Uber Taksi

Uber Taksi

Son dakika uber taksi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uber taksi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uber taksi haber sayfamızda...

Uber Taksi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 uber taksi haberi bulunmuştur.
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor Uber, uygulamasını kullanan taksi sürücüleri arasında bir memnuniyet araştırması gerçekleştirdi. Araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye’de Uber taksi sürücülerinin yüzde 64’ü Uber kullanarak çok daha fazla kazandıklarına dikkat çekti.
10.05.2022 Ekonomi
Uber Türkiye'de açıldı mı? Uber taksi nedir?
Uber Türkiye'de açıldı mı? Uber taksi nedir? Uber ile ilgili ayrıntılar gündemde merak ediliyor. Uber, Türkiye açıklamasını sosyal medya hesabından gerçekleştirdi. Uber'in açıklamasında sonra Türkiye'de açılıp açılmadığı ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Uber Türkiye'de açıldı mı, Uber nedir?
13.01.2021 Gündem
Uber’e engel kalktı sarı taksi izni çıktı
Uber’e engel kalktı sarı taksi izni çıktı İstinaf mahkemesi, Uber’e erişim engelini kaldırdı ve Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi.
25.12.2020 Ekonomi
Mahkemeden flaş Uber kararı! Geri dönüyor...
Mahkemeden flaş Uber kararı! Geri dönüyor... İstinaf Mahkemesi, yerel mahkemenin UBER'in faaliyetlerinin durdurulmasına ve internet sitesine erişimin engellenmesine ilişkin kararını kaldırarak yeni karar oluşturdu. İstinaf Mahmekemesi, UBER'in XL araçlarla faaliyetlerinin kaldırılmasına ilişkin yerel mahkeme ile aynı kararı oluştururken, UBER'in internet aplikasyonuna ilişkin erişim engelini kaldırdı. İstinaf, UBER'in internet sitesi üzerinden sarı taksiler ile hizmet verebileceğine hükmetti.
24.12.2020 Ekonomi
Uber yeniden faaliyete geçiyor!
Uber yeniden faaliyete geçiyor! İstinaf Mahkemesi, yerel mahkemenin UBER'in faaliyetlerinin durdurulmasına ve internet sitesine erişimin engellenmesine ilişkin kararını kaldırarak yeni karar oluşturdu. İstinaf Mahmekemesi, UBER'in XL araçlarla faaliyetlerinin kaldırılmasına ilişkin yerel mahkeme ile aynı kararı oluştururken, UBER'in internet aplikasyonuna ilişkin erişim engelini kaldırdı. İstinaf, UBER'in internet sitesi üzerinden sarı taksiler ile hizmet verebileceğine hükmetti.
24.12.2020 Uzmanpara
UBER sürücüsüne saldırı anı kamerada
UBER sürücüsüne saldırı anı kamerada Maltepe'de bulunan bir benzin istasyonunda bekleyen UBER aracına taksiyle gelen 3 kişi tarafından saldırı düzenlendi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, araç sürücüsünün saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
UBER sürücüsüne saldırı anı kamerada
UBER sürücüsüne saldırı anı kamerada Maltepe'de bulunan bir benzin istasyonunda bekleyen UBER aracına taksiyle gelen 3 kişi tarafından saldırı düzenlendi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, araç sürücüsünün saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.
16.07.2018 Gündem
Bodrum’da UBER’e ceza yağdı
Bodrum’da UBER’e ceza yağdı Bodrum’da Uber üzerinden yolcu taşımacılığı yapan araçlara trafik ekiplerince ceza yağdı. Yolculara soru soran trafik polisleri, Uber olduğunu anlaşılan araçlara işlem yapıldı. İstanbul’da Uber’in yasaklanmasının ardından Bodrum’a akın eden Uber sürücüleri umduklarını bulamadı. Bodrum’un birçok bölgesinde Uber üzerinde yolcu taşımacılığı yapan sürücüler trafik polisleri ile karşılaştı. Yüzlerce Uber aracına ceza yazan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerine İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği görevlileri de destek verdi. Öte yanda yolculara bindikleri aracın Uber olup olmadığını soran ekiplerin durdurdukları her 3 araçtan 2’si Uber çıktı. Polis kameralarına yansıyan o anlarda Uber ile seyahat eden yolcuların yaşadıkları şaşkınlık ise dikkatlerden kaçmadı.
11.09.2019 Haberler
Bodrum'da Uber gerilimi!
Bodrum'da Uber gerilimi! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, taksiciler ile turizm taşımacıları arasında çıkan "Uber" kavgasının büyümesini jandarma ekipleri önledi.
5.06.2018 Gündem
Bodrum'da Uber gerilimi!
Bodrum'da Uber gerilimi! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, taksiciler ile turizm taşımacıları arasında çıkan "Uber" kavgasının büyümesini jandarma ekipleri önledi.
5.06.2018 Gündem
Turizmcileri rahatlatan UBER açıklaması
Turizmcileri rahatlatan UBER açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’dan turizmcileri rahatlatan UBER açıklaması geldi. Uysal, "Bizim UBER ile ilgili aldığımız karar, bizim vermiş olduğumuz belgenin başka amaçla kullanılmamasına yönelik bir karar. Turizm belgesi vermişiz. Turizm belgesi ile normal taksi taşımacılığı yapıyorsa buna engel olma mahiyetinde. Eğer turizmcilerimizi rahatsız eden bir yönü varsa alınan kararların, onların değerlendirilmesi yapılır" dedi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika... Turizmcileri rahatlatan UBER açıklaması
Son dakika... Turizmcileri rahatlatan UBER açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’dan turizmcileri rahatlatan UBER açıklaması geldi. Uysal, "Bizim UBER ile ilgili aldığımız karar, bizim vermiş olduğumuz belgenin başka amaçla kullanılmamasına yönelik bir karar. Turizm belgesi vermişiz. Turizm belgesi ile normal taksi taşımacılığı yapıyorsa buna engel olma mahiyetinde. Eğer turizmcilerimizi rahatsız eden bir yönü varsa alınan kararların, onların değerlendirilmesi yapılır" dedi.
4.06.2018 Gündem
Son dakika... UBER davası ertelendi
Son dakika... UBER davası ertelendi UBER ve taksiciler arasındaki dava ertelendi. Mahkeme UBER dava dosyasının bilirkişiden beklenmesine karar vererek duruşmayı Kasım ayına erteledi.
4.06.2018 Gündem
'Uber yetkisiz taşımacılıktır'
'Uber yetkisiz taşımacılıktır' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uber yetkisiz  taşımacılıktır yani diğer adıyla korsan taşımacılıktır. Sebebi şudur; burası bir hukuk devletidir, hiç kimse kusura bakmasın. Kendisine, taşıma, taksicilik yapma  adına bir yetki verilmemiştir." dedi.
2.06.2018 Siyaset
'Uber yetkisiz taşımacılıktır'
'Uber yetkisiz taşımacılıktır' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uber yetkisiz  taşımacılıktır yani diğer adıyla korsan taşımacılıktır. Sebebi şudur; burası bir hukuk devletidir, hiç kimse kusura bakmasın. Kendisine, taşıma, taksicilik yapma  adına bir yetki verilmemiştir." dedi.
2.06.2018 Siyaset
Fiyatı 2 günde 100 bin lira arttı
Fiyatı 2 günde 100 bin lira arttı Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde taksiciler lehine düzenleme yapılması, UBER-taksi mevzusunu yine gündemin ilk sıralarına yerleştirdi. UBER’e karşı atılan bu ciddi adımın ardından taksi plaka piyasası hareketlendi, plaka fiyatları 2 günde 100 bin TL arttı.
1.06.2018 Ekonomi
UBER-taksi gerginliği sürerken... 5 ayda 4 binden 10 bine çıktı!
UBER-taksi gerginliği sürerken... 5 ayda 4 binden 10 bine çıktı! UBER’e karşı taksiciler lehinde bir adım atıldı. Peki yeni düzenleme UBER’i bitirir mi? Eski İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur ve UBER sürücülerinin üye olduğu Ulaşım ve Turizm Hizmetleri Derneği’nin başkanı Ersin Kula konuştu.
31.05.2018 Gündem
Uber'in uçan taksi prototipi ilk kez görüntülendi
Uber'in uçan taksi prototipi ilk kez görüntülendi Uber'in 2020'de uçmayı umduğu yeni hava taksisi için tasarım modelleri ilk kez ortaya çıktı. Prototip olan uçan taksiler, Los Angeles’ta düzenlenen Uber Elevate Summit konferansında sergileniyor.
8.05.2018 Teknoloji
Maslak'ta dehşet! UBER sürücüsünü 10 kişi birden dövdü...
Maslak'ta dehşet! UBER sürücüsünü 10 kişi birden dövdü... Dün gece Maslak'ta UBER sürücüsünün 10 kişi tarafından dövüldüğü, sürücünün aldığı darbeler sonra 3 dişinin kırıldığı iddia edildi
19.03.2018 Gündem
Taksici - Uber kavgasında ölüm tehdidi!
Taksici - Uber kavgasında ölüm tehdidi! İstanbul'da taksici - Uber kavgası bitmek bilmiyor. Saldırıların son örneği Esenyurt'ta kaydedildi. Taksiciler bir Uber aracının yolunu kesti. Sürücüsünü ölümle tehdit etti.
16.03.2018 Gündem
Uber nedir? Uber uygulaması nasıl kullanılır?
Uber nedir? Uber uygulaması nasıl kullanılır? Uber nedir? sorusu ile ilgili aramalar devam ediyor. Son zamanlarda gündemin en çok konuşulan konularından biri olan uber taksi uygulaması vatandaşlar tarafından ile ilgili en güncel bilgileri sizler için derledik. Peki sarı taksicilerin rahatsız olduğu uber uygulaması nedir, nasıl kullanılır?
13.03.2018 Gündem
UBER ve taksici geriliminde kim haklı kim haksız?
UBER ve taksici geriliminde kim haklı kim haksız? Son haftalarda araçlarına taksiciler tarafında yapılan saldırılarla gündeme gelen UBER - taksici tartışmalarında haklı taraf kim?
14.03.2018 Kaos
Lenovo'nun en yeni ürünlerini MWC 18'de test ettik: Lenovo Yoga 530 ve 730
Lenovo'nun en yeni ürünlerini MWC 18'de test ettik: Lenovo Yoga 530 ve 730 Lenovo, Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) Yoga 730 ve Yoga 530 adlı artırılmış gerçeklik odaklı cihazlarını tanıttı. Hem Cortana hem de Alexa’nın yer aldığı Yoga 730, bir odanın her yerinden verilen sesli komutları tanıyabiliyor. Biz de bunların dışında Lenovo'nun Mirage adlı sanal gerçeklik cihazını da yerinde MWC 18'de test ettik.
2.03.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Uber Taksi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.