Uçuk

Uçuk

Son dakika uçuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uçuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uçuk haber sayfamızda...

Uçuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.915 uçuk haberi bulunmuştur.
Uçuk moralinizi bozmasın! Kulak çöpüne birkaç damla damlatıp sürün, uçuk derdinden kurtulun
Uçuk moralinizi bozmasın! Kulak çöpüne birkaç damla damlatıp sürün, uçuk derdinden kurtulun Dudak ve burun kenarlarında çıkan uçuk hem can yakıcı hem de görünüş açısından insanları rahatsız edebiliyor. Bağışıklık sisteminin zayıfladığı dönemlerde ortaya çıkan uçuğu evde geçmesini beklemek yerine doğal yöntemlerle tedavi edebilirsiniz.
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı Mardin'de DEM Parti’li Ahmet Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi de AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
Murat Aygen: En büyük hayalim aile olmaktı!
Murat Aygen: En büyük hayalim aile olmaktı! 'Medcezir', 'Bodrum Masalı', 'İstanbull Gelin', 'Mucize Doktor' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda rol alan Murat Aygen, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği söyleşi etkinliğinde öğrencilerin sorularını cevapladı.
23.02.2024 Cadde
İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu
İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin İBB başkan adayının Buğra Kavuncu olarak açıkladı. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira Sömestir tatilinin başlamasıyla kayak merkezlerinde yoğunluk artarken, yiyecek ve içecek fiyatları ise yazlık beldeleri solladı.
21.01.2024 Cadde
Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ü Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ü Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. Ü harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: U Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: U Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarını heyecanın yanında bir de isim telaşı sarıyor. Evlatlarına en güzel, en eşsiz isimleri vermek isteyen aileler derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Erkek bebek bekleyen çiftler isim seçme konusunda zorlanıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanında aileler keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri tercih ediyor. Aileler isimlerin anlamlarına dikkat ediyor. U harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Yılbaşı gecesi el yakıyor!
Yılbaşı gecesi el yakıyor! Yılbaşı gecesi ünlü bir ismi sahnede izlemenin bedeli 6 bin liradan başlarken, isteklere göre bu rakam on binlerce lirayı bulabilecek.
24.12.2023 Cadde
Teknelere ‘tekne’ kadar park zammı
Teknelere ‘tekne’ kadar park zammı İSPARK tarafından işletilen Tarabya ve İstinye Teknepark’ta yıllık park ücretlerine yapılan zam, tekne sahiplerinin tepkisine neden olurken, bazı tekne sahipleri 4 yılda teknesinin bedeli kadar marina kirası ödeyeceğinden yakındı.
22.12.2023 Ekonomi
Arjantin'de 'Testere Milei' dönemi! Yemin töreni yolunda şok saldırı
Arjantin'de 'Testere Milei' dönemi! Yemin töreni yolunda şok saldırı Arjantin'de Kasım ayında yapılan devlet başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan 'Testere Milei' lakaplı aşırı sağcı Javier Milei için ülkede görkemli bir yemin töreni düzenlendi. Yemin törenine Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban da katıldı.
11.12.2023 Dünya
Arjantin’in çok konuşulan ismi! Javier Milei göreve başladı
Arjantin’in çok konuşulan ismi! Javier Milei göreve başladı Arjantin’de başkanlık seçimini ikinci turda kazanan ülkenin yeni Devlet Başkanı Javier Milei, yemin ederek göreve başladı.
10.12.2023 Dünya
Motokurye Yunus Göçer'in eşi: ‘Katil göz göre göre kaçtı’
Motokurye Yunus Göçer'in eşi: ‘Katil göz göre göre kaçtı’ Somali Devlet Başkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Mohamed Hasan Şeyh Mahmud‘un karıştığı kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Göçer’in eşi Öznur Göçer, eşinin ölümüne neden olan Mohamed Hasan Şeyh Mahmud’un yurt dışına gitmesine isyan ederek, “Eşimin katili göz göre kaçtı. Bunun hesabını kim verecek? Adam gitmiş, bir daha gelir mi? Bu katilden önce olay yerinde o tutanağı tutan polislerin hesap vermesi gerekiyor” dedi.
10.12.2023 Gündem
Seçil Erzan’a 5 milyon lirayı vermekten son anda vazgeçti! Yılın kazananı
Seçil Erzan’a 5 milyon lirayı vermekten son anda vazgeçti! Yılın kazananı ‘Çok uçuk kazanç’ vaadine inanıp 5 milyon lirasını Seçil Erzan’a vermeye ikna olan Çorlulu oto galerici Hasan Esdal, Çorlu’da yüzlerce kişinin dolandırıldığı başka bir olaydan etkilenip karar değiştirdi. Galerici Esdal “Beni Allah kurtardı” dedi.
6.12.2023 Gündem
Esenyurt'ta iğrenç olay! Çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli tutuklandı
Esenyurt'ta iğrenç olay! Çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli tutuklandı Esenyurt’ta sokakta çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.12.2023 Gündem
Bu hastalığın tedavisi yok! Bacakları her yıl 7 santim büyüyor
Bu hastalığın tedavisi yok! Bacakları her yıl 7 santim büyüyor Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşayan Tuncer Demirezen, milyonda bir görülen hastalığa yakalandı.
2.12.2023 Gündem
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Haberler
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar
Tekel bayi cinayetinde 'kan parası' iddiası: Çok uçuk miktar Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan asgari ücrete yüzde 35 zam olacak mı? sorusuna cevap
Erdoğan'dan asgari ücrete yüzde 35 zam olacak mı? sorusuna cevap Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret zammına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Ekonomi
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan Arda Güler itirafı! Transfer sürecini anlattı
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan Arda Güler itirafı! Transfer sürecini anlattı Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Alexander Djiku suskunluğunu bozdu. Fransız basınına konuşan Ganalı stoper, sarı-lacivertlilere transfer sürecini anlattı. Alexander Djiku, Arda Güler'i örnek aldığını dile getirdi.
23.11.2023 Fenerbahçe
Arjantin’e ‘uçuk’ bir başkan
Arjantin’e ‘uçuk’ bir başkan Arjantin’de devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunu, sağ popülist Javier Milei kazandı. ABD’nin eski başkanı Donald Trump’a benzetilen ve “aykırı” fikirleri nedeniyle halk arasında “deli” diye de nitelendirilen Milei, Merkez Bankası’nı lağvetmek ve ABD dolarını resmi para birimi olarak kullanılmasını istemek gibi vaatleriyle dikkat çekiyordu.
21.11.2023 Dünya
Arjantin sandık başına gitti
Arjantin sandık başına gitti Arjantin’de seçmenler, devlet başkanlığı seçiminin ikinci turu için dün sandık başındaydı. Devlet başkanlığı yarışı, 22 Ekim’de yapılan ilk turda en yüksek oyu olan “Peronist” ittifakı adayı ve mevcut Ekonomi Bakanı Sergio Massa ile Özgürlük Gelişimi (La Libertad Avanza) partisinin adayı ve aşırı sağcı Javier Milei arasında geçiyor.
20.11.2023 Dünya
Çöken bağışıklık sinyal veriyor
Çöken bağışıklık sinyal veriyor Uzmanlara göre, kışın bağışıklık sisteminin zayıflamasının işaretleri şunlar: Yorgunluk, sindirim sorunları, tekrarlayan soğuk algınlığı, grip ve enfeksiyonlar.
15.11.2023 Dünya
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı! Soruşturmada 90 milyon TL vurgun yapan çete iddiası
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı! Soruşturmada 90 milyon TL vurgun yapan çete iddiası Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Soruşturmayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
14.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan kara para aklama iddiaları ile gözaltına alındılar.
14.11.2023 Haberler
Masalı bitirdiler
Masalı bitirdiler Prens William ve Harry yeterince gündemi meşgul ettiler; sıra prenseslerde! Aşkı uğruna her şeyden vazgeçen Japonya Prensesi Mako’dan sonra Norveç Prensesi Louise de sevdiği adamla beraber olmak için resmi görevlerinden feragat etti.
16.09.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Uçuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.