmen ve 7 sporcu KKTC'ye yüzüyor Mersin'in Anamur ilçesinde eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de katıldığı 'Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs'a' etkinliği düzenlendi. İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü'nce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) uygulanan ambargoya dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte konuşan Tüzmen, Akdeniz'i barış denizi yapmak istediklerini belirterek, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni bütün dünyada tanınmasını, ticari, turizm ve en sonunda da siyasi açıdan tanınmasını arzu ediyoruz" dedi.
18.07.2022 Haberler
Kürşad Tüzmen ve 7 sporcu KKTC'ye yüzüyor
Kürşad Tüzmen ve 7 sporcu KKTC'ye yüzüyor Mersin'in Anamur ilçesinde eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de katıldığı 'Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs'a' etkinliği düzenlendi. İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü'nce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) uygulanan ambargoya dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte konuşan Tüzmen, Akdeniz'i barış denizi yapmak istediklerini belirterek, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni bütün dünyada tanınmasını, ticari, turizm ve en sonunda da siyasi açıdan tanınmasını arzu ediyoruz" dedi.
18.07.2022 Gündem
Murat Yıldırım kimdir, nereli, eşi kim? Murat Yıldım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir, nereli, eşi kim? Murat Yıldım kaç yaşında? Murat Yıldırım kimdir? O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alan isimlerden birisi de Murat Yıldırım. Birçok dizi ve filmde rol alan sevilen oyuncu bir dönem yarışma programı da sunmuştu. Peki, Murat Yıldım kaç yaşında, kiminle evli? İşte Murat Yıldırım'ın hayatı...
31.12.2021 Cadde
Kubat: İki yıl kilise korosunda baş solist oldum
Kubat: İki yıl kilise korosunda baş solist oldum Belçika’da büyüyen Kubat, Armağan Çağlayan’ın Dur Bi Dinle” isimli programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan şarkıcı, mesleğe ilk adımını kilise korosunda attığını söyledi.
30.12.2021 Cadde
'Yeşil Ekonomi'ye dikkat çekildi
'Yeşil Ekonomi'ye dikkat çekildi Beşinci İstanbul Ekonomi Zirvesi "Yeşil Ekonomi" ana temasıyla gerçekleşti. Zirvenin açılışında konuşan İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer “Bugün burada 5. Ekonomi Zirvesi’ni düzenlemekten gurur duyuyorum. Bizim misyonumuz dünyayı kurtarmak değil. Ancak dünya var olduğundan beri yaşanabilecek tüm sıkıntılarla karşılaştık. Son 100 yıldaki endüstriyel ve insanların dünyayı yanlış kullanmasından kaynaklı doğaya çok zarar verdik. Bundan sonraki yüzyılda gelecek nesillere çok daha iyi bir dünya bırakabiliriz. İstanbul Ekonomi Zirvesi’nin, dünyayı kurtarma gibi bir iddiası yok ama, dünyayı kurtarma iddiası olan insanları buluşturma iddiası var” dedi.
12.12.2021 Ekonomi
İstanbul Ekonomi Zirvesi tanıtıldı
İstanbul Ekonomi Zirvesi tanıtıldı İstanbul Ekonomi Zirvesi Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Tüzmen, "Salgın sürecinde sağlık için yapılan kapanmalarda her ülke kendi tedbirini kendisi aldı. Ama iklim kapanmaları bütün ülkeleri birden etkileyecek hale gelecek. Her ne kadar emisyonda, karbondioksit salınımında, sera gazı salımında dünyada ülkelerin farklı yüzdeleri olsa da bu işten bütün ülkeler etkilenecek." dedi.
26.10.2021 Ekonomi
Akdeniz’de kulaçlar KKTC için atılacak
Akdeniz’de kulaçlar KKTC için atılacak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 47. yıl dönümü nedeniyle sekiz yüzücü Mersin’den Girne’ye kadar yüzecek. Yüzücüler bayrağı Türk Ordusu’nun 20 Temmuz 1974’de çıkarma yaptığı Girne’deki plajda KKTC yetkililerine teslim edecek.
19.07.2021 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Kulaçlar sağlık çalışanları için atılacak
Bakan Kasapoğlu: Kulaçlar sağlık çalışanları için atılacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Rusya-Türkiye Uluslararası Karadeniz 320 kilometre Açık Deniz Yüzme Maratonu'nda kulaçların sağlık çalışanları için atılacak" dedi.
1.06.2021 Diğer
Pamukkale turu
Pamukkale turu Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini ‘Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim’ programında anlattı
19.04.2021 Ege
‘Takdir edilecek projeler’
‘Takdir edilecek projeler’ Motosikletiyle karış karış gezdiği Türkiye’nin güzelliklerini, bir televizyon kanalındaki ‘Benim Şehrim’ programıyla anlatan, eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Denizli’nin projelerle farklı bir noktaya taşındığını belirtti.
14.04.2021 Ege
Güzel şehir Denizli
Güzel şehir Denizli Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusuyla ekranların sevilen yüzü olan önceki dönem Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, davetli olarak geldiği Denizli’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte zeybek oynadı...
12.04.2021 Ege
TBMM Başkanı Şentop: Yeni anayasa fikri heyecan uyandırıyor
TBMM Başkanı Şentop: Yeni anayasa fikri heyecan uyandırıyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Milli Mücadele'nin daha başında namusunu ve toprağını kanının son damlasına kadar savunan Antepliler, aslında Anadolu'daki milli direnişe örnek olması bakımından eşsiz bir kale olmuştur." dedi. Şentop, yeni anayasa fikrinin de heyecan uyandırdığını belirtti.
8.02.2021 Siyaset
Tüzmen, Bergama’ya hayran kaldı
Tüzmen, Bergama’ya hayran kaldı Devlet eski Bakanı Kürşad Tüzmen “Benim Şehrim” programında, UNESCO Dünya Mirası Bergama’ya yer verdi.
23.01.2021 Ege
Kınık’ı ekranlara taşıdı
Kınık’ı ekranlara taşıdı Eski bakan Kürşat Tüzmen, Haber Global ekranlarında yayınlanan “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programı için Kınık’ı ziyaret etti.
23.01.2021 Ege
Sürdürülebilir kalkınma  İstanbul’da konuşulacak
Sürdürülebilir kalkınma İstanbul’da konuşulacak “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Ekonominin Yeniden Dizayn Edilmesi” ana temasıyla bu yıl 4. Kez yapılacak olan İstanbul Ekonomi Zirvesi’nin (İEZ) 2020 programı ve hedefleri, kamuoyuna açıklandı.
20.11.2020 Ekonomi
‘Rol model böyle olunur’
‘Rol model böyle olunur’ Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46. yıl dönümü sebebiyle Mersin’den Kıbrıs’a yüzen İstanbul Yıldızlar Yüzme Kulübü sporcularını kabul eden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “Sizleri gençlerle buluşturup, bu ruhu onlara aşılamamız lazım” dedi
25.09.2020 Futbol
Bakan Kasapoğlu Kıbrıs'a kadar yüzen sporcularla bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu Kıbrıs'a kadar yüzen sporcularla bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46'ncı yıl dönümü dolayısıyla Mersin'den Kıbrıs'a kadar yüzen, aralarında önceki dönem Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de yer aldığı İstanbul Yıldızlar Yüzme Kulübü sporcuları ile bir araya geldi.
24.09.2020 Su Sporları
'Harekât acıların sonu özgürlüğün başlangıcı'
'Harekât acıların sonu özgürlüğün başlangıcı' KKTC’nin İstanbul Başkonsolosu Seniha Birand Çınar 20 Temmuz Barış Harekâtı’nın, Kıbrıs Türklerinin yıllar süren Rum mezaliminden kurtuluşunun başlangıcı olduğunu söyledi.
20.07.2020 Gündem
Pınarhisar mahpusundan Devlet Mahallesi’ne
Pınarhisar mahpusundan Devlet Mahallesi’ne 3 Kasım 2002 seçimlerinden birincilikle çıkan AK Parti’nin Genel Başkanı Erdoğan, vekil olmadığı için başbakan da olamadı. 58. Hükümet’te yer almayan Erdoğan Siirt’te yenilenen seçim sonucunda TBMM’ye girdi ve 14 Mart 2003’te 59. Hükümet’i kurarak başbakan oldu...
14.03.2020 Gündem
Yurtdışı Kıbrıslı Türkler  Koordinasyon Kurulu oluşturuldu
Yurtdışı Kıbrıslı Türkler Koordinasyon Kurulu oluşturuldu Başbakan Ersin Tatar’ın talimatıyla Başbakanlık himayesinde Yurtdışı Kıbrıslı Türkler Koordinasyon Kurulu oluşturuldu.
27.01.2020 Kıbrıs
İşte Türk devi: Derman
İşte Türk devi: Derman Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mersin'de askeri üretim de yapılan fabrikada "Derman" adındaki, yüzde 70'i yerli üretim olan zırhlı askeri lojistik destek aracını kullandı.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ve diğer ilgililerle Tarsus ilçesindeki Koluman Otomotiv Endüstri AŞ'yi ziyaret etti. Burada, şirketin yönetim kurulu başkanı Kaan Saltık'tan çalışmaları hakkında bilgi alan Varank, işçilerle de bir süre sohbet etti. Ardından yüzde 70'i yerli üretim ve 8x8 özelliğine sahip, "Derman" adındaki zırhlı askeri lojistik destek aracını kullanan Varank, araçtan inerken bir sonraki programına atıfta bulunarak, "Organize sanayi bölgesi uzak değilse, bununla gidelim." diyerek espri yaptı.
11.09.2019 Haberler
Görüntüsü ortaya çıktı! İşte Türk devi...
Görüntüsü ortaya çıktı! İşte Türk devi... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mersin'de askeri üretim de yapılan fabrikada "Derman" adındaki, yüzde 70'i yerli üretim olan zırhlı askeri lojistik destek aracını kullandı.
27.12.2018 Ekonomi
Görüntüsü ortaya çıktı! İşte Türk devi...
Görüntüsü ortaya çıktı! İşte Türk devi... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mersin'de askeri üretim de yapılan fabrikada "Derman" adındaki, yüzde 70'i yerli üretim olan zırhlı askeri lojistik destek aracını kullandı.
27.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tüzmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.