Ufuk İskender

Ufuk İskender

Son dakika Ufuk İskender haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ufuk İskender gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ufuk İskender haber sayfamızda...

Ufuk İskender

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 ufuk iskender haberi bulunmuştur.
'Futbol bir sanattır, tecrübe ve yetenek gerektirir'
'Futbol bir sanattır, tecrübe ve yetenek gerektirir' Futbola, Trabzonspor’la “Merhaba” dedi. Ardından İstanbul’a yerleşti. Vefa, Kahramanmaraş Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Orduspor gibi birçok takımda forma giydi. İstanbulspor ve Keçiörengücü’nde şampiyonluk heyecanını tattı. Yurtiçi ve dışında eğitim gördü, Pro Lisans almaya hak kazandı. İstanbul BŞB, Karşıyaka ve Ereğlispor’da Teknik Direktörlük yaptı. Onun adı Ufuk İskender...
18.06.2020 Ege
Ufuk İskender: "Türk futbolundaki kalkınma genç hocalarla olacak"
Ufuk İskender: "Türk futbolundaki kalkınma genç hocalarla olacak" Tecrübeli futbol adamı Teknik Direktör Ufuk İskender Milliyet Ege'ye konuştu. İskender, "Gençlik her zaman dinamikliği de beraberinde getirir. Yeniliği ve tazeliği futbol adına yakalamak da çok önemlidir" diye konuştu.  
1.07.2020 Futbol
İzmir futbolu çıtayı yükseltmeli
İzmir futbolu çıtayı yükseltmeli Karşıyaka’nın altyapısındaki gençleri A Takım’a çıkaran ve sezon boyunca Play Off yarışında kalmasının baş mimari olan Teknik Direktör Ufuk İskender, Milliyet Ege’nin konuğu oldu. Spor Müdürümüz Mehmet Demirtaş’a samimi açıklamalardan bulunarak, “İzmir futbolu mutlaka hak ettiği yere gelmeli. Kulüpler arası birliktelik acil sağlanmalı” dedi
7.07.2019 Ege
Manisa BŞB’de Ufuk İskender sesleri
Manisa BŞB’de Ufuk İskender sesleri Geçtiğimiz sezon TFF 2...
24.06.2019 Ege
Ege futbolunda tehlike çanları!
Ege futbolunda tehlike çanları! Bölge futbolunun 4 köklü takımı TFF 3. Lig’de Amatör Küme’ye düşmeme mücadelesi veriyor. TFF 3. Lig 2. Grup’ta Karşıyaka ve Bergama Belediyespor, 3. Grup’ta ise Bucaspor ve Turgutluspor, henüz 7 haftası geride kalan sezonda Amatör Küme kâbusu görüyor
15.10.2018 Ege
Karşıyaka ateşle oynuyor
Karşıyaka ateşle oynuyor Ege'nin 4 köklü takımı amatör küme kabusu görüyor. Karşıyaka da 7 maçta topladığı 5 puanla düşme hattında yer alıyor.
1.07.2020 Ege Sporları
Karşıyaka puan istiyor
Karşıyaka puan istiyor TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilk hafta Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndükten sonra Teknik Direktör Ufuk İskender’le yollarını yönetimle yaşadığı tartışmalar nedeniyle ayıran Karşıyaka, cumartesi günü Düzcespor’u yenerek 154 günlük galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.
6.09.2018 Ege
Menemen’de Mutluluğun resmi
Menemen’de Mutluluğun resmi TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yeni sezona deplasmanda başlayan veren ve 3 puanla dönen Menemen Belediyespor’u değerlendiren Milliyet Ege’nin usta kalemleri, ‘Güçlü kadrosu, doğru yönetimi ve teknik heyeti ile bu sene bu iş tamam” dedi
5.09.2018 Ege
‘Kaf Kaf’ta çalışmak onur’
‘Kaf Kaf’ta çalışmak onur’ TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka’nın yönetim ve çalışanlarla uzun süredir büyük tartışmalar yaşadığı ortaya çıkan Ufuk İskender’in yerine sezonun ilk haftası sonrası teknik direktörlük için prensipte el sıkıştığı Aytekin Sümbül, “Karşıyaka’da görev yapmak benim için onurdur” dedi.
5.09.2018 Ege
Karşıyaka’da İskender isyanı
Karşıyaka’da İskender isyanı Geçtiğimiz sezon maddi imkansızlıklar sonucu bir alt kümeye düşen Karşıyaka’da tam her şey yoluna giriyor derken Teknik Direktör Ufuk İskender’in görevinden alınmas camiada şok etkisi yarattı.
4.09.2018 Ege
'Güzel günler göreceğiz'
'Güzel günler göreceğiz' Van deplasmanından 1 puanla dönen Karşıyaka’da yüzler gülüyor. 1774 kilometre uzaklıktaki karşılaşmada yeşil kırmızılı ekibi yalnız bırakmayan, cefakâr taraftarlara övgüler yağdıran Karşıyaka Teknik Direktörü Ufuk İskender, “Taraftarımız bir kez daha kendini kanıtladı, 20 saatlik yolu aşıp bizi yalnız bırakmadı. Bize inansınlar, daha çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi
3.09.2018 Ege
Attığın gol olsun Kaf Kaf
Attığın gol olsun Kaf Kaf TFF 3. Lig’e 38 yıl sonra düşerken tarihinde ilk kez de profesyonel liglerde dördüncü kategoriye gerileyen Karşıyaka, sezonu bugün Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanında açacak. 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Kaf Kaf, rakibine saat 16.00’da Van Atatürk Stadı’nda konuk olacak.
2.09.2018 Ege
Bize inananları
Bize inananları TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka’da Teknik Direktör Ufuk İskender, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımıma güvenim tam. Kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi
28.08.2018 Ege
‘Zoru başaracak gücümüz var’
‘Zoru başaracak gücümüz var’ Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Karşıyaka, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
24.08.2018 Ege
İskender: Güzel günler gelecek
İskender: Güzel günler gelecek TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup takımlarından Karşıyaka'da teknik direktör Ufuk İskender, bugün sona eren Afyonkarahisar kampı sonrası camianın yüreğine su serpti.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Kaf Kaf mutlu dönüyor
Kaf Kaf mutlu dönüyor Yeni sezon hazırlıklarını 15 günlük Afyonkarahisar kampıyla tamamlayan Karşıyaka, İzmir’e moralli dönüyor. Sezona hazır olduklarını belirten Teknik Direktör Ufuk İskender, “Her şeyin doğru işlediği bir kamp süreci geçirdik. Kazanımlarımız ortada. Taraftarımız, hazır bir Karşıyaka izleyecek” dedi.
19.08.2018 Ege
Kaf Kaf’ta yönetim de kampa katıldı
Kaf Kaf’ta yönetim de kampa katıldı Yeni sezona Afyonkarahisar’da hazırlanan Karşıyaka’da yönetim, kampa çıkarma yaptı.
15.08.2018 Ege
‘Her şeyi görüyorum’
‘Her şeyi görüyorum’ TFF 3. Lig’de yeni sezon öncesi İzmir’de oynadığı 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet alan Karşıyaka, Afyon kampındaki ilk sınavında Muğlaspor’a da 2-1 yenildi.
9.08.2018 Ege
Karşıyaka’da, Cenk Özbey gençleri tıraş etti
Karşıyaka’da, Cenk Özbey gençleri tıraş etti Sezon öncesi kamplarının bir ritüeli haline gelen saç kesimi akımına Karşıyaka da dahil oldu.
7.08.2018 Ege
Karşıyaka tam kadro kampta
Karşıyaka tam kadro kampta Yeni sezon hazırlıklarının İzmir etabını tamamlayan Karşıyaka, bugün başlayacak Afyonkarahisar kampına tam kadro gitti.
4.08.2018 Ege
Kaf Kaf’ın gol silahı hakan
Kaf Kaf’ın gol silahı hakan TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Karşıyaka’nın yeni sezonda gol yollarındaki en önemli silahlarından biri Hakan Kuş olacak.
31.07.2018 Ege
Karşıyaka'da 'Ufuk'tan güneş doğuyor!
Karşıyaka'da 'Ufuk'tan güneş doğuyor! Milliyet Ege’nin usta kalemleri, yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala, hazırlıklarını sürdüren İzmir takımları Göztepe, Karşıyaka, Akhisarspor ve Menemenspor’daki son gelişmeleri değerlendirdi. Karşıyaka’nın Teknik Direktörü Ufuk İskender’i beğendiklerini söyleyen Tanfer ve Buda, “Dürüst ve mert adam. Disiplinli ve işini severek yapan biri” dedi Liglerin tatile girmesiyle futbol heyecanı yerini transfer gündemine bıraktı. Yeni dönemde kulüplerin hedefleri ne olacak, Nasıl bir strateji izleyecekler? taraftarlar, takımlarından ne bekliyor? Her hafta Milliyet EGE Spor’da...  YAZ SOHBETLERİ’nde bu hafta, yazarlarımız Fatih Tanfer İle Bülent Buda, Spor Müdürümüz Mehmet Demirtaş’a İzmir takımlarının son durumunu değerlendirdi...
21.07.2018 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ufuk İskender ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.