Rıza Çalımbay: "Bu maç bizim için bir final maçı"
Rıza Çalımbay: "Bu maç bizim için bir final maçı" Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları Karabağ maçı ile ilgili olarak, “Bu maç bizim için final maçı. Yolumuza devam etmek istiyorsak bu maçı geçmemiz gerekiyor” dedi.
25.11.2020 Futbol
Mecnun Otyakmaz: "İsrail'de kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz"
Mecnun Otyakmaz: "İsrail'de kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz" DemirGrup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, grupta ilk galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, İsrail'deki maçı kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz dedi.
5.11.2020 Futbol
Rıza Çalımbay: "Penaltı ve kırmızı kart oyunun kaderini belirledi"
Rıza Çalımbay: "Penaltı ve kırmızı kart oyunun kaderini belirledi" Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Maccabi Tel-Aviv maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Maçın başından sonuna kadar özellikle de ilk yarı gerçekten mükemmel oynadık, rakibe pozisyon dahi vermedik. Ancak şanssızlık yaşadık penaltı ve kırmızı kart oyunun kaderini belirledi" dedi.
30.10.2020 Futbol
Çalımbay: “Villarreal maçının rövanşını dört gözle bekliyoruz”
Çalımbay: “Villarreal maçının rövanşını dört gözle bekliyoruz” DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Villarreal maçında oyun olarak çok iyi mücadele ettik. Maç 3-3'ken yediğimiz goller de şansızlıktı. Bunun rövanşı var. Dört gözle rövanşını bekliyoruz. Takımımla gurur duyuyorum" dedi.
25.10.2020 Futbol
Rıza Çalımbay: “Amacımız Villarreal maçından puan ya da puanlar almak”
Rıza Çalımbay: “Amacımız Villarreal maçından puan ya da puanlar almak” UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki ilk maçında yarın deplasmanda Villarreal ile karşılaşacak DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçtan puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.
21.10.2020 Futbol
Kocaman'dan ofsayt yorumu
Kocaman'dan ofsayt yorumu UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakibi Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup olan A. Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.
16.09.2016 Futbol