Ucuz İphone X

Ucuz İphone X

Son dakika ucuz iphone x haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ucuz iphone x gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ucuz iphone x haber sayfamızda...

Ucuz İphone X

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 ucuz iphone x haberi bulunmuştur.
Yeni iPhone modellerinin fiyatı ne kadar olacak?
Yeni iPhone modellerinin fiyatı ne kadar olacak? Yeni çıkacak iPhone modellerinin özellikleri ve fiyatları TrendForce tarafından yayınlandı. 2018 model iPhone'ların arasından 2 tanesi Apple Pencil'a destek de verecek. Peki yeni iPhone'ların fiyatları ne kadar olacak?
15.08.2018 Apple
iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı
iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı 6.1 inç LCD ekrana sahip iPhone ve 6.5 inçlik iPhone X Plus'ın kukla (replika) birimlerinin yeni fotoğrafları, internete sızdırıldı. 6.1 inçlik daha ucuz olan iPhone X, paslanmaz çelik kasa yerine alüminyum çerçeveyle gelecek.
6.08.2018 Apple
iPhone X Plus 999 dolar fiyat etiketiyle gelecek! Yeni iPhone X'ler ne zaman satışa çıkacak?
iPhone X Plus 999 dolar fiyat etiketiyle gelecek! Yeni iPhone X'ler ne zaman satışa çıkacak? Apple, ilerleyen dönemde iPhone X ve iPhone X Plus modelleri ile karşımıza çıkacak. Analistlere göre Apple, 2018 yılında 3 farklı iPhone modeli tanıtacak. Peki yeni iPhone X ve iPhone X Plus modelleri ne kadar olacak?
29.03.2018 Apple
BİM bu sefer de iPhone X satacak! Peki iPhone X, BİM'de ne kadara satılacak?
BİM bu sefer de iPhone X satacak! Peki iPhone X, BİM'de ne kadara satılacak? BİM, bu sefer de iPhone X satacak. Daha önce Apple aksesuarları, PlayStation 4 ve iPhone 7 satan BİM bu sefer mobil pazarın en pahalı akıllı telefonu iPhone X’i satacak.
4.03.2018 Apple
iPhone X’in daha düşük fiyatlı bir versiyonu gelebilir
iPhone X’in daha düşük fiyatlı bir versiyonu gelebilir Apple’a yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre Apple, önümüzdeki yıl iPhone X'in özelliklerini bünyesinde barındıran daha uygun fiyatlı bir iPhone X’i kullanıcıların beğenisine sunacak.
20.10.2017 Apple
Telefon Fiyatları 2022: En Uygun ve Ucuz Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone Akıllı Cep Telefonu Fiyatları
Telefon Fiyatları 2022: En Uygun ve Ucuz Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone Akıllı Cep Telefonu Fiyatları Cep telefonları insan yaşamının en büyük iletişim araçlarından bir tanesidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her geçen gün yeni özellikleri ile birlikte yeni model telefonlar piyasaya sürülüyor. Telefon fiyatları marka, model ve özelliklerine göre bu yüzden farklılık gösteriyor. Uygun telefon tercih etmek isteyenler için ucuz cihazlar bulunurken üst segmentte pahalı telefonlar da yer alıyor. Dünya genelinde en çok tercih edilen telefon markaları arasında Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone modelleri yer alıyor. 2022 yılında en uygun ve ucuz akıllı cep telefonu fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
10.12.2022 Ekonomi
İlk akıllı telefon Nokia 9000 Communicator üstünden 25 yıl geçti
İlk akıllı telefon Nokia 9000 Communicator üstünden 25 yıl geçti Nokia 9000 Communicator modeli cep telefonları, henüz 'akıllı telefon' tabiri bile kullanılmadan önce, 1996'da bugün piyasaya sürüldü.
15.08.2021 Teknoloji
Uzun zamandır beklenen iOS 14.5 güncellemesi geldi
Uzun zamandır beklenen iOS 14.5 güncellemesi geldi Uzun zamandır kullanıcılara sunulması beklenen iOS 14.5 güncellemesi nihayet geldi. Bu güncelleme sayesinde kullanıcılar yeni pek çok özelliğe kavuşuyor. İşte güncelleme hakkında bilinmesi gereken her şey:
27.04.2021 Teknoloji
En İyi Telefon Modelleri: 2021'de Çıkması Beklenen En İyi Telefonlar
En İyi Telefon Modelleri: 2021'de Çıkması Beklenen En İyi Telefonlar Teknolojinin gelişmesi ile birlikte telefonlar da iyice gelişmektedir. En iyi telefon modelleri 2021 yılında da en fazla araştırılanlar arasına girmiştir. Ünlü telefon markalarının çıkarmış olduğu telefonlar gerek kamera özelliği ile gerekse de diğer özellikleri ile ön plana çıkan telefonlardan olmuştur. En iyi telefon modelleri hem internette hem de mağazalarda yoğun bir şekilde araştırılmaktadır. Peki en iyi telefon modelleri hangileridir? 2021'de çıkması beklenen en iyi telefonlar hangileridir? İşte en iyi telefon modellerini sizler için derledik.
20.01.2021 Teknoloji
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor 2018 yılında piyasaya sürülen üç yeni iPhone'dan iPhone XR, en etkileyici olanı. Teknik özellikleri nedeniyle değil - iPhone XS ondan  pek çok alanda biraz ileride - size 'tasarruf' ettirmesi açısından! Çok sayıda renk, iyi pil ömrü ve daha düşük fiyat? Yeni bir iPhone istiyorsanız, önce iPhone XR'a bakmalısınız.
3.01.2019 Teknoloji
Honor Play inceleme: Oyuncular için harika bir akıllı telefon
Honor Play inceleme: Oyuncular için harika bir akıllı telefon Honor'un oyuncu odaklı akıllı telefonu Honor Play'i sizler için inceledik. Son dönemdeçıkan en kullanıcı dostu oyuncu telefonları içinde yer alan Honor Play bizlere neler sunuyor, hep birlikte görelim.
1.10.2018 Teknoloji
Dev ekranda kapışma
Dev ekranda kapışma Cepte üst segmentte yeni modeller kapışıyor. En son Apple, iPhone Xs ve Xs Max modellerini lanse etti. Note 9 ise ağustosta lanse edilmişti. İki dev ekranlı telefon Note 9 ve XS Max’i teknik özellikleri açısından karşılaştırdık.
22.09.2018 Ekonomi
iPhone 9 ve iPhone XS Plus’ın Türkiye fiyatları internete sızdı!
iPhone 9 ve iPhone XS Plus’ın Türkiye fiyatları internete sızdı! Apple, 12 Eylül 2018 tarihinde düzenleyeceği etkinlikte iPhone 9, iPhone XS ve iPhone XS Plus modellerini tanıtacak. Peki, iPhone XS Plus Türkiye fiyatı ne kadar olacak? İşte iPhone 9, iPhone XS ve iPhone XS Plus’ın Türkiye satış fiyatları…
8.09.2018 Apple
Samsung Galaxy Note 9 inceleme: Parasının karşılığını veren telefon
Samsung Galaxy Note 9 inceleme: Parasının karşılığını veren telefon Samsung’un 6,4 inç büyüklüğünde ekran, 4,000 mAh kapasiteli batarya ve yüksek depolama seçeneğine Galaxy Note 9 modelini sizler için inceliyoruz. Note 9’un fotoğraf makinesi selefine göre daha iyi ve Bluetooth bağlantılı S Pen, uzaktan eğlence özellikli kısayolları uzaktan etkinleştirebilir. Tabii tüm bunlar iPhone X için ödeyeceğiniz fiyatla neredeyse aynı. Peki Samsung Galaxy Note 9 alınmaya değer mi gelin hep birlikte görelim…
28.08.2018 Teknoloji
Apple'ın ucuz iPhone'u, OLED modellerinden bir ay sonra satışa çıkabilir
Apple'ın ucuz iPhone'u, OLED modellerinden bir ay sonra satışa çıkabilir OLED tabanlı yeni iPhone modellerine kıyasla 6.1 inçlik LCD ekrana sahip ucuz iPhone modeli, kardeşlerinden bir ay sonra piyasaya çıkabilir.
26.07.2018 Teknoloji
2018 model iPhone'lar altın, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelebilir
2018 model iPhone'lar altın, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelebilir Ming-Chi Kuo, 2018 iPhone satışlarına yönelik tahminlerini ve aynı zamanda beklediği birkaç değişiklik hakkında konuştu. Kuo, 6.5 inç OLED iPhone modelinin, mevcut iPhone X gibi 1000 dolar civarında fiyatlandırılacağını ve çift SIM özelliklerine sahip olacağını söyledi.Kuo yeni iPhone'ların çok sayıda renkte olacağını da söyledi.
5.07.2018 Apple
2018 model iPhone X'lerin fiyatı ne kadar olacak?
2018 model iPhone X'lerin fiyatı ne kadar olacak? Apple bu yıl 3 farklı boyutta, 3 farklı iPhone X varyantını piyasaya sürecek. Bu modellerden ikisi üst segment olacakken, diğer modelin ise fiyat bakımından ucuz olması bekleniyor. Üç yeni iPhone modelinin fiyatlarını uzman Apple analisti açıkladı.
27.06.2018 Apple
Huawei P20 inceleme: Sağlam ama abisi daha iyi
Huawei P20 inceleme: Sağlam ama abisi daha iyi Huawei P20, üç kameralı P20 Pro'nun altında, bütçe dostu P20 Lite’ın ise üzerinde yer alan bir akıllı telefon. Huawei P20, şirketin amiral gemisi olarak pazarlanmasa da verdiğiniz paraya değecek fantastik bir özellikler sunuyor. Huawei P20’yi sizler için detaylı inceledik.
20.06.2018 Teknoloji
Yeni iPhone'lar daha ucuz olabilir!
Yeni iPhone'lar daha ucuz olabilir! Geçtiğimiz günlerde Apple, Eylül ayında çıkaracağı 3 farklı iPhone modelleri ile gündeme gelmişti. Bu modellerden ikisi üst segment olacakken, diğer model ise fiyat bakımından ucuz olması bekleniyordu. Bu beklentiyle ilgili Apple analistinden açıklama geldi. Apple analistine göre, iPhone'un yeni 3 modeli, düşük fiyatla piyasaya çıkabilir. İşte fiyatlar...
6.06.2018 Teknoloji
Apple, normalden daha pahalı bir iPhone üzerinde çalışıyor
Apple, normalden daha pahalı bir iPhone üzerinde çalışıyor Apple, bu yıl iPhone yelpazesini üç yeni modelle genişletecek. Bunların fiyatlarını ve ekran boyutlarını bile biliyoruz. Ancak yeni bir sızıntı Apple'ın büyük bir sürprizi olduğunu gösteriyor. Apple, bu yıl revize edilmiş daha pahalı bir iPhone X piyasaya sürebilir.
28.05.2018 Apple
Spigen araç şarj cihazı inceleme: İnce form, hızlı ve iki farklı port
Spigen araç şarj cihazı inceleme: İnce form, hızlı ve iki farklı port Hareket halindeyken telefonunuzu yeniden şarj etmeniz önemli. Uzun bir yolculuksa navigasyon, müzik ve daha fazlası için telefonunuzu kullanmak isteyebilirsiniz. Biz de bu tarz durumlarda sizlere kolaylık sağlayacak Spigen’in Qualcomm 3.0 desteğine sahip çift portlu araç şarj cihazını sizler için inceledik.
27.04.2018 Teknoloji
iPhone SE 2 cam arka kaplama ve kulaklık jakıyla gelebilir
iPhone SE 2 cam arka kaplama ve kulaklık jakıyla gelebilir iPhone SE 2'nin ilk gerçek fotoğrafları ortaya çıkmış olabilir. Apple'ın iPhone 8'in bazı özelliklerini iPhone SE 2'ye getirdiği iddia ediliyor.
27.04.2018 Teknoloji
Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü
Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü Bu günlerde hemen hemen her mobil teknoloji ürünü bir USB şarj cihazına ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden şarj cihazlarında fazladan bir çıkışa sahip olmak her zaman işinizi kolaylaştıracaktır. Biz de şu anca mevcut olan en iyi üçüncü taraf şarj cihazlarandan Spigen’in Qualcomm 3.0 destekli çift USB çıkışa sahip F207 adlı modelini inceledik.
27.04.2018 Teknoloji
Spigen kablosuz hızlı şarj cihazı inceleme: iPhone ya da Android ayırt etmiyor
Spigen kablosuz hızlı şarj cihazı inceleme: iPhone ya da Android ayırt etmiyor iPhone X, Samsung Galaxy S9 ve daha fazlası için küçük ama kablosuz bir şarj cihazı arayanlar için Spigen’in F306W adlı modelini  inceledik. Telefonunuza herhangi herhangi bir kablo takmadan daha fazla güç pompalamak için incelememizin devamını okuyun…
21.04.2018 Teknoloji
Yaklaşan 6.1 inçlik iPhone modeli çok daha düşük bir fiyata mal olabilir
Yaklaşan 6.1 inçlik iPhone modeli çok daha düşük bir fiyata mal olabilir Apple'ın bu sene üç yeni iPhone tanıtacağı ve bu iPhone’lardan birinin 6.1 inç boyutunda LCD ekran ve uygun fiyatla geleceği söyleniyor. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, 6.1 inçlik iPhone modelinin 550 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkabileceğini söyledi.
19.04.2018 Apple

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz İphone X ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.