ÜÇ AYLARDA YAPILACAK İBADETLER nelerdir? Üç aylar ibadetleri, zikirleri ve duaları nelerdir? Üç aylarda nasıl ibadet edilir?
ÜÇ AYLARDA YAPILACAK İBADETLER nelerdir? Üç aylar ibadetleri, zikirleri ve duaları nelerdir? Üç aylarda nasıl ibadet edilir? Üç aylar ibadetleri ve neler yapılacağı, Regaip Kandili ile birlikte gündeme geldi. Regaip Kandili rahmeti ve bereketi bol üç ayları karşıladı. Dini vecibelerini layıkıyla yerine getirmek isteyen Müslümanlar ise Üç aylarda hangi ibadetler yapılacağını ve hangi duaların okunacağını sorguluyor. Peki, Üç aylarda yapılacak ibadetler nelerdir? Üç aylar ibadetleri, zikirleri ve duaları nelerdir? Üç aylarda nasıl ibadet edilir?
14.01.2024 Bilgi Rehberi
Regaib Kandili ne zaman idrak edilecek? Regaib Kandili'nde yapılması gereken ibadetler...
Regaib Kandili ne zaman idrak edilecek? Regaib Kandili'nde yapılması gereken ibadetler... Mübarek Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan Üç Aylar 19 Mart itibariyle başladı. Regaib Kandili de Perşembe gecesi idrak edilecek. Peki Regaib Kandilinde oruç tutulur mu? Kandilde oruç kaç gün tutulur? İşte Regaib kandilinde yapılması gereken ibadetler...
20.03.2018 Gündem