Ucim

Ucim

Son dakika UCİM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UCİM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UCİM haber sayfamızda...

Ucim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 142 ucim haberi bulunmuştur.
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma İzmir’in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40) savunma yaptı. Korkunç olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
Eymen'i vahşice katleden anne ve sevgilisinin cezaları onandı
Eymen'i vahşice katleden anne ve sevgilisinin cezaları onandı Cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın öldürülmesiyle ilgili davada son dakika gelişmesi yaşandı.
28.11.2023 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme 6 yaşındaki H.K.G.'nin evlendirilmesiyle ilgili dava bir kez daha ertelendi. Öte yandan dava sonrası gerginlik yaşandığı gözlemlendi.
9.10.2023 Gündem
Kan donduran kayıtlar! Eymen'in ölümünde yeni gelişme
Kan donduran kayıtlar! Eymen'in ölümünde yeni gelişme İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
27.08.2023 Gündem
Bursa'da yeğenini çöp evde alıkoyan teyze hakkında yeni karar
Bursa'da yeğenini çöp evde alıkoyan teyze hakkında yeni karar Bursa’da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
12.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle iligili kan donduran ifadeler
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle iligili kan donduran ifadeler Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa hakim karşısına çıktı.
9.06.2023 Gündem
Yeğenine birçok kez istismarda bulunan dayıya 15 yıl 7 ay hapis
Yeğenine birçok kez istismarda bulunan dayıya 15 yıl 7 ay hapis İzmir’de, yeğeni Ö.Ç.'ye (13) cinsel istismarda bulunduğu ve birine anlatması durumunda da annesine zarar vermekle tehdit ettiği ileri sürülen dayısı İ.A. (47), 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılıp, tutuklanmasına karar verildi.
31.05.2023 Gündem
27 öğrenciye istismarından 636 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Davada yeni gelişme
27 öğrenciye istismarından 636 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Davada yeni gelişme Antalya’da öğretmen olarak görev yaptığı ilkokulda 27 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılandığı davada 636 yıl hapis cezası alan, kararın 6 çocuğun raporunun eksik olması nedeniyle istinaftan dönmesi üzerine yeniden yargılanan Mahmut Aydın Köksar, beraat talebinde bulundu. Mahkeme, Köksar'ın tutukluluk halinin devamına karar verirken, olayla ilgili açılan kamu davasında ise 5 sanığın da cezalandırılması istendi.
24.05.2023 Gündem
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik önceki gün Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti. Ünlü oyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıma neden olduğu Hatay'da enkaz altından 3'üncü gün çıkartılan ve iki bacağı diz altından ampüte edilen 14 yaşındaki İnci Aşit ile de bir araya geldi.
28.04.2023 Cadde
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü Pop Art sanatçılarının yer aldığı çağdaş sanat galerisi RED ART istanbul, yarın saat 16.00’da özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Moral oldular
Moral oldular Yıldız Çağrı Atiksoy, eşi Berk Oktay’la Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’yle (UCİM) Nurdağı ve İslahiye’ye gitti.
12.04.2023 Cadde
Deprem bölgesine aşevi kuracak
Deprem bölgesine aşevi kuracak Yaşanan büyük depremin ardından sık sık bölgeye giden, halkla sohbet edip, moral veren Berk Oktay, bir köye aşevi kurmak için çalışmalara başladığını söyledi.
4.04.2023 Cadde
‘Empati yoksunu insanlar olmayın’
‘Empati yoksunu insanlar olmayın’ Deprem bölgesine giden Hatice Şendil, yardımların kesilmemesini söyledi. Oyuncu, “Empati yapmaktan yoksun insanlara dönüşmeyin” dedi.
22.03.2023 Cadde
Ezgi Mola: Çok üzücü şeyler gördük
Ezgi Mola: Çok üzücü şeyler gördük Ezgi Mola, önceki gün Kahramanmaraş’tan enkaz altından çıkarılan köpeği Zeus’la Kuruçeşme’de görüntülendi. Yaşanan deprem felaketiyle ilgili konuşan Ezgi Mola, "Elimden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyorum" dedi. Mola, ilk fırsatta deprem bölgesine yine gideceğini söyledi.
21.03.2023 Cadde
Depremzede çocukları ziyaret eden Hatice Şendil: Tarifi zor bir duyguydu
Depremzede çocukları ziyaret eden Hatice Şendil: Tarifi zor bir duyguydu Geçtiğimiz ay depremzedeler için Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin (UCİM) toplantısına katılan oyuncu Hatice Şendil, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı. Depremzede çocukları ziyaret edişiyle ilgili konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.03.2023 Cadde
Miniklere moral verdi
Miniklere moral verdi Berk Oktay, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) iş birliğiyle Adıyaman’a gitti.
10.03.2023 Cadde
'Çöp ev'de Cem Muhammet'i odaya kilitleyen teyze ilk kez hakim karşısında
'Çöp ev'de Cem Muhammet'i odaya kilitleyen teyze ilk kez hakim karşısında Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.
6.03.2023 Gündem
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’ UNICEF’in kurduğu oyun alanına giden Tuba Büyüküstün, “Çocukların yaşadığı travmayı unutabilmeleri için herkes çalışıyor” dedi.
6.03.2023 Cadde
Eda Ece: Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!
Eda Ece: Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım! Türkiye'yi hüzne boğan deprem felaketinin ilk gününden beri afet bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderen ve sosyal medya hesaplarından yardım çağrıları yapan Eda Ece, Anıtkabir ve depremzedeleri ziyaret etti. Duygusal anlar yaşayan oyuncu, "Böyle duygusal bir ay geçirirken Anıtkabir'de olmak çok iyi geldi" dedi.
3.03.2023 Magazin
Eda Ece: Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!
Eda Ece: Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım! Türkiye'yi hüzne boğan deprem felaketinin ilk gününden beri afet bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderen ve sosyal medya hesaplarından yardım çağrıları yapan Eda Ece, Anıtkabir ve depremzedeleri ziyaret etti. Sosyal medyada duygularını paylaşan oyuncu, "Böyle duygusal bir ay geçirirken Anıtkabir'de olmak çok iyi geldi" dedi.
3.03.2023 Cadde
‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’
‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’ Demet Özdemir, doğum gününde hayranlarının depremzedelere 100 liralık bağış yapmasına, “Bizler yan yana durmaya, dayanışmaya çalıştık. Acı hepimizin, yolumuz uzun...” dedi.
28.02.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Cadde
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
27.02.2023 Cadde
Ünlü isimler depremzedeler için toplandı! 'Sivil toplum göreve hazır'
Ünlü isimler depremzedeler için toplandı! 'Sivil toplum göreve hazır' Sanat ve eğlence dünyasının birbirinden ünlü isimleri, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin (UCİM) yöneticileriyle bir araya geldi. Depremzedeler için yapabilecekleri çalışmaları konuşan ünlüler, "Üzerimize düşeni yapmak istiyoruz, sivil toplum göreve hazır" dedi.
24.02.2023 Cadde
‘Çocuklar önceliğimiz’
‘Çocuklar önceliğimiz’ UCİM ile yaptıkları toplantıda deprem bölgesindeki son durum ve verileri öğrenen ünlü isimler, “Kadın ve çocuklar önceliğimiz... Üzerimize düşeni yapmak, onlara destek olmak istiyoruz” dediler.
24.02.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ucim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.