Ufc

Ufc

Son dakika ufc haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ufc gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ufc haber sayfamızda...

Ufc

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 316 ufc haberi bulunmuştur.
UFC'de İbo Aslan fırtınası! İlk maçta nakavt etti
UFC'de İbo Aslan fırtınası! İlk maçta nakavt etti Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'de mücadele etmeye başlayan Türk sporcu İbo Aslan, çıktığı ilk maçta rakibini nakavt etmeyi başardı.
31.03.2024 Diğer
Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Çengel-5 operasyonu
Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Çengel-5 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen Çengel-5 Operasyonu'nda 220 kişiye adli işlem yapıldığını açıkladı.
29.12.2023 Gündem
Dwayne Johnson yeni filminde dövüşçü olacak
Dwayne Johnson yeni filminde dövüşçü olacak 'The Rock' olarak bilinen Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'ın yeni rolü belli oldu. 51 yaşındaki ABD'li aktör, yeni projesinde UFC şampiyonunu canlandıracak.
14.12.2023 Cadde
Elon Musk ile Mark Zuckerberg kafes dövüşü yapacak! Düellonun yeri belli oldu
Elon Musk ile Mark Zuckerberg kafes dövüşü yapacak! Düellonun yeri belli oldu Elon Musk ve Mark Zuckerberg, aralarındaki sorunları çözmek için kafes dövüşü yapmak üzerinde anlaşma sağladı. UFC, bu dövüş için yeri belirledi.
1.07.2023 Diğer
‘Seninle dövüşmeye hazırım Elon Musk’
‘Seninle dövüşmeye hazırım Elon Musk’ ABD’li iki sosyal medya devi arasındaki rekabetle birlikte sataşmalar da artıyor. Twitter’ın patronu Elon Musk, Facebook ve Instagram’ın ana şirketi Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazır olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.
23.06.2023 Dünya
Mark Zuckerberg, Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti! 'Konumunu gönder'
Mark Zuckerberg, Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti! 'Konumunu gönder' Dünyanın en zengin isimlerinden Elon Musk ile Mark Zuckerberg, ilginç bir olayla gündeme geldi. Zuckerberg, tekonoloji devinin geçtiğimiz günlerde attığı "Mark ile kafes dövüşüne varım" tweet'ine cevap verdi.
22.06.2023 Cadde
Profesyonel dövüşçü ile kavga etmek istedi! Saniyeler içinde bayıldı
Profesyonel dövüşçü ile kavga etmek istedi! Saniyeler içinde bayıldı Emekli UFC dövüşçüsü Nate Diaz ile sokakta tartışan bir fenomen dehşeti yaşadı. Saniyeler içerisinde bayılan şahsın o anları anbean kameraya yansıdı.
25.04.2023 Dünya
Youtuber Jake Paul, MMA yıldızını devirdi! Dudak uçuklatan kazanç
Youtuber Jake Paul, MMA yıldızını devirdi! Dudak uçuklatan kazanç You Tube ile tanınan Jake Paul, boks ringinde şov yapmaya devam ediyor. Daha önce Tyron Woodley ile beklentilerin ötesinde bir maç çıkaran Paul, bu sefer eski MMA ve UFC şampiyonu Anderson Silva'yı mağlup ederek kariyerinin en sansasyonel başarısına imza attı. Öte yandan sporcuların maçtan kazanacağı rakam belli oldu.
31.10.2022 Diğer
Muhammed Ali’nin torunu, onun izinden gidiyor!
Muhammed Ali’nin torunu, onun izinden gidiyor! Efsane boksör Muhammed Ali’nin 24 yaşındaki torunu Biaggio Ali Walsh dedesinin izinden gidiyor. Ali Walsh: ’Yaşamam gereken, büyükbabamın başlattığı ben ve kardeşimin ise devam ettireceği bir mirasım var' dedi.
16.09.2022 Diğer
UFC'de yılın nakavtı! Tek yumrukta havada 360 derece döndü
UFC'de yılın nakavtı! Tek yumrukta havada 360 derece döndü Karma dövüş sanatları organizasyonu olan UFC'de önceki gün inanılmaz bir nakavt yaşandı. UFC yıldızı Malcolm Wellmaker'ın rakibini tek yumrukla havada 360 derece döndürerek yaptığı nakavt şimdiden yılın en iyi bitirişi olmaya aday.
9.08.2022 Diğer
İranlı Hulk ilk rauntta rezil oldu! 'Utanıyorum ve İran halkından özür diliyorum'
İranlı Hulk ilk rauntta rezil oldu! 'Utanıyorum ve İran halkından özür diliyorum' Devasa vücudu nedeniyle 'İranlı Hulk' olarak bilinen Sajad Gharibi, karma dövüş sanatları organizasyonu olan UFC'ye dahil olmuştu. İranlı Hulk son maçında adeta rezil oldu. İşte detaylar...
2.08.2022 Diğer
Julianna Pena hastaneye kaldırıldı! UFC Başkanı White kötü haberi verdi
Julianna Pena hastaneye kaldırıldı! UFC Başkanı White kötü haberi verdi Amanda Nunes ile Teksas'ta yaptığı UFC karşılaşmasını kaybeden Julianna Pena, mücadeleden yenik ayrılmasının yanında müsabakayı ciddi yaralanmalarla tamamladı. UFC Başkanı Dana White maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulunfu.
1.08.2022 Diğer
UFC dövüşçüsü kadın tanınmayacak hale geldi!
UFC dövüşçüsü kadın tanınmayacak hale geldi! İki kadın UFC sporcusunun karşı karşıya geldiği mücadelede Miesha Tate korkunç bir sakatlık yaşadı. 35 yaşındaki dövüşçü son halini sosyal medyadan paylaştı.
21.07.2022 Diğer
Conor McGregor ile Floyd Mayweather anlaştı! 1 milyar dolar değerinde rövanş
Conor McGregor ile Floyd Mayweather anlaştı! 1 milyar dolar değerinde rövanş 2017 yılında yapılan ve tüm dünyanın izlediği dev maçta İrlandalı efsane UFC dövüşçüsü Conor McGregor ile boks dünyasının en büyük yıldızlarından Floyd Mayweather karşılaşmıştı. O gün yapılan boks maçını Floyd kazanırken, ikilinin 1 milyar dolar değerinde bir rövanş maçı için anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...
27.06.2022 Diğer
Taraftardan fazlası olma vakti!
Taraftardan fazlası olma vakti! Önce Messi, şimdi Del Piero… Socios.com dünyaca ünlü marka elçileri ve 125’den fazla global partneri ile spor endüstrisinin en büyük aktörü olma yolunda ilerliyor.
8.06.2022 Advertorial
Will Smith'in dünyayı şok eden tokadı sonrası olay maç teklifi! '30 milyon dolar veririm'
Will Smith'in dünyayı şok eden tokadı sonrası olay maç teklifi! '30 milyon dolar veririm' Bu yıl 94. düzenlenen Oscar Ödül Töreni, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da yapılmış ve törene filmlerden ve ödül alanlardan daha çok Will Smith'in törenin sunucusu Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurmuştu. Şok olay sonrası tüm dünyanın konuştuğu Will Smith - Chris Rock ikilisine sürpriz bir teklif geldi.
29.03.2022 Diğer
Celeste'nin serveti ortaya çıktı! UFC yıldızlarından bile fazla...
Celeste'nin serveti ortaya çıktı! UFC yıldızlarından bile fazla... Eski UFC ring kızı olan ve aynı zamanda eski Playboy ile Sports Illustrated modeli olan Arianny Celeste açıklanan serveti şaşkınlık yarattı.
26.03.2022 Güreş
Conor McGregor'dan bir skandal daha!  Gözaltına alındı
Conor McGregor'dan bir skandal daha! Gözaltına alındı İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor McGregor skandallarıyla konuşulmaya devam ediyor. 2021'de dünyanın en çok kazanan sporcusu olan İrlandalı sporcu bu sefer başı adli bir vakayla dertte.
24.03.2022 Diğer
Ufc Nedir, Kuralları Nelerdir? Ufc'de Neler Yasak?
Ufc Nedir, Kuralları Nelerdir? Ufc'de Neler Yasak? Tam adı Ultimate Fighting Championship olan UFC, 1993 yılında Art Davie ve John Milius tarafından kuruldu. Genel merkezi Las Vegas'da olan UFC'yi diğer organizasyonlardan farklı kılan en önemli özellikle karma dövüş sanatlarına ev sahipliği yapıyor olmasıdır. UFC nedir, kuralları nelerdir? UFC'de neler yasak tüm detayları ile derledik.
17.12.2021 Eğitim
Son dakika haberi - UFC'de tarihin en büyük sürprizi yaşandı! Efsane 7 yıl sonra yıkıldı
Son dakika haberi - UFC'de tarihin en büyük sürprizi yaşandı! Efsane 7 yıl sonra yıkıldı En ünlü Karma Dövüş Sanatları (MMA) organizasyonu olan UFC'de bu sabah karşı yapılan Amanda Nunes - Julianna Pena maçında UFC tarihinin en büyük sürprizlerinden biri yaşandı. Pena, MMA'de kadın dövüşünün en büyük efsanesi olarak kabul edilen Amanda Nunes'i devirdi.
12.12.2021 Diğer
Son dakika haberi - İranlı Hulk, dünyanın en korkutucu adamıyla karşılaşacak! Şok görüntüler...
Son dakika haberi - İranlı Hulk, dünyanın en korkutucu adamıyla karşılaşacak! Şok görüntüler... Son dakika haberi... Devasa vücudu nedeniyle 'İranlı Hulk' olarak bilinen Sajad Gharibi, karma dövüş sanatları organizasyonu olan UFC'ye dahil olmuştu. İranlı Hulk'ın 2 Nisan 2022'de 'Dünyanın en korkutucu adamı' lakaplı İngiliz vücut geliştirmeci, oyuncu ve model Martyn Ford ile karşılaşacağı açıklandı.
10.11.2021 Diğer
Paige VanZant antrenman paylaşımlarıyla gündem oldu!
Paige VanZant antrenman paylaşımlarıyla gündem oldu! UFC yıldızı Paige VanZant instagram hesabından paylaştığı antrenman görüntüleriyle gündemde.
13.10.2021 Diğer Sporlar
İki efsane burun buruna geldi! Khabib Nurmagomedov ile Cristiano Ronaldo...
İki efsane burun buruna geldi! Khabib Nurmagomedov ile Cristiano Ronaldo... UFC kafes dövüşünün efsane isimlerinden Khabib Nurmagomedov ile dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kafa kafaya geldiği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.
6.10.2021 Futbol
Paige VanZant antrenman paylaşımlarıyla gündem oldu!
Paige VanZant antrenman paylaşımlarıyla gündem oldu! UFC yıldızı Paige VanZant instagram hesabından paylaştığı antrenman görüntüleriyle gündemde.
18.09.2021 Diğer Sporlar
Son dakika haberi - Ring kızlarından Khabib'e tepki! 'İşe yaramaz'
Son dakika haberi - Ring kızlarından Khabib'e tepki! 'İşe yaramaz' Dağıstan asıllı Rus UFC dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov'un geçtiğimiz günlerde ring kızlarıyla ilgili yaptığı açıklamalara tepki yağıyor. Khabib'in sarf ettiği 'işe yaramaz' sözleri sonrası Sara Beverley Jones'tan da açıklama geldi.
15.09.2021 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Ufc ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.