Karaman: "Grupta çok değerli takımlara karşı oynadık
Karaman: "Grupta çok değerli takımlara karşı oynadık Trabzonspor teknik Direktörü Ünal Karaman, grupta çok değerli takımlara karşı kendilerini test ettiklerini söyledi.
12.12.2019 Futbol
Ünal Karaman: "Asla teslim olan bir takım olmayacağız"
Ünal Karaman: "Asla teslim olan bir takım olmayacağız" UEFA Avrupa Ligi İsviçre'nin Basel takımı ile karşılaşacak Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, şartlar ne olursa olsun asla teslim olan bir takım olmayacaklarını söyledi.
11.12.2019 Futbol
Jose Bordalas: "Bu sonuç bizim için oldukça iyi oldu"
Jose Bordalas: "Bu sonuç bizim için oldukça iyi oldu" Getafe Teknik Direktörü Jose Bordalas, ritmi yavaşça yakaladıklarını belirterek, "Genel hatlarla kazandık ve bu zafer futbolcularımız için önemliydi" dedi.
28.11.2019 Futbol
Ünal  Karaman: "Rakibe karşı verilen mücadeleden son derece memnunum"
Ünal Karaman: "Rakibe karşı verilen mücadeleden son derece memnunum" UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. haftasında konuk ettiği İspanya temsilcisi Getafe'ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, "Rakibe karşı verilen mücadeleden son derece memnunum." dedi.
29.11.2019 Futbol
Ünal Karaman: "Bir çok şeyi söylemekte zorlanıyorum"
Ünal Karaman: "Bir çok şeyi söylemekte zorlanıyorum" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, geçtiğimiz sezondan itibaren birçok zorluk yaşadıklarını belirterek, “Zorlanıyorum gerçekten zorlanıyorum, birçok şeyi söylemekte zorlanıyorum” dedi.
7.11.2019 Futbol
Ünal Karaman: "Gücümüzü göstermeliyiz"
Ünal Karaman: "Gücümüzü göstermeliyiz" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Yarın olabilecek en hazır şekilde sahada olacağız, tabii ki rakibimiz iyi bir rakip, kolay maç olmayacak. Ligde de iyi gidiyorlar, önemli galibiyetler aldılar. Biz yarın hem psikolojik hem de fiziken maça hazırız. Sahaya çıkıp gücümüzü göstermemiz gerekiyor" dedi.
7.11.2019 Futbol
Trabzonspor, Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 7 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Krasnodar maçının hazırlıklarına başladı.
4.11.2019 Futbol
Ünal Karaman: "İşimiz çok zor"
Ünal Karaman: "İşimiz çok zor" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Krasnodar mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada bordo-mavili takımın sahaya her maçı kazanmak için çıktığını belirterek, gruptaki şanslarının zorlaştığını söyledi
24.10.2019 Futbol
Sergey Matveev: "Bu galibiyet grupta dengeleri değiştirdi"
Sergey Matveev: "Bu galibiyet grupta dengeleri değiştirdi" FC Krasnodar Teknik Direktörü Sergey Matveev, Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerini ileriye taşıdığını belirterek, gruptaki dengelerin değiştiğini söyledi.
25.10.2019 Futbol
Sergey Matveev: "İnatçı bir yapımız var. Bunu da yarın sahaya yansıtmaya çalışacağız"
Sergey Matveev: "İnatçı bir yapımız var. Bunu da yarın sahaya yansıtmaya çalışacağız" Krasnodar Teknik Direktörü Sergey Matveev, Trabzonspor ile yarın oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık. İnatçı bir yapımız var. Bunu da yarın sahaya yansıtmaya çalışacağız dedi.
23.10.2019 Futbol
Ünal Karaman'dan Sturridge açıklaması
Ünal Karaman'dan Sturridge açıklaması Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yarınki karşılaşmanın iki takım açısından da zor olacağını belirterek, "Yarınki müsabaka iki takımın da gruptaki kaderini belirleyecek" dedi.
24.10.2019 Futbol
Trabzonspor, Krasnodar maçı hazırlıklarını tamamladı
Trabzonspor, Krasnodar maçı hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın sahasında Krasnodar ile oynayacağı maç öncesi son çalışmasını yaptı.
23.10.2019 Futbol
Marce Koller: "İyi bir oyun çıkardık"
Marce Koller: "İyi bir oyun çıkardık" Basel Teknik Direktörü Marcel Koller, iyi bir maç çıkardıklarını belirtti.
4.10.2019 Futbol
Ünal Karaman: "Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum"
Ünal Karaman: "Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Basel karşısında galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Evimizde oynadığımız müsabakayı kazanmak istiyorduk ama her şeye rağmen oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum" dedi.
4.10.2019 Futbol
Marcel Koller: "Trabzonspor'a karşı önlemlerimizi aldık"
Marcel Koller: "Trabzonspor'a karşı önlemlerimizi aldık" UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Basel'de Teknik Direktör Marcel Koller, bordo-mavili takımın ofansif olarak kuvvetli bir takım olduğunu, buna karşı önlemlerini aldıklarını söyledi.
2.10.2019 Futbol
Ünal Karaman: "Üretken oyuncularımızı kaybettik"
Ünal Karaman: "Üretken oyuncularımızı kaybettik" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Getafe mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada istedikleri gibi oynamadıklarını belirterek, “Grubumuzun ilk maçını oynadık. Tabi ki iyi bir oyun ve en azından bizi tatmin edecek bir skorla ülkemize dönmek istiyorduk ama maalesef başaramadık. Önümüzdeki müsabakalara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız” dedi.
20.09.2019 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni |
Skorer TV - Spor Bülteni | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 6. maçında Tottenham'ı   1-0 mağlup etti ve grubunu lider olarak tamamladı.   Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş’ın , Tottenham’ı yenip grup birincisi olmasının ardından , kurada Liverpool’u istediğini  söyledi.   İngiliz basını, Beşiktaş – Tottenham karşılaşmasında iki kez elektriklerin kesilmesi ve maçın durmasıyla ilgili çarpıcı yorumlar yaptı   UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura yükselen Beşiktaş ve Trabzonspor'un, eleme turunda karşılaşacağı muhtemel rakipleri belli oldu.
13.12.2014 Haber Bülteni
Beşiktaş Tottenham maçı hangi kanaldan saat kaçta yayınlanacak?
Beşiktaş Tottenham maçı hangi kanaldan saat kaçta yayınlanacak? Beşiktaş Tottenham maçı grupta lideri belirleyecek. Beşiktaş Tottenham maçı hangi kanalda saat kaçta ekranlara gelecek. Beşiktaş Tottenham UEFA Avrupa Ligi C Grubu karşılaşması ile ilgili tüm detaylar
1.07.2020 Futbol
Skorer.TV Spor Bülteni - 07 Kasım 2014
Skorer.TV Spor Bülteni - 07 Kasım 2014 Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu dördüncü maçında, konuğu Partizan'ı 2-1 ile geçti ve gruptan çıkma yolunda büyük bir adım attı.    Serie A ekiplerinden Milan'ın gözlemcileri, Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre'yi izlemek için Partizan maçına geldi.      Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokeren ile 1-1 berabere kaldı ve gruptan çıkmak için avantaj yakaladı. Öte yandan, Vahid Halilodzic ile yollarını ayırma kararı alan bordo mavili yönetimin Ersun Yanal ile anlaştığı öğrenildi.      Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, sarı kırmızılıların genç yıldızı Semih Kaya'ya şaşırtıcı bir tavsiye verdi.
7.11.2014 Haber Bülteni
Skorer TV sizler için sordu | Beşiktaş - Partizan
Skorer TV sizler için sordu | Beşiktaş - Partizan UEFA Avrupa Ligi C grubu 3. maçında Beşiktaş ve Partizan arasındaki maç öncesinde Skorer.TV olarak sokağın nabzını sizler için tuttuk.
23.10.2014 Programlar
Çarşı Londra sokaklarında...
Çarşı Londra sokaklarında... Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Tottenham ile oynayacağı maç için Londra'ya akın eden siyah-beyazlı taraftarlar, sokakları karnaval yerine çevirdi.
3.10.2014 Futbol
Bilic'ten Asteras yorumu
Bilic'ten Asteras yorumu Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Yunanistan temsilcisi Asteras ile oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçını kazanamamalarının inanılmaz olduğunu söyledi.
19.09.2014 Futbol