Emanuel Ferro: "İki maça baktığımız zaman hak eden takım bizdik"
Emanuel Ferro: "İki maça baktığımız zaman hak eden takım bizdik" Sporting CP Yardımcı Antrenörü Emanuel Ferro, Medipol Başakşehir'e kaybettikleri maçın ardından iki karşılaşmaya bakıldığı zaman turu kendilerinin hak ettiğini söyledi.
27.02.2020 Futbol
Sporting Lizbon, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı
Sporting Lizbon, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak Portekiz ekibi Sporting Lizbon, hazırlıklarını tamamladı.
26.02.2020 Futbol
Okan Buruk: “Turu geçmek için her şeyi deneyeceğiz”
Okan Buruk: “Turu geçmek için her şeyi deneyeceğiz” Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, yarın Sporting Lizbon karşısında turu geçebilmek için her şeyi deneyeceklerini ve bunu başaracaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. Carlos Pock ise maça çok iyi konsantre olduklarını belirtti.
26.02.2020 Futbol
Okan Buruk: "Attığımız gol bizi tur içinde tuttu. İnancımızı kaybetmedik"
Okan Buruk: "Attığımız gol bizi tur içinde tuttu. İnancımızı kaybetmedik" UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Sporting Lizbon takımına 3-1 yenilen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, "Attığımız gol bizi tur içinde tuttu. İnancımızı kaybetmedik." dedi.
20.02.2020 Futbol
Emanuel Ferro: "Kötü bir sonuç değil ama daha farklı bir galibiyet olabilirdi"
Emanuel Ferro: "Kötü bir sonuç değil ama daha farklı bir galibiyet olabilirdi" UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Medipol Başakşehir'i 3-1 yenen Portekiz'in Sporting Lizbon takımının yardımcı antrenörü Emanuel Ferro, "Kötü bir sonuç değil ama daha farklı bir galibiyet olabilirdi." dedi.
20.02.2020 Futbol
Medipol Başakşehir, Jose Alvalade Stadı'nda son antrenmanını yaptı
Medipol Başakşehir, Jose Alvalade Stadı'nda son antrenmanını yaptı Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk ve futbolcu Junior Caiçara, maçın oynanacağı Jose Alvalade Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.
19.02.2020 Futbol
Junior Caiçara: "Sürpriz yapıp iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum"
Junior Caiçara: "Sürpriz yapıp iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" Medipol Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Junior Caiçara ise "Rakibi çok iyi analiz ettik, onların kuvvetli ve zayıf yanlarını iyi biliyoruz. Çok farklı sistemlerde oynayabilen bir takım. Yarınki maç tamamen bizim performansımıza bağlı. İyi bir sonuçla Türkiye'ye dönmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
19.02.2020 Futbol
Okan Buruk: "Avantajla dönmek istiyoruz"
Okan Buruk: "Avantajla dönmek istiyoruz" UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında deplasmanda Sporting Lizbon'la karşılaşacak Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk ve futbolculardan Junior Caicara basın toplantısında konuştu.
19.02.2020 Futbol
Başakşehir, Portekiz'e gitti
Başakşehir, Portekiz'e gitti Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda oynayacağı Sporting Lizbon maçı için Portekiz'e gitti.
18.02.2020 Futbol
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. UEFA J grubunda Mönchengladbach, Roma ve Wolfsberger'in yer aldığı gruptan lider olarak çıkmayı başaran Başakşehir gözünü kura çekimine dikti. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekilişi öncesinde Başakşehir'in muhtemel rakipleri de belirlendi. Peki UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekilişi ne zaman? Kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak?
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Zenit - Fenerbahçe: 3-1 | İşte maçın özeti
Zenit - Fenerbahçe: 3-1 | İşte maçın özeti UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Zenit'e 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. İşte maçın özeti...
30.06.2020 Fenerbahçe