Uğur Pektaş

Uğur Pektaş

Son dakika Uğur Pektaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uğur Pektaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uğur Pektaş haber sayfamızda...

Uğur Pektaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 209 uğur pektaş haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sürpriz duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.
7.09.2023 Cadde
Uğur Pektaş son halini paylaştı
Uğur Pektaş son halini paylaştı Arka Sokaklar dizisinde Murat karakteri ile gönülleri fetheden Uğur Pektaş'ın son hali sosyal medyayı salladı.
7.08.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Işıldıyor Dilan Çiçek Deniz, katıldığı bir davette kombiniyle beğeni topladı...
7.10.2022 Cadde
Uğur Pektaş yıllar sonra ekrana dönüyor
Uğur Pektaş yıllar sonra ekrana dönüyor 2005 yılında yayınlanan 'Survivor Türkiye' yarışmasında şampiyon olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Uğur Pektaş, Kanal D'nin 17'nci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da uzun süre 'Murat Komiser' karakterine hayat verdi. Altı yıldır ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu.
7.10.2022 Cadde
'Arka Sokaklar'ı neden hiçbir dizi geçemiyor?
'Arka Sokaklar'ı neden hiçbir dizi geçemiyor? Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi 'Arka Sokaklar'. 2006’da başladığında ‘birkaç sene sürer’ denmiş ancak dizi 15 senedir aralıksız karşımıza geliyor. Büyük bir seven kitlesi var dizinin. Peki, 'Arka Sokaklar'ı neden hiçbir dizi geçemiyor? Molatik olduğumuz konu 'Arka Sokaklar' efsanesi oldu.
28.04.2021 Ekran
Survivor Erman neden diskalifiye oldu? Survivor Erman kimdir, kaç yaşında?
Survivor Erman neden diskalifiye oldu? Survivor Erman kimdir, kaç yaşında? Survivor Erman diskalifiye oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Erman Altıkardeş, neden diskalifiye oldu? TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da yaşanan son gelişmeler, izleyicileri meraklandırdı. İşte Survivor detayları...
11.03.2021 Gündem
Survivor Melis kim, nereli? Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer kaç yaşında, boyu kaç?
Survivor Melis kim, nereli? Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer kaç yaşında, boyu kaç? Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunan ve Ünlüler takımında mücadele eden Melis Sezer kim ve nereli? Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer'in yaşı ve boyu kaç? İşte Survivor Melis hakkında merak edilen her şey...
21.02.2021 Cadde
Survivor Melis kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Sezer biyografisi...
Survivor Melis kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Sezer biyografisi... Survivor 2021 Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Melis Sezer'in hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar devam ediyor. Geride kalan haftalarda başarılı bir grafik çizen Survivor Melis hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Survivor Melis Sezer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
31.01.2021 Cadde
Survivor 2021 Melis Sezer kim, kaç yaşında? Survivor Ünlüler takımı Melis nereli, boyu kaç, mesleği?
Survivor 2021 Melis Sezer kim, kaç yaşında? Survivor Ünlüler takımı Melis nereli, boyu kaç, mesleği? Survivor 2021 sezonu yarışmacıları arasında bulunan Melis Sezer kimdir, kaç yaşında? soruları yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Survivor'ın Ünlüler takımında mücadele eden Melis Sezer nereli ve boyu kaç? İşte Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer hakkında merak edilenler...
28.01.2021 Cadde
Survivor Melis kimdir, nereli? Survivor 2021 Melis Sezer yaşı ve boyu kaç, ne iş yapıyor?
Survivor Melis kimdir, nereli? Survivor 2021 Melis Sezer yaşı ve boyu kaç, ne iş yapıyor? Survivor 2021 sezonu ilk bölümleriyle büyük ilgi görmeye başladı. Survivor Melis ise yarışmanın en çok sevilen isimlerden oldu. İzleyenler, yarışmacılar hakkında tek tek araştırmaya geçti. Survivor 2021 Ünlüler takımında dikkat çeken isimlerden biri de Melis Sezer. Başarılı performansı ve sakin kişiliğiyle ön planda olan Melis Sezer kimdir, kaç yaşındadır? İşte Survivor 2021 Ünlüler takımı yarışmacısı Melis Sezer'in yaşı, boyu ve mesleği...
26.01.2021 Cadde
Survivor yarışmacıları kimler olacak 2021? Survivor ne zaman başlayacak?
Survivor yarışmacıları kimler olacak 2021? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacılar gündemde merak ediliyor. Survivor 2021 heyecanının başlamasına adım adım yaklaşılıyor. Survivor yarışmacıları ile ilgili çeşitli iddialar gündeme geliyor. Peki 2021 Survivor yarışmacıları kimler olacak, ne zaman başlayacak?
2.12.2020 Cadde
2021 Survivor için tarih netleşiyor! Survivor 2021 kadrosu, yarışmacıları...
2021 Survivor için tarih netleşiyor! Survivor 2021 kadrosu, yarışmacıları... Survivor, Acun Ilıcalı'nın sunduğu en sevilen yarışmalar arasında yer alıyor. Survivor 2020 ardından merakla beklene yeni sezon için de tarih neredeyse netleşti. Survivor 2021 yarışmacıları için de çeşitli isimler ortaya atılıyor. İşte detaylar...
1.12.2020 Gündem
Uğur Pektaş: Gerçek aşkta ego yoktur
Uğur Pektaş: Gerçek aşkta ego yoktur Oyuncu Uğur Pektaş, eski eşi Gamze Özçelik’le evliliğinden olan 10 yaşındaki oğlu Murathan’la fotoğrafını Instagram’da paylaştı.
21.11.2020 Cadde
Hikmet, Turabi ve Uğur, Survivor’a katılacak mı?
Hikmet, Turabi ve Uğur, Survivor’a katılacak mı? Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'da iki kez şampiyonluk yaşayan Turabi Çamkıran ile sakatlıkları nedeniyle adaya veda etmek zorunda kalan Hikmet Tuğsuz ve Uğur Pektaş'ın, yeniden fenomen yarışmada boy göstereceği iddiası ortaya atıldı. Üç isimle ilgili gerçekler ortaya çıktı.
5.11.2020 Cadde
Gamze Özçelik'ten flaş Uğur Pektaş açıklaması
Gamze Özçelik'ten flaş Uğur Pektaş açıklaması Eski oyuncu Gamze Özçelik'in, mahkeme kararıyla eski eşi Uğur Pektaş'ın, oğulları Murathan ile görüşmesini yasakladığı iddia edilmişti. Özçelik'ten konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
15.04.2020 Cadde
Uğur Pektaş'ın, oğlu Murathan'ı görmeye hakkı yok mu?
Uğur Pektaş'ın, oğlu Murathan'ı görmeye hakkı yok mu? Uğur Pektaş ve oğlu Murathan bir süredir görüşmüyor. Sebebi ise Gamze Özçelik'in aldırdığı mahkeme kararı. Pektaş'ın sosyal medya paylaşımlarına denk gelip de "Oğlu Murathan'ı görmeye hakkı yok mu?" diyenler... Yalnız değilsiniz...
15.04.2020 İlişkiler
Uğur Pektaş'tan duygusal paylaşım: Cümleler hep sevememekten
Uğur Pektaş'tan duygusal paylaşım: Cümleler hep sevememekten Gamze Özçelik, mahkeme kararıyla eski eşi Uğur Pektaş'ın oğulları Murathan ile görüşmesini yasaklamıştı. Kararın nedenini merak edilirken, Uğur Pektaş'tan oğlu Murathan'la ilgili paylaşım geldi.
14.04.2020 Cadde
Gamze Özçelik'in kararı şaşırttı! Uğur Pektaş oğlunu göremeyecek
Gamze Özçelik'in kararı şaşırttı! Uğur Pektaş oğlunu göremeyecek Eski oyuncu Gamze Özçelik, geçtiğimiz hafta aldırdığı mahkeme kararıyla eski eşi Uğur Pektaş'ın oğulları Murathan ile görüşmesini yasakladı.
18.03.2020 Cadde
Survivor 2020 'diskalifiye yılı' mı olacak?
Survivor 2020 'diskalifiye yılı' mı olacak? Survivor 2020'de peş peşe diskalifiyeler yaşanıyor. Survivor 2020'de son olarak Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın diskalifiye oldu. Survivor 2020 'diskalifiye yılı' mı olacak yoksa?
4.03.2020 Ekran
Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kazanan...
Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kazanan... Survivor'da heyecan bu akşam ekranlara gelen ve dokunulmazlık oyununun oynadığı 6. yeni bölümle devam ediyor. Kaybeden takımdan bir kişiyi eleme potasına götürecek olan dokunulmazlık oyununu sonrası ilk eleme adayı belli olacak. Peki Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
23.02.2020 Gündem
Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 - 4. bölümde ödül ne verildi?
Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 - 4. bölümde ödül ne verildi? Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunun 4. bölümü bu akşam yayınlandı. Survivor'da ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı büyük mücadele verdi. Peki hangi takım kazandı? Survivor'da bu akşamki oynanan ödül oyununun ödülü nedir? İşte Survivor'da heyecan dolu yaşanan o dakikalar ve ödül oyununu kazanan takım...
22.02.2020 Cadde
Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme ilk eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme ilk eleme adayı kim oldu? TV8'in sevilen yarışması Survivor 2020, oldukça hızlı bir başlangıç yaptı. Sevilen yarışmada geçen hafta ilk elenen ismin belli olmasının ardından bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Peki merakla araştırılan Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve ilk eleme adayı kim oldu?
22.02.2020 Gündem
Survivor 2020 Ünlüler takımına iki yeni yarışmacı! Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?
Survivor 2020 Ünlüler takımına iki yeni yarışmacı! Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunda iki isim sağlık nedenlerinden dolayı diskalifiye oldu. Survivor'da diskalifiye olan iki isim de Ünlüler takımında yarışmacıydı. Survivor 2020 Ünlüler takımında Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner yarışmadan ayrılmak durumunda kaldı. Acun Ilıcalı ise Survivor 2020'de Ünlüler takımında iki yeni ismi bu akşam yarışmaya dahil etti. Peki Survivor yeni yarışmacıları kimler? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Ödül ne verildi?
21.02.2020 Gündem
Survivor İrem Akın kimdir? Yeni katılan yarışmacı İrem Akın kaç yaşında, mesleği nedir?
Survivor İrem Akın kimdir? Yeni katılan yarışmacı İrem Akın kaç yaşında, mesleği nedir? Survivor 2020 sezonunda iki kişi sağlık nedenlerinden dolayı elendikten sonra, bugün Survivor 2020 Ünlüler takımına yeni iki yarışmacı katıldı. İzleyici tarafından yeni yarışmacılar büyük merak konusu oldu. Peki Survivor Ünlüler takımının yeni yarışmacısı İrem Akın kimdir? Survivor İrem Akın kimdir? Yeni katılan yarışmacı İrem Akın kaç yaşında, mesleği nedir? İşte Survivor İrem Akın hakkında merak edilenler...
21.02.2020 Gündem
Survivor Erman Altıkardeş kimdir? Yeni katılan yarışmacı Erman Altıkardeş kaç yaşında, sporcu mu?
Survivor Erman Altıkardeş kimdir? Yeni katılan yarışmacı Erman Altıkardeş kaç yaşında, sporcu mu? Survivor 2020 sezonunda iki kişi sağlık nedenlerinden dolayı elendikten sonra, bugün Survivor 2020 Ünlüler takımına yeni iki yarışmacı katıldı. İzleyici tarafından yeni yarışmacılar büyük merak konusu oldu. Peki Survivor Ünlüler takımının yeni yarışmacısı Erman Altıkardeş kimdir? Erman Altıkardeş kaç yaşında, sporcu mu? İşte Survivor Erman Altıkardeş hakkında merak edilenler...
21.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Pektaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.