Ücretli Öğretmenlik

Ücretli Öğretmenlik

Son dakika ücretli öğretmenlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ücretli öğretmenlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ücretli öğretmenlik haber sayfamızda...

Ücretli Öğretmenlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 ücretli öğretmenlik haberi bulunmuştur.
Annesinin önerisiyle aday! Bölgede bir ilk
Annesinin önerisiyle aday! Bölgede bir ilk Irak sınırındaki 25 bin 907 nüfuslu ve 14 bin 882 seçmeni bulunan Derecik’te ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu.
11.03.2024 Gündem
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak Van’ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulun tek öğrencisi 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8), sömestir tatili nedeniyle karne heyecanı yaşadı. Hasret, karnesini her gün kendisini okula getirip, götüren öğretmeni Şahin Aydın'ın (31) elinden aldı.
19.01.2024 Çocuk
Akçakale Müftüsü Halil B. cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı
Akçakale Müftüsü Halil B. cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Müftüsü Halil B.'ye (37) ücretli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi verdiği sınıfta 12 yaşındaki ismi açıklanmayan kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında açılan soruşturma sonucu tutuklandı.
22.10.2023 Gündem
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Hasret için okul açıldı
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Hasret için okul açıldı Van'ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulda, sadece 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8) eğitim görüyor.
6.10.2023 Haberler
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Her şey Hasret'in doktor olabilmesi için...
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Her şey Hasret'in doktor olabilmesi için... Van'ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulda, sadece 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8) eğitim görüyor.
6.10.2023 Gündem
ÖĞRETMEN MAAŞI HABERİ: Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmenlik ek ders saati ücreti kaç para?
ÖĞRETMEN MAAŞI HABERİ: Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmenlik ek ders saati ücreti kaç para? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ücretli öğretmenlere müjde geldi. Ücretli öğretmenlik yapanların maaşı arttı. Gündeme ise Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmen ek ders saati ücreti kaç para? soruları geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
15.09.2023 Bilgi Rehberi
2023-2024 Eğitim yılı Ücretli Öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir, maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
2023-2024 Eğitim yılı Ücretli Öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir, maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 Eğitim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. Yeni yılda öğretmen olarak görev almak isteyenler, ücretli öğretmelik başvuru işlemlerini araştırıyor. Peki ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
31.08.2023 Bilgi Rehberi
Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı? Ücretli öğretmenlik başvurusu nereden, nasıl yapılır?
Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı? Ücretli öğretmenlik başvurusu nereden, nasıl yapılır? Ücretli öğretmenlik başvuruları aramaları okulların açılmasına kısa bir süre kala hız kazandı. 2023-2024 MEB takvimine göre okullar 11 Eylül'de açılacak. Ücretli öğretmenlik başvuruları ile ilgili bilgiler de il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet siteleri üzerinden takip ediliyor. Peki, ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı?
29.08.2023 Bilgi Rehberi
2023 Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? MEB ücretli öğretmenlik başvuru detayları...
2023 Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? MEB ücretli öğretmenlik başvuru detayları... Ücretli öğretmenlik başvuru ekranı, öğretmen adayları tarafından yoğun olarak ziyaret ediliyor. 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim dönemi başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda eğitimin başlamasına kısa süre kala öğretmen adaylarının gündeminde soru, ''2023 ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı, ne zaman?'' oldu.
16.08.2023 Bilgi Rehberi
Ayşegül Aldinç: Annem benim her şeyim, onu başka ellere teslim edemem
Ayşegül Aldinç: Annem benim her şeyim, onu başka ellere teslim edemem Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, geçtiğimiz gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşarak hayranlarına müjde veren Aldinç, annesinin bakımıyla ilgilendiği için tatile çıkmadığını açıkladı.
12.08.2023 Cadde
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI başladı mı, ne zaman? 2023-2024 ücretli öğretmenliğe başvuru nasıl yapılır?
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI başladı mı, ne zaman? 2023-2024 ücretli öğretmenliğe başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretli öğretmenlik başvuru süreci başlatıldı mı merak konusu! Bakanlıkça yapılan açıklamada 2023-2024 yılı MEB'e bağlı okullarda görevlendirilmek üzere ücretli öğretmenlik başvurularının başladığı ifadeleri yer aldı. Peki, ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır?
31.07.2023 Bilgi Rehberi
2023 ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu nereden ve nasıl yapılır?
2023 ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri ve başvurunun nasıl yapılacağı ile ilgili detaylar ise bireyler tarafından merak ediliyor. Ücretli öğretmenlik başvuruları online olarak gösterilebiliyor. Gözler ücretli öğretmenlik başvuru ekranlarına çevrildi. Peki ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?
11.07.2023 Bilgi Rehberi
Ayşegül Aldinç: Küçükken istediğim her şey gerçekleşti
Ayşegül Aldinç: Küçükken istediğim her şey gerçekleşti Pop müziğin usta isimlerinden Ayşegül Aldinç, TRT Müzik'te yayınlanan 'İpek Yolu' programına konuk oldu. Ünlü sanatçı, "Uzun zaman sonra televizyona çıktığım için ilk kez televizyona çıkmış gibi heyecanlıyım" dedi.
3.05.2023 Cadde
Kılıçdaroğlu'ndan 14 Mayıs seçimleri açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan 14 Mayıs seçimleri açıklaması Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da Anıt Park'ta düzenlenen mitinge katıldı.
26.04.2023 Gündem
Hem öğretmen hem hademe! 'Dağın başı da olsa gitmeye razıyım'
Hem öğretmen hem hademe! 'Dağın başı da olsa gitmeye razıyım' Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dilektaşı köyüne bağlı Çalımlı mezrasında ücretli öğretmenlik yapan Müjgen Karaman, bin bir zorlukla öğrencilere ders vermenin yanı sıra soba yakıp okulun temizliğini yapıyor.
12.12.2022 Gündem
Kahraman öğretmen
Kahraman öğretmen Karkamış’a PKK/YPG’li teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan’ın öğrencileri sığınağa götürdüğü, dışarıda kalan var mı diye kontrole çıktığında bahçeye isabet eden roketten saçılan şarapnel parçalarıyla can verdiği ortaya çıktı...
23.11.2022 Siyaset
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 MEB ücretli öğretmen alımı başvuru şartları neler?
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 MEB ücretli öğretmen alımı başvuru şartları neler? Ücretli öğretmenlik başvuru kılavuzu MEB tarafından yayımlandı. Adayların gözleri ise başvuru şartlarına çevrildi. Ders ücreti karşılında öğretmenlik başvuruları ilçelere göre farklılık gösteriyor. 2022-2023 dönemi ücretli öğretmenlik başvuru kılavuzları yayımlandı. Öğretmenler ise başvuru tarihlerini ve şartlarını araştırıyor. Peki, 2022 ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı?
4.08.2022 Bilgi Rehberi
Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu 2022? Son dakika ek ders ücreti açıklaması
Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu 2022? Son dakika ek ders ücreti açıklaması Ek ders ücreti ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ücretli öğretmenlik yapan ve usta öğreticilerin ek ders ücretleri hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada müjdeleri açıklayarak her beş ders için ilave bir ek ders ödemesi yapılacağını bildirdi. Peki, ek ders ücreti ne kadar oldu?
20.07.2022 Bilgi Rehberi
24 Kasım'da hayatını kaybeden Bahar öğretmen toprağa verildi
24 Kasım'da hayatını kaybeden Bahar öğretmen toprağa verildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde dün Öğretmenler Günü’nde ücretli öğretmenlik yaptığı okuldan dönerken kardeşinin kullandığı kamyonetin beton mikseriyle çarpışması sonucu hayatını kaybeden Bahar Zeybek, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
25.11.2021 Haberler
24 Kasım'da hayatını kaybeden Bahar öğretmen toprağa verildi
24 Kasım'da hayatını kaybeden Bahar öğretmen toprağa verildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde dün Öğretmenler Günü’nde ücretli öğretmenlik yaptığı okuldan dönerken kardeşinin kullandığı kamyonetin beton mikseriyle çarpışması sonucu hayatını kaybeden Bahar Zeybek, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
25.11.2021 Gündem
Öğretmenler Günü'nde acı haber... Hayatını kaybetti
Öğretmenler Günü'nde acı haber... Hayatını kaybetti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Dağdere İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapan Bahar Zeybek (24), okuldan dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, 3 kardeşi ise ağır yaralandı. Kardeşlerinin Öğretmenler Günü dolayısıyla Bahar Zeyrek'e sürpriz ziyaret yaptıkları ve birlikte eve giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
24.11.2021 Gündem
Öğretmen anketinden çıkan çarpıcı sonuç: Saygınlıklarını geri istiyorlar!
Öğretmen anketinden çıkan çarpıcı sonuç: Saygınlıklarını geri istiyorlar! Her 24 Kasım’da büyük övgülerle anılan öğretmenler, pek çok sorunla boğuşuyor. Yüzde 88’i mesleklerinin saygınlığını yitirdiğini düşünüyor. Yüzde 75’i mesleki tükenmişlik yaşıyor; yüzde 82,6’sının borcu var. Çözüm için Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun çıkarılmasını istiyorlar.
24.11.2021 Eğitim
Atama beklerken köye muhtar oldu
Atama beklerken köye muhtar oldu Meryem Önkür, atanamayan binlerce öğretmenden biri. Atama beklerken muhtar seçilen Önkür, ‘Ağrı’nın ilk kadın muhtarıyım ama öğretmenlik içimde hep ukde’ diyor.
24.11.2021 Gündem
Köyde öğretmenlik hayali için yaşadığı büyükşehirden ayrıldı
Köyde öğretmenlik hayali için yaşadığı büyükşehirden ayrıldı İzmir’de, özel etüt merkezinde çalışan Ayşegül Koç (32), hayali için büyükşehirden ayrılıp, daha önce gitmediği memleketi Gümüşhane'ye yerleşti ve Akocak Köyü İlkokulu'nda ücretli öğretmenliğe başladı. Koç, "Bu kesinlikle bir heves değil, bu bir ideal ve hayal benim için. Tek temennim; buradaki eksikliği kapatabilmek" dedi.
23.11.2021 Gündem
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge sürecinin tüm kamu görevlilerini memnun etmesi için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını söyledi.
19.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ücretli Öğretmenlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.