Uber Türkiye'de açıldı mı? Uber taksi nedir?
Uber Türkiye'de açıldı mı? Uber taksi nedir? Uber ile ilgili ayrıntılar gündemde merak ediliyor. Uber, Türkiye açıklamasını sosyal medya hesabından gerçekleştirdi. Uber'in açıklamasında sonra Türkiye'de açılıp açılmadığı ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Uber Türkiye'de açıldı mı, Uber nedir?
13.01.2021 Gündem
Son dakika: Uber'e Amerika'dan büyük şok! Bundan sonra...
Son dakika: Uber'e Amerika'dan büyük şok! Bundan sonra... Özel otomobil sahiplerinin mobil uygulama aracılığıyla taksicilik yapmasına imkan sağlayan Uber ve benzeri şirketlerin araçlarına New York'ta yeni lisans verilmeyeceği bildirildi.
9.08.2018 Dünya
ABD'de Uber'in sürücüsüz aracı yaya ölümüne neden oldu
ABD'de Uber'in sürücüsüz aracı yaya ölümüne neden oldu Özel otomobil sahiplerinin mobil uygulama aracılığıyla taksicilik yapmasına imkan sağlayan Uber'in sürücüsüz araçlarından birinin ABD'de bir yayanın ölümüne neden olduğu bildirildi.
20.03.2018 Dünya
Uber nedir? Uber uygulaması nasıl kullanılır?
Uber nedir? Uber uygulaması nasıl kullanılır? Uber nedir? sorusu ile ilgili aramalar devam ediyor. Son zamanlarda gündemin en çok konuşulan konularından biri olan uber taksi uygulaması vatandaşlar tarafından ile ilgili en güncel bilgileri sizler için derledik. Peki sarı taksicilerin rahatsız olduğu uber uygulaması nedir, nasıl kullanılır?
13.03.2018 Gündem