Ücretli izin ve ücretsiz izin nedir?
Ücretli izin ve ücretsiz izin nedir? İş dünyasında sık sık karşımıza çıkan iki terim: Ücretli izin ve ücretsiz izin. Bugüne kadar adını çok kez duyduğumuz ücretsiz izin, korona virüs salgını nedeniyle artık neredeyse her gün dilimizde. Peki çokca konuşulan ücretli izin ve ücretsiz izin nedir? Hangi koşullarda ücretli izin ve ücretsiz izin kullanılır? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
22.08.2021 Diğer
Çekya'da koronavirüs aşısı olanlara iki gün ücretli tatil
Çekya'da koronavirüs aşısı olanlara iki gün ücretli tatil Çekya hükümeti, Covid-19 aşılarını yaptıran devlet çalışanlarının iki gün ücretli tatil hakkına sahip olacağını duyurdu.
31.07.2021 Dünya
Ücretli İzin Nedir? Yıllık Olarak Ücretli İzin Hakkı Kaç Gün Kullanılabilir?
Ücretli İzin Nedir? Yıllık Olarak Ücretli İzin Hakkı Kaç Gün Kullanılabilir? Ücretli izin, çalışanların detaylarını merak ettiği bir izin şeklidir. Ücreti izine nasıl çıkıldığı birçok kişi tarafından merak ediliyor. İzine çıkmak isteyenler, hangi haklara sahip olduğu konusunda birçok araştırma yapıyor. Ücretli izin nedir? Yıllık olarak ücretli izin hakkı kaç gün kullanılabilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
21.02.2021 Ekonomi
Verimlilik tartışması: Belçikalı şirket, sınırsız ücretli izin vadediyor
Verimlilik tartışması: Belçikalı şirket, sınırsız ücretli izin vadediyor Rekabetin yüksek olduğu günümüz iş hayatında, en az çalışanlar kadar işverenler de çaba harcamak zorunda gibi görünüyor. Bu noktada, 2000'lerin başından beri devam eden verimlilik tartışmalarını da hesaba katmak gerek. Verimli çalışma ortamları hedefleyen şirketler neler yapıyor? Belçikalı şirket bu adımla neyi hedefliyor? Evden çalışmak verimli mi?
29.01.2020 Dünya
Doğum izni kaç gün? Doğum izni babalara veriliyor mu?
Doğum izni kaç gün? Doğum izni babalara veriliyor mu? Annelere verilen doğum izni hakkı babalara da veriliyor mu? Türkiye'de faaliyet gösteren bir teknoloji firması bir ilke imza attı. İşte uygulanan prosedür ve babalara verilen ücretli izin hakları ile ilgili detaylar...
6.11.2019 Gündem