Ücretsiz İzin

Ücretsiz İzin

Son dakika ücretsiz izin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ücretsiz izin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ücretsiz izin haber sayfamızda...

Ücretsiz İzin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.956 ücretsiz izin haberi bulunmuştur.
542 bini geçti
542 bini geçti SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, kadınların iş yaşamına katılımını daha da artırmak amacıyla istihdam teşvikleri yapıldığını söyledi, “Kentimizde sigortalı sayısı 542 bin 658 kişi oldu. Toplam rakamın yüzde 37’si” dedi.
30.09.2023 Ege
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Bakan Dönmez Yunus Emre Termik Santrali’nde incelemelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Bakan Dönmez Yunus Emre Termik Santrali’nde incelemelerde bulundu Eskişehir’de haziran ayında faaliyete geçirilerek yıllık 2,1 milyon kilovat/saat elektrik üretimi yapılacak olan Yunus Emre Termik Santrali’nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş’ı hedef alarak, “Cumhurbaşkanı yardımcılığı sevdasına düştükleri için kendi vatandaşlarının sorunlarını göremiyorlar” dedi.
22.05.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Bakan Dönmez  Yunus Emre Termik Santrali’nde incelemelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Bakan Dönmez Yunus Emre Termik Santrali’nde incelemelerde bulundu Eskişehir’de haziran ayında faaliyete geçirilerek yıllık 2,1 milyon kilovat/saat elektrik üretimi yapılacak olan Yunus Emre Termik Santrali’nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş’ı hedef alarak, “Cumhurbaşkanı yardımcılığı sevdasına düştükleri için kendi vatandaşlarının sorunlarını göremiyorlar” dedi.
22.05.2023 Gündem
Sürdürülebilir 'iş' İstanbul dışında mı?
Sürdürülebilir 'iş' İstanbul dışında mı? Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından olası İstanbul depremine yönelik hazırlıklar hızlanırken hem çalışanlar hem de şirketler ‘İstanbul’dan taşınma’yı güçlü bir şekilde tartışıyor...
9.03.2023 Milliyet Executive
Ankara itfaiyesi 309 kişiyi kurtardı
Ankara itfaiyesi 309 kişiyi kurtardı Kahramanmaraş’taki arama kurtarma çalışmalarında pek çok bölgede yurt içi ve yurt dışından gelen farklı ekipler birlikte çalıştı.
17.02.2023 Gündem
458 bin 615 sözleşmeli memur oluyor
458 bin 615 sözleşmeli memur oluyor Kamuda sözleşmeli personel olarak çalışanların memur kadrosuna alınmasına ilişkin kanun teklifi TBMM’ye sunuldu.
14.01.2023 Ekonomi
EYT'DE SON DURUM: EYT'de tek formül nedir, eksik primi olanlar ne yapacak? EYT'liler ilk maaşı ne zaman alır?
EYT'DE SON DURUM: EYT'de tek formül nedir, eksik primi olanlar ne yapacak? EYT'liler ilk maaşı ne zaman alır? EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 2023 yılının yaklaşması ile birlikte EYT düzenlemesine ilişkin de heyecan arttı. EYT'de en çok merak edilen soruların yanıtını Vergi Uzmanı Muhammet Bayram verdi. İşte EYT'de tek formül.
3.11.2022 Bilgi Rehberi
Geri sayım başladı: EYT'de 5 soru 5 cevap!
Geri sayım başladı: EYT'de 5 soru 5 cevap! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme için geri sayım sürerken, gelişmeler merakla takip ediliyor. Düzenleme için geri sayıma geçilirken EYT ile ilgili en çok merak edilen 5 soruyu Vergi Uzmanı Muhammet Bayram milliyet.com.tr'ye cevapladı.
3.11.2022 Ekonomi
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) şartları nedir, kimleri kapsıyor? EYT son dakika haberleri
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) şartları nedir, kimleri kapsıyor? EYT son dakika haberleri EYT ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bugün de merak konusu olan gündem maddelerinden biri olan EYT son durum ne oldu? Erken emeklilik bekleyenler için yapılan son açıklamaları haberimize ekledik. İşte EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak sorularının açıklamaları...
28.10.2022 Bilgi Rehberi
Merakla bekleniyor! EYT'de 'askerlik borçlanması' detayı!
Merakla bekleniyor! EYT'de 'askerlik borçlanması' detayı! Kamuoyunun merakla beklediği EYT düzenlemesinin aralık ayında Meclis'te olması bekleniyor. Peki düzenleme neleri içerecek? Vergi Uzmanı Muhammet Bayram merak edilenleri cevapladı.
21.10.2022 Ekonomi
Milyonlarca çalışana güzel haber! Kıdem tazminatına eklenecek
Milyonlarca çalışana güzel haber! Kıdem tazminatına eklenecek Pandemi sürecinde ücretsiz izne çıkmak zorunda kalan milyonlarca işçiye yargıdan müjde niteliğinde bir karar geldi.
3.07.2022 Ekonomi
Pandemide ücretsiz izin çalışma süresinden sayılınca tazminata hak kazandı
Pandemide ücretsiz izin çalışma süresinden sayılınca tazminata hak kazandı Gaziantep'te bir temizlik firmasında 10 ay çalışıp ücretsiz izne gönderildiği 60 günün ardından işten çıkartılan D.Ö., tazminat davası açtı. Mahkeme, 1 yılı doldurmadığı için çalışma haklarını almayan D.Ö.'ye pandemi süresinde verilen 60 günlük ücretsiz iznin keyfi çalışmama durumu olmadığından çalışma süresine ekledi. Emsal niteliği taşıyan davada 1 yıl çalışmış sayılan D.Ö., kıdem ve ihbar tazminatı almaya hak kazandı.
21.05.2022 Ekonomi
9. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
9. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Üzüm boyutuna ulaşan bebeğiniz 28 gram civarında bir ağırlığa sahip. İşte bu hafta sizi bekleyenler ve bebeğinizin gelişimi…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Rusya'nın Ukrayna harekatı, tekstil sektörünü olumsuz etkiledi
Rusya'nın Ukrayna harekatı, tekstil sektörünü olumsuz etkiledi Rusya'nın Ukrayna'ya sürdürdüğü askeri harekat, Türkiye'nin tekstil ürünleri ihracatı yaptığı ilk 20 ülke arasında Rusya ve Ukrayna'nın da bulunması nedeniyle sektörü olumsuz etkiledi.
22.03.2022 Ekonomi
Çalışma hayatında tartışma konusu oldu! Ücretsiz izinde bedelli askerlik detayı
Çalışma hayatında tartışma konusu oldu! Ücretsiz izinde bedelli askerlik detayı İşverenler ekonomik durgunluk dönemlerinde, işçileri ücretsiz izne gönderebilmektedir. Ücretsiz izin işçinin ücretini almasına engel olduğu gibi aynı zamanda birçok hakkını da olumsuz etkilemektedir. İşverenlerin ücretsiz izne gönderme hakkı olup olmadığı, işçinin ücretsiz izin talebinin karşılanmak zorunda olup olmadığı ve ücretsiz izne gönderilen işçinin haklarının ne şekilde belirleneceği tartışma konusu olmuştur. Ücretsiz iznin işveren tarafından talep edilmesi ve makul karşılanabilecek süreleri aşması halinde işverenin feshi olarak dahi yorumlanabilmektedir. Bu denli etkisi olan ücretsiz izin kavramı üzerinde değerlendirme yapmaya çalışacağım.
7.01.2022 Ekonomi
Almanya'da babalara da ücretli izin hakkı geliyor
Almanya'da babalara da ücretli izin hakkı geliyor Almanya Aile Bakanı Spiegel, doğum sonrası çocuğa aslen bakan ebeveyn dışındaki ebeveyne de ücretli izin hakkı tanınacağını açıkladı.
20.12.2021 Dünya
Google, aşı olmayı reddeden çalışanlarını işten çıkaracak
Google, aşı olmayı reddeden çalışanlarını işten çıkaracak Google, çalışanlarına şirketin aşı politikalarına uymamaları durumunda işlerini kaybedeceklerini söyledi.
16.12.2021 Dünya
Son dakika: Asgari ücrette ilk rakamlar belli oldu
Son dakika: Asgari ücrette ilk rakamlar belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yapılan çalışmalar neticesinde işçi tarafının 3750-4000 lira arasında, işveren tarafının ise 3500-3750 lira arasında asgari ücret istediğini belirtti. Öte yandan asgari ücrette ikinci toplantı, 7 Aralık Salı günü saat 14.00’te TÜRK-İŞ’te,üçüncü toplantı ise 9 Aralık Perşembe günü saat 10.00’da TİSK’te yapılacak.
3.12.2021 Ekonomi
Ücretli izin ve ücretsiz izin nedir?
Ücretli izin ve ücretsiz izin nedir? İş dünyasında sık sık karşımıza çıkan iki terim: Ücretli izin ve ücretsiz izin. Bugüne kadar adını çok kez duyduğumuz ücretsiz izin, korona virüs salgını nedeniyle artık neredeyse her gün dilimizde. Peki çokca konuşulan ücretli izin ve ücretsiz izin nedir? Hangi koşullarda ücretli izin ve ücretsiz izin kullanılır? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
22.08.2021 Diğer
Yüzde 55 aşısızlarla çalışmak istemiyor
Yüzde 55 aşısızlarla çalışmak istemiyor IPSOS Milliyet okurları için derledi
2.08.2021 Gündem
Çekya'da koronavirüs aşısı olanlara iki gün ücretli tatil
Çekya'da koronavirüs aşısı olanlara iki gün ücretli tatil Çekya hükümeti, Covid-19 aşılarını yaptıran devlet çalışanlarının iki gün ücretli tatil hakkına sahip olacağını duyurdu.
31.07.2021 Dünya
Kılıçdaroğlu: Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek
Kılıçdaroğlu: Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memleket çok badireyi atlattı. Beraber, birlikte Allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda göreceksiniz. Benim ve partimin önceliği bu memlekete adalet getirmek" dedi.
29.06.2021 Siyaset
30 Haziran'dan sonra yeni dönem başlıyor! Tazminat ve emeklilik...
30 Haziran'dan sonra yeni dönem başlıyor! Tazminat ve emeklilik... 30 Haziran’da, salgının başından bu yana işverenlere ve çalışanlara verilen desteklerin tamamı son bulacak. Kimileri yeni dönemde işten çıkarma durumu ile karşı karşıya kalınırsa kıdem tazminatını nasıl alacağını, emekliliği gelenler ise emekli olup olamayacağını merak ediyor. İşte desteksiz yeni dönemin merak edilen ayrıntıları...
24.06.2021 Ekonomi
Son dakika: Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Normalleşmeyle ücretsiz izin...
Son dakika: Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Normalleşmeyle ücretsiz izin... İş Kanunu’nun geçici onuncu maddesi gereğince işverenlere getirilen ücretsiz izne gönderme hakkı 30 Haziran’da sona erecek. Uzatma olmaz ise bu tarihten sonra ücretsiz izin için işçinin de rızasının alınması gerekecek.
1.06.2021 Ekonomi
Son Dakika: İşten çıkarma yasağı bitti mi? İşte işten çıkarma yasağı için son tarih
Son Dakika: İşten çıkarma yasağı bitti mi? İşte işten çıkarma yasağı için son tarih Koronavirüs salgını sürecinde alınan kararla işten çıkarma yasağı getirildi. Pandeminin başından bu yana uygulanan işten çıkarma yasağında sona gelindi mi? İşten çıkarma yasağı için son tarih ne? Cumhurbaşkanı Kararı ile işten çıkarma yasağı tarihi uzatıldı. İşte son tarih...
25.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz İzin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.