U20 Dünya Kupası

U20 Dünya Kupası

Son dakika U20 dünya kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan U20 dünya kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan U20 dünya kupası haber sayfamızda...

U20 Dünya Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.733 u20 dünya kupası haberi bulunmuştur.
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri Dünyanın en pahalı transferi, Fransa’nın yıldızıydı... Alex Ferguson’u takmadı, yıldızının barışmadığı Mourinho’yu Manchester’dan yollattı... Performansı düşüşteydi, testosteron ile yakalanınca kariyeri noktalandı. Erkekliğini artırmaya çalışırken, futboldan oldu.
3.03.2024 İtalya Serie A
Halil Umut Meler taburcu oldu, ailesine kavuştu!
Halil Umut Meler taburcu oldu, ailesine kavuştu! MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin saldırısına uğrayan Halil Umut Meler, dün taburcu oldu, ailesinin yanına gitti.
14.12.2023 Futbol
Collina'dan Halil Umut Meler patlaması! 'Dehşet verici'
Collina'dan Halil Umut Meler patlaması! 'Dehşet verici' Dünya futbolunun unutulmaz hakemleri arasında yer alan Pierluigi Collina, Halil Umut Meler'ie yönelik saldırı hakkında sert açıklamalarda bulundu.
13.12.2023 Süper Lig
Sami Yen'de parlamıştı! Pogba'nın sakatlık, şantaj ve doping kâbusu
Sami Yen'de parlamıştı! Pogba'nın sakatlık, şantaj ve doping kâbusu Paul Pogba'nın yıldızı 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nda parladı. Ali Sami Yen'de kupayı havaya kaldıran, Şampiyon Fransa'nın MVP seçilen kaptanıydı. İtalya'da son bir yılda sakatlık, şantaj ve dopingle kâbusu yaşadı, futbol hayatı bitme noktasına geldi
13.09.2023 Futbol
Kadınlar Dünya Kupası İspanya'nın!
Kadınlar Dünya Kupası İspanya'nın! Kadınlar Dünya Kupası finalinde İngiltere'yi 1-0 mağlup eden İspanya şampiyonluğa ulaştı.
20.08.2023 Futbol
Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda görev yapacak hakem sayısı belli oldu
Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda görev yapacak hakem sayısı belli oldu 11 Ağustos'ta Trabzonspor-Antalyaspor maçı ile başlayacak Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda sahada görev yapacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlendi. Önceki sezonda 29 olan sayı bu sezon 25 olarak açıklandı. Yeni listede yer alan 15 hakem, Avrupa ve dünyadaki organizasyonlarda hiç görev almadı.
6.08.2023 Süper Lig
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası finallerinde eğitimci olarak görev aldı
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası finallerinde eğitimci olarak görev aldı FIFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır, Arjantin’de 20 Mayıs - 11 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 2023 FIFA U20 Dünya Kupası finallerinde eğitimci olarak görev aldı.
15.06.2023 Futbol
Halil Umut Meler'e U20 Dünya Kupası'nda görev
Halil Umut Meler'e U20 Dünya Kupası'nda görev FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, 2023 FIFA U20 Dünya Kupası'nda yarın Arjantin'in La Plata şehrindeki La Plata Stadyumu'nda Brezilya ile Tunus arasında oynanacak son 16 turu müsabakasını yönetecek.
30.05.2023 Futbol
FIFA’dan Halil Umut Meler’e görev
FIFA’dan Halil Umut Meler’e görev FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, U20 Dünya Kupası grup aşamasında oynanacak olan Kolombiya - Senegal müsabakasında düdük çalacak.
27.05.2023 Dünyadan Futbol
Türk hakemlerine uluslararası görevler! Cüneyt Çakır da listede
Türk hakemlerine uluslararası görevler! Cüneyt Çakır da listede Türk hakem ve eğiticimlerin FIFA ve UEFA tarafından önemli maç ve turnuvalarda görevlendirilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu bir açıklama yaptı.
13.05.2023 Futbol
Lionel Messi en iyisi! Katar'da kırılmadık rekor bırakmadı
Lionel Messi en iyisi! Katar'da kırılmadık rekor bırakmadı Kariyerindeki tek eksik olan Dünya Kupası şampiyonluğunu Katar’da tamamlayan Lionel Messi, adını futbol efsaneleri arasına yazdırdı. Ünlü yıldız, dev turnuvada rekor üstüne rekor kırarken Pele, Maldini ve Matthaus gibi isimleri geride bıraktı.
19.12.2022 Dünya Kupası
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi Kariyerinin başlangıç etabında 'Yeni Pele' olarak tanımlanan ve henüz 14 yaşında A takım düzeyinde futbola giriş yaptığında birçok rekoru kırmayı, ilki gerçekleştirmeyi başaran Freddy Adu, şimdilerde 33 yaşındayken ara vermiş gözüktüğü futbol hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Çaykur Rizespor forması da giyen Adu, futbol dünyasının içinde geçirdiği süreye ilişkin detayları paylaştı.
16.12.2022 Futbol
Cüneyt Çakır'dan veda mesajı! 28 yıllık kariyer sona erdi
Cüneyt Çakır'dan veda mesajı! 28 yıllık kariyer sona erdi Hakemlik kariyerini noktalayan ve TFF tarafından genç hakemleri eğitmesi amacıyla hakem eğitmeni olarak görevlendirilen Cüneyt Çakır, bir teşekkür mesajı yayınladı.
6.08.2022 Süper Lig
Bruma'nın kaderinde Türkiye var! Yeniden parladı
Bruma'nın kaderinde Türkiye var! Yeniden parladı Lincoln Henrique’yi renklerine bağlayan Fenerbahçe ikinci transferini Bruma ile yaptı.
16.06.2022 Fenerbahçe
Alpaslan Öztürk: ‘Pis Türk’ laflarıyla büyüdüm
Alpaslan Öztürk: ‘Pis Türk’ laflarıyla büyüdüm Tüm dünya ırkçılığı konuşurken Göztepe’nin yıldızı Alpaslan Öztürk’ten dikkat çeken sözler... Başarılı stoper, “Irkçılık yalnız siyahilere değil Türkler’e de yapılıyor. Belçika’da futbola başladığım günden bu yana, ‘Pis Türk’ laflarıyla büyüdüm. Tribünden, ‘Soğan kafa’ diye bağırırlardı hep. Hep geri plandaydık, şansımız hep çok azdı. Ne yetenekler bu zihniyet yüzünden kayboldu” dedi.
30.06.2020 Göztepe
UEFA, Şampiyonlar Ligi Finali için TFF ile görüştü!
UEFA, Şampiyonlar Ligi Finali için TFF ile görüştü! UEFA'nın, Şampiyonlar Ligi için İstanbul'da olası bir dörtlü final yapılması adına Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmeler yaptığı belirtildi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Mucizeler şehrine hoş geldiniz
Mucizeler şehrine hoş geldiniz UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi'nin sahibi Chelsea dev gecede İstanbul'da karşılaşıyor.
1.07.2020 Futbol
Premier Lig kalitesinde
Premier Lig kalitesinde Sarı-kırmızılıların elini çabuk tutmasıyla geçen ay imza attırdığı 20 yaşındaki savunma oyuncusu, teknik sol ayağı, isabetli pasları, geriden oyun kurmadaki becerisi ve hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çekiyor. Premier Lig ekiplerinin gelişimini takip ettiği oyuncu, Cim Bom için önemli bir yatırım olacak.
30.06.2020 Galatasaray
Futbol bayramı!
Futbol bayramı! U20 Dünya Kupası ile başlayan heyecan kasırgası 2019 Kadınlar Dünya Kupası, U21 Avrupa Şampiyonası ile devam etti. 3 büyük kıtada; Copa America, Afrika Uluslar Kupası ve Gold Cup ile yeni bir dönem futbolseverlere ‘merhaba’ dedi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Serhat Pekmezci: Transfer edilecek 120 oyuncu belirledik
Serhat Pekmezci: Transfer edilecek 120 oyuncu belirledik Fenerbahçe Futbol Akademisi Altyapı Scout Sorumlusu Serhat Pekmezci, göreve geldiklerinden bu yana 6 ayda 2 binin üzerinde maç izlediklerini ve altyapının sabır işi olduğunu belirterek, "120’ye yakın transfer edilecek boyutta bir havuzumuz var. Fenerbahçe ve Türk futbolu adına çok umutluyum" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
U20 Dünya Kupası'nda şampiyon Ukrayna
U20 Dünya Kupası'nda şampiyon Ukrayna Polonya'nın ev sahipliğindeki FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın şampiyonu, Güney Kore'yi 3-1'lik skorla mağlup eden Ukrayna oldu.
1.07.2020 Milli Takım
24 saat mesai!
24 saat mesai! Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli adeta 7 gün 24 saat mesai görüyor. Yeni sezon hazırlıkları için yoğun bir çalışma programına sahip Fransız idareci, hem ekibiyle görüşüyor hem menajerlerle iletişim kuruyor hem teklifleri değerlendiriyor hem de kulüp içi işlerini hallediyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
"Brayan Vera, Fenerbahçe'ye transfer olacak"
"Brayan Vera, Fenerbahçe'ye transfer olacak" Transferde yoğun bir program uygulayan Fenerbahçe’de yeni sol bek Kolombiya’dan geliyor. 20 yaşındaki Brayan Vera'nın, sarı-lacivertlilere transfer olacağı duyuruldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Borsa İstanbul’da gong çaldı! Yılın ikinci halka arzı gerçekleşti
Borsa İstanbul’da gong çaldı! Yılın ikinci halka arzı gerçekleşti CEO Event, 33 milyon TL’lik bir halka arzla, 1000 civarında yatırımcıya satış ile başarılı bir halka arz gerçekleştirdi..
3.06.2019 Ekonomi
Altay’ın rotası Polonya
Altay’ın rotası Polonya Altay, yabancı oyuncu arayışına Polonya’da başlayacak.
22.05.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

U20 Dünya Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.