Uçuş Trafiği

Uçuş Trafiği

Son dakika uçuş trafiği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uçuş trafiği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uçuş trafiği haber sayfamızda...

Uçuş Trafiği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 475 uçuş trafiği haberi bulunmuştur.
Uçuş trafiği artıyor! Bakan Uraloğlu: “Mart ayında 14.6 milyon yolcu uçakla seyahat etti"
Uçuş trafiği artıyor! Bakan Uraloğlu: “Mart ayında 14.6 milyon yolcu uçakla seyahat etti" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanlarında iniş-kalkış yapan uçak sayısının toplamda 165 bin 329’a ulaştığına işaret ederek, 2023 yılının aynı ayına göre toplam uçak trafiğinde yüzde 10,6 artış gerçekleştirerek direkt transit yolcular ile birlikte toplamda 14 milyon 608 bin yolcuya hizmet verildiğini söyledi.
7.04.2024 Ekonomi
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı nedeniyle, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanları zarar gördü.
14.03.2024 Gündem
Ulaşım yatırımlarında öncelik deprem bölgesinin! 'Afet sonrası yeniden inşa çalışmalarımız hızla sürüyor'
Ulaşım yatırımlarında öncelik deprem bölgesinin! 'Afet sonrası yeniden inşa çalışmalarımız hızla sürüyor' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
Uçak tuvaletinde 105 dakika! Kapı tüm uçuş boyunca bir türlü açılmadı
Uçak tuvaletinde 105 dakika! Kapı tüm uçuş boyunca bir türlü açılmadı 105 dakikalık uçuşun tamamına yakınını tuvalette geçiren ve bir türlü dışarı çıkamayan yolcu ABD basınında en çok okunan haber haline geldi.
18.01.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz
Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pistimizi Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz. Önemli projeyi başarıyla tamamlamış olmanın gurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
24.12.2023 Ekonomi
Uçuş trafiği artıyor! Seyahat eden yolcu sayısı 199 milyonu geçti
Uçuş trafiği artıyor! Seyahat eden yolcu sayısı 199 milyonu geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.
6.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'nda Esenboğa Havalimanı açıklaması: 3. pistine kavuşacak
Bakan Uraloğlu'nda Esenboğa Havalimanı açıklaması: 3. pistine kavuşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Esenboğa Havalimanı kapasite artıma çalışmalarına ilişkin önemli detaylar verdi. Uraloğlu, "Devlet kasasından 1 kuruş çıkmadan, yaklaşık 298 milyon euro yatırım gerçekleştireceğiz. İki etaplı proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanımız 3'üncü pistine kavuşacak" ifadelerini kullandı.
5.10.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu'nda Esenboğa Havalimanı açıklaması: 3. pistine kavuşacak
Bakan Uraloğlu'nda Esenboğa Havalimanı açıklaması: 3. pistine kavuşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Esenboğa Havalimanı kapasite artıma çalışmalarına ilişkin önemli detaylar verdi. Uraloğlu, "Devlet kasasından 1 kuruş çıkmadan, yaklaşık 298 milyon euro yatırım gerçekleştireceğiz. İki etaplı proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanımız 3'üncü pistine kavuşacak" ifadelerini kullandı.
5.10.2023 Ekonomi
İkinci pist Sabiha Gökçen’i uçuracak
İkinci pist Sabiha Gökçen’i uçuracak Sabiha Gökçen Havalimanı yeni pist inşaatında incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İkinci pist ile havalimanımızın kapasitesini ikiye katlayacak çalışmaları başlatmıştık. Ve bugün (dün) Sabiha Gökçen Havalimanımızın 2’nci pistini iniş ve kalkışa müsait duruma getirdik. ILS test ve devreye alma uçuş kontrol çalışmaları ve test uçuşlarımız devam etmekte. 3540 metre uzunluğundaki 2’nci pist ile en geniş gövdeli uçaklar da havalimanımıza inebilecek” dedi.
14.09.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’na ikinci pist! Test uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’na ikinci pist! Test uçuşları başladı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İkinci bir pist ile havalimanımızın kapasitesini ikiye katlayacak çalışmaları başlatmıştık. Bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’mızın 2’inci pistini iniş ve kalkışa müsait duruma getirdik" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! İki şehir arası uçuşlar 18 Eylül'de başlıyor
Bakan Uraloğlu duyurdu! İki şehir arası uçuşlar 18 Eylül'de başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize-İzmir uçuşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, ilk uçuş için tarih verdi.
4.09.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan Trabzon'a yeni havalimanı müjdesi
Bakan Uraloğlu'ndan Trabzon'a yeni havalimanı müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son dönemde uçuş trafiği ile rekor kıran Trabzon'a yeni bir havalimanı yapılacağını açıkladı.
21.08.2023 Ekonomi
AK Parti'li Eroğlu'dan 'Hatay Havalimanı' açıklaması
AK Parti'li Eroğlu'dan 'Hatay Havalimanı' açıklaması AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Hatay Havalimanı yapılmadan önce kendisinin buraya havalimanı yapılmasını uygun bulmadığına yönelik görüş bildirdiğini belirterek, "Antakya'dan 'Biz İskenderun tarafına havaalanı istemiyoruz, bu tarafa istiyoruz' diye çok büyük bir baskı geldi. Dolayısıyla sosyal baskı neticesinde oraya havaalanı yapıldı" dedi.
28.03.2023 Gündem
Depreme uçakta yakalanınca ne olur? 6 Şubat'ta bu plan devreye girdi: '5 ila 7 metre kayma var'
Depreme uçakta yakalanınca ne olur? 6 Şubat'ta bu plan devreye girdi: '5 ila 7 metre kayma var' Yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesi ilan edilen 11 ile ulaşmak için görev alan onlarca uçak, yüzlerce sorti gerçekleştirerek hem yardım hem de tahliye görevlerini yürüttü. Hatay Havalimanı'nın pistte yarıklar oluşması sebebiyle bir süre kullanılamaması sonrasında da akıllara deprem anında havada ve havalimanlarında neler yaşandığına dair sorular geldi. Uçaktayken deprem hissedilir mi? Deprem anında ve sonrasında uçuş trafiği nasıl kontrol ediliyor? İşte cevabı.
11.03.2023 Gündem
Bakanlık açıkladı: Adıyaman'a cumartesi günü doğal gaz verilecek
Bakanlık açıkladı: Adıyaman'a cumartesi günü doğal gaz verilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Adıyaman'da altyapı ve barınma ihtiyacının karşılanması için çalışmaların devam ettiği belirtilerek, şehre cumartesi günü doğal gaz verilmeye başlanacağı açıklandı.
17.02.2023 Ekonomi
Bakan Kurum'dan deprem bölgesinde uyarı: Hasarlı binalardan eşya çıkarmayın
Bakan Kurum'dan deprem bölgesinde uyarı: Hasarlı binalardan eşya çıkarmayın Adana 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde konuşan Bakan Kurum, ağır hasarlı binalardan eşya çıkarılmaması gerektiğini belirtti. Kurum, eşyaların binalardan çıkarılmasına çalışmalar sonucunda karar verileceğini söyledi.
17.02.2023 Gündem
SunExpress, tahliye uçuşlarını 20 Şubat’a kadar uzattı
SunExpress, tahliye uçuşlarını 20 Şubat’a kadar uzattı SunExpress, deprem bölgesinden ücretsiz tahliye uçuşlarına devam edeceğini duyurdu. Havayolu; Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Hatay ve Mardin kalkışlı tüm yurt içi uçuşlarını 20 Şubat’a kadar ücretsiz olarak gerçekleştireceğini açıkladı.
13.02.2023 Ekonomi
Türk Hava Yolları 11 bin 780 gönüllüyü 80 uçuşla deprem bölgesine taşıdı
Türk Hava Yolları 11 bin 780 gönüllüyü 80 uçuşla deprem bölgesine taşıdı Türk Hava Yolları (THY) Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından, arama kurtarma çalışmalarına katılmak isteyen 11 bin 780 gönüllüyü 80 uçuşla deprem bölgesine taşıdı.
7.02.2023 Ekonomi
92 kişiye mezar olmuştu! Dağa çarpan uçak gizli tesisi açığa çıkardı
92 kişiye mezar olmuştu! Dağa çarpan uçak gizli tesisi açığa çıkardı Tam 92 kişiyle havalanan Trans World Airlines’e ait 514 uçuş numaralı uçak için aslında her şey yolunda gidiyordu. Ancak olumsuz hava koşulları sorunsuz başlayan uçuşu büyük bir felakete sürükledi. Uçağın çarptığı dağ ise sıradan bir dağ değildi. Kısa sürede ortaya çıkan gerçekler karşısında tüm dünya şaşkına döndü.
3.12.2022 Dünya
Türkiye havalimanlarından 29 milyon 633 bin yolcu seyahat etti
Türkiye havalimanlarından 29 milyon 633 bin yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Mart ayına ilişkin Türkiye havalimanlarındaki yolcu ve uçak trafiğine ilişkin verileri açıkladı. Buna göre havalimanlarından Mart ayında iç hatlarda 5 milyon 705 bin, dış hatlarda 5 milyon 213 bin olmak üzere toplam 10 milyon 960 bin yolcuya hizmet verildi. Yılın ilk üç aylık döneminde ise 29 milyon 633 bin yolcu seyahat etti.
9.04.2022 Ekonomi
İngilizler tatile hızlı başladı
İngilizler tatile hızlı başladı İngiliz turistler geçen haftadan itibaren Türkiye seyahatlerine başladı. Turizmciler, 2022 yaz sezonunun İngilizler açısından yeni bir rekoru işaret ettiğini belirtiyor.
6.04.2022 Ekonomi
Dünya savaşı radarda canlı izliyor! Karadeniz'de dikkat çeken detay
Dünya savaşı radarda canlı izliyor! Karadeniz'de dikkat çeken detay Tüm dünya Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline kilitlenmiş durumda! Bölgedeki hava hareketliliği ise dikkatle takip ediliyor. Savaş ve çatışma durumları başta olmak üzere birçok önemli olayda hava trafiğinin izlendiği online uçak takip uygulamaları, savaşın yarattığı kaosu da gözler önüne seriyor. Çatışma haberlerinin gelmesiyle birlikte Karadeniz üzerinde dikkat çeken gelişmeler yaşandığını belirten uzmanlar, bu durumun Türk hava sahasını da etkilediğini söyledi.
27.02.2022 Gündem
Ukrayna’daki benzinliklerde kilometrelerce kuyruk oluştu
Ukrayna’daki benzinliklerde kilometrelerce kuyruk oluştu Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının ardından akaryakıt istasyonlarında ve marketlerde kilometrelerce kuyruk oluştu. Bazı vatandaşlar ise ATM önlerine akın etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ukrayna MB Başkanı, "Bankacılık sisteminin düzgün şekilde çalışmaya devam etmesini sağlamak için her şeyi yapıyoruz." açıklamasında bulundu.
24.02.2022 Ekonomi
Ukrayna semalarında tek bir uçak yok!
Ukrayna semalarında tek bir uçak yok! Rusya'nın Ukrayna saldırısının başlamasıyla Doğu Avrupa ülkesinin semalarında uluslararası uçuş trafiği durdu. Flightradar24.com'dan alınan hava sahası fotoğrafı son durumu gözler önüne serdi.
24.02.2022 Dünya
Ruslar ilk burayı vurdu! Korkunç saldırı Ukrayna ordusunu felce uğrattı
Ruslar ilk burayı vurdu! Korkunç saldırı Ukrayna ordusunu felce uğrattı Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki hava savunma sistemleri, askeri hava limanları ve hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ajanslar kullanılamaz hale gelen hava savunma sisteminin görüntülerini paylaştı. Öte yandan Ukrayna, Rus ordusunun Kırım'dan giriş anlarını yayınladı.
24.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uçuş Trafiği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.