Ubisoft

Ubisoft

Son dakika ubisoft haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ubisoft gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ubisoft haber sayfamızda...

Ubisoft

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 ubisoft haberi bulunmuştur.
Ubisoft, talihsiz oyunu Skull and Bones için yeni görüntüler yayınlıyor
Ubisoft, talihsiz oyunu Skull and Bones için yeni görüntüler yayınlıyor Ertelemelere doymayan Ubisoft, sabrı tükenen oyuncuları unutmuyor.
14.01.2023 Teknoloji
Arsa kapma yarışı: Metaverse yatırımları kumar mı?
Arsa kapma yarışı: Metaverse yatırımları kumar mı? Araştırmalar, insanlar ve şirketlerin internetin sanal gerçeklik versiyonu metaverse'de (kurgusal evren) yer edinmek için yarışırken, son bir yılda yaklaşık 2 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Fakat metaverse'ün insanların yaşayabileceği, çalışabileceği ve oynayabileceği üç boyutlu çevrimiçi tek bir alan olarak ortaya çıkmasına daha yıllar var. Bu durumda bu dünyadan alan kapmaya yatırım yapmak bir kumar mı?
4.11.2022 Dünya
Excalibur’dan 2021 yılında çıkacak oyunlar listesi
Excalibur’dan 2021 yılında çıkacak oyunlar listesi 2020’nin gidişi, 2021’de hiç yeni oyun çıkmayacak dahi olsaydı bile kutlanmaya değerdi. Yine de sabırsızlıklar beklediğimiz oyunlar var. Oyun dünyasının nabzını tutan Excalibur, yeni yılda çıkmasını heyecanla beklediğimiz 5 önemli oyunla ilgili bilgileri siz oyun severler için derledi.
7.01.2021 Teknoloji
Gerçek ortaya çıktı! Bir ülke büyük panik yaşamıştı
Gerçek ortaya çıktı! Bir ülke büyük panik yaşamıştı Kanada'nın Montreal bölgesinde, bilgisayar oyunu firması Ubisoft'un genel merkezine büyük bir polis operasyonu ile sonuçlanan ihbarın sahte olduğu ortaya çıktı.
14.11.2020 Dünya
Kanada'da dev oyun şirketinde çalışanlar rehin alındı!
Kanada'da dev oyun şirketinde çalışanlar rehin alındı! Kanada'nın Montreal kentinde oyun firması olan Ubisoft'un çalışma binası bir grup tarafından basıldı. Grup, şirketin tüm çalışanlarını rehin aldı ve çatıya çıkardı. O anlar ise kameralara yansıdı.
13.11.2020 Haberler
Son dakika... Kanada'daki rehine krizi aldatmaca çıktı!
Son dakika... Kanada'daki rehine krizi aldatmaca çıktı! Kanada’nın Montreal kentinde bulunan Ubisoft oyun şirketinin binasında çalışanların rehin alındığı bildirildi. Daha sonra yapılan açıklamada olayın aldatmaca olduğu anlaşıldı.
13.11.2020 Dünya
GeForce NOW’da ‘Oyuna Hazır’ (Special Edition): Hyper Scape Açık Beta Duyuruldu!
GeForce NOW’da ‘Oyuna Hazır’ (Special Edition): Hyper Scape Açık Beta Duyuruldu! GeForce NOW’daki en yeni gelişmeleri her perşembe oyun tutkunlarıyla paylaşan NVIDIA, bu haftanın sürprizi için oyuncuları daha fazla bekletmek istemedi ve Hyper Scape Açık Beta sürümünün bugün itibarıyla GeForce NOW’da yer aldığını duyurdu. İndirmelerle uğraşmadan heyecanın tam ortasına, Neo Arcadia sokaklarına hemen ışınlanabilirsiniz!
13.07.2020 Oyun
Far Cry 6 ne zaman çıkacak? Resmen açıklandı...
Far Cry 6 ne zaman çıkacak? Resmen açıklandı... Hala daha geliştirilmekte olan Far Cry 6'nın çıkış tarihi açıklandı. Hikayesi birbirinden ünlü isimlerle güçlendirilen Far Cry 6 ne zaman çıkacak?
13.07.2020 Oyun
Watch Dogs: Legion çıkış tarihi ne zaman? Ubisoft açıkladı...
Watch Dogs: Legion çıkış tarihi ne zaman? Ubisoft açıkladı... Ubisoft tarafından geliştirilen aksiyon açık dünya ve RPG oyunlarından biri olan Watch Dogs: Legion'un çıkış tarihi ne zaman? Ubisoft, Ubisoft Forward etkinliği ile birlikte Watch Dogs: Legion'un çıkış tarihini açıkladı!
13.07.2020 Oyun
Assassin's Creed Valhalla ne zaman çıkacak? Ubisoft açıkladı...
Assassin's Creed Valhalla ne zaman çıkacak? Ubisoft açıkladı... Ubisoft yaptığı açıklamayla birlikte Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış tarihini açıkladı. İşte merakla beklenen oyunun açıklanan çıkış tarihi! Assassin's Creed Valhalla ne zaman çıkacak?
13.07.2020 Oyun
Ubisoft Forward etkinliği ile birlikte dört yeni oyun tanıtıldı!
Ubisoft Forward etkinliği ile birlikte dört yeni oyun tanıtıldı! Uzun zamandr beklenen Ubisoft Forward etkinliği Koronavirüs nedeniyle internet üstünden yapılan bir yayınla yapıldı. Dört büyük oyunun tanıtıldığı etkinlik, uzun zaman konuşulacak gibi duruyor.
13.07.2020 Oyun
Rainbow Six Siege sistem gereksinimleri neler?
Rainbow Six Siege sistem gereksinimleri neler? Çevrimiçi taktiksel savaş oyunlarının önde gelen yapımlarından biri olan Rainbow Six Siege'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.
8.07.2020 Oyun
Assassin's Creed sistem gereksinimleri neler?
Assassin's Creed sistem gereksinimleri neler? Ubisoft'un çığır açan oyunlarından biri olan Assassins's Creed serisinin ilk oyunun sistem gereksinimleri neler?
8.07.2020 Oyun
Watch Dogs 2 sistem gereksinimleri neler?
Watch Dogs 2 sistem gereksinimleri neler? Ubisoft tarafından satışa sunulan açık dünya aksiyon mekaniklerine sahip olan Watch Dogs 2'nin minimum ve önerilen sistem gereksinimleri neler? Bu sorunun cevabı haberimizde...
7.07.2020 Oyun
Far Cry Primal sistem gereksinimleri neler?
Far Cry Primal sistem gereksinimleri neler? Ubisoft tarafından piyasaya sunulan Far Cry Primal için gerekli sistem gereksinimleri neler? İşte Far Cry Primal oynamak için bilgisayarınızda olması gereken donanımlar...
7.07.2020 Oyun
Watch Dogs sistem gereksinimleri neler? İşte Watch Dogs minimum sistem gereksinimleri
Watch Dogs sistem gereksinimleri neler? İşte Watch Dogs minimum sistem gereksinimleri Sevilen açık dünya aksiyon oyunlarından biri olan Watch Dogs sistem gereksinimleri neler? Watch Dogs'u sıkıntısız oynamak için gerekli minimum ve maksimum sistem gereksinimleri neler?
7.07.2020 Oyun
Assassin's Creed 3 sistem gereksinimleri! Assassin's Creed 3 minimum PC özellikleri
Assassin's Creed 3 sistem gereksinimleri! Assassin's Creed 3 minimum PC özellikleri Ubisoft’un geliştirdiği Assasins Creed 3 pek çok oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor. Peki, Assasins Creed 3’ün sistem özellikleri nelerdir? Assasins Creed 3’ün minimum PC gereksinimleri nelerdir?
4.07.2020 Teknoloji
NVIDIA, Ubisoft ve Monster Notebook 40.000 TL değerindeki Rainbow Six: Siege Türkiye Kupası’nı duyurdu
NVIDIA, Ubisoft ve Monster Notebook 40.000 TL değerindeki Rainbow Six: Siege Türkiye Kupası’nı duyurdu NVIDIA, Ubisoft ve Monster Notebook, Türk oyuncuları Ubisoft’un dünyada milyonlarca oyuncuya ulaşan FPS tarzındaki oyunu Rainbow Six: Siege’de rekabete davet ediyor. Haziran ile ağustos ayları arasında düzenlenecek turnuvada 40.000 TL değerinde ödül havuzu bulunuyor. 64 takımın yarışacağı Rainbow Six: Siege Türkiye Kupası, üç aşama üzerinden gerçekleştirilecek ve en çok puanı alan sekiz takım büyük finallerde birincilik ödülü için yarışacak.
19.06.2020 Oyun
Yeni yarış oyunu için geri sayım başladı
Yeni yarış oyunu için geri sayım başladı Ubisoft Nadeo, yarış oyunu Trackmania’dan ilk oynanış fragmanını yayınladı. Yeni Trackmania oyunculara kendilerine özel araç geliştirme, pist yaratma ve online yarış özellikleri sunacak.
26.04.2020 Ekonomi
Yeni Trackmania oyunun ilk fragmanı çıktı
Yeni Trackmania oyunun ilk fragmanı çıktı Ubisoft Nadeo, yarış oyunu Trackmania'dan ilk oynanış fragmanını yayınladı. Yeni Trackmania oyunculara kendilerine özel araç geliştirme, pist yaratma ve online yarış özellikleri sunacak.
23.04.2020 Oyun
45 lira değerindeki Assassin's Creed 2 kısa süreliğine ücretsiz oldu!
45 lira değerindeki Assassin's Creed 2 kısa süreliğine ücretsiz oldu! Ubisoft tarafından yapılan ve Assassin's Creed sersinin efsane oyunlarından biri olan Assassin's Creed 2 kısa süreliğine ücretsiz oldu.
15.04.2020 Oyun
Piri Reis kimdir, kaç yaşında vefat etti? Piri Reis biyografisi
Piri Reis kimdir, kaç yaşında vefat etti? Piri Reis biyografisi Asıl adı Muhyiddin Piri Bey olan Piri Reis 1465 yılında Gelibolu'da dünyaya geldi. Osmanlı İmparatorluğunda denizcilik anlamında önemli başarılara imza atan Piri Reis denizci bir ailenin bir ferdi olarak dünyaya geldi. Aile mesleği olan denizciliğe amcası Kemal Reis'in yanında başladı. Akdeniz üzerinde korsanlık yapan aile üyelerine katılan Piri Reis daha sonra Osmanlı donanmasına katıldı. İşte Piri Reis hakkında merak edilenler..
22.12.2019 Gündem
Yüzden fazla AAA oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu! Kaçırmayın!
Yüzden fazla AAA oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu! Kaçırmayın! Ubisoft'un kendi oyun servisi olan Uplay, E3 fuarında Uplay Plus servisini duyurmuştu. Bu gelişmenin üzerine şimdi de 1 aylık Plus üyeliği ücretsiz olarak verecekleri açıklandı. Yani bir ay boyunca Uplay Plus üyeliği, içerisindeki tüm oyunlarla birlikte ücretsiz olarak sunuluyor. (AAA oyun nedir? Triple-A olarak telaffuz edilir ve en kaliteli, çok fazla para harcanmış oyunlara denir. Örneğin: GTA serisi, Red Dead Redemption vb.)
5.09.2019 Oyun Dunyasi
AMD Ryzen 9 3950X ve Radeon RX 5700'i duyurdu! İşte detaylar
AMD Ryzen 9 3950X ve Radeon RX 5700'i duyurdu! İşte detaylar E3 2019 kapsamında AMD’nin düzenlediği “Next Horizon Gaming” canlı yayın etkinliğinde, AMD Başkanı ve CEO’su Dr. Lisa Su, yeni AMD Radeon™ RX 5700 serisi grafik kartları ve 3. Nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemcilerini temel alan, tüm oyunculara güçlü yeni özelliklerle birlikte üst seviye performans ve verimlilik sağlayan, yeni nesil PC oyun platformunu duyurdu. İşte yeni AMD ürünlerinin özellikleri ve fiyatı
11.06.2019 Teknoloji Haberleri
Assasin's Creed: Unity bedava oldu! Notre Dame detayı...
Assasin's Creed: Unity bedava oldu! Notre Dame detayı... Ubisoft'un popüler oyunu Assasin's Creed: Unity, yaşanan Notre yangınının ardından Fransız devriminin yaşandığı dönemde geçmesi sebebiyle ücretsiz oldu.
18.04.2019 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Ubisoft ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.