Uğur Şahin

Uğur Şahin

Son dakika Uğur Şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uğur Şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uğur Şahin haber sayfamızda...

Uğur Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.971 uğur şahin haberi bulunmuştur.
22'nci Ege Kupası'nda şampiyon Türkiye!
22'nci Ege Kupası'nda şampiyon Türkiye! Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 22'nci kez organize edilen Ege Kupası'nın finalinde U16 Milli Takımı, Çekya'yı 2-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.
26.01.2024 Futbol
Suç örgütlerinden el konulan Ferrari sokaklarda
Suç örgütlerinden el konulan Ferrari sokaklarda Suç örgütlerinden el konulan araçlar arasında yer alan Ferrari marka araç Ayasofya Meydanı'nda yoğun ilgi gördü.
27.12.2023 Haberler
Suç örgütlerinden el konulan Ferrari sokaklarda
Suç örgütlerinden el konulan Ferrari sokaklarda Suç örgütlerinden el konulan araçlar arasında yer alan Ferrari marka araç Ayasofya Meydanı'nda yoğun ilgi gördü.
27.12.2023 Gündem
‘2030’dan önce kanser aşısına onay bekliyoruz’
‘2030’dan önce kanser aşısına onay bekliyoruz’ Kovid-19’a karşı mRNA teknolojisiyle geliştirdiği aşılarıyla milyonlarca hayat kurtaran Uğur Şahin, kanser aşısı için de tarih verdi.
27.11.2023 Dünya
Kanser tedavisinde aşı umut olur mu?
Kanser tedavisinde aşı umut olur mu? Biontech’in kanser aşısı çalışmasının ilk sonuçlarına göre tedavi uygulanan hastaların yarısında tümörler en az yüzde 30 oranında küçüldü, yüzde 95’inde ise kanser stabil hale geldi. Onkoloji uzmanları ilk sonuçları Milliyet’e değerlendirdi...
26.10.2023 Gündem
Kanser aşısı tümörleri yüzde 30 oranında küçülttü
Kanser aşısı tümörleri yüzde 30 oranında küçülttü Biyoteknoloji firması BioNTech’in kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci, 15 yıldır üzerinde çalıştıkları kanser aşısı CARVac’ın ilk sonuçlarının umut verici olduğunu açıkladı.
24.10.2023 Dünya
Kanser tedavisinde umut veren gelişme! İlk sonuçlar geldi
Kanser tedavisinde umut veren gelişme! İlk sonuçlar geldi Biontech’in geliştirdiği kanser aşısı CARVac, deneklerin yüzde 59'unda tümörleri en az yüzde 30 oranında küçülttü.
23.10.2023 Dünya
BioNTech, aşılar nedeniyle üçüncü çeyrekte 900 milyon euro zarar etti
BioNTech, aşılar nedeniyle üçüncü çeyrekte 900 milyon euro zarar etti BioNTech, üçüncü çeyrekte bilançoya düşülecek bu zararın 2023 gelirlerini de azaltacağını bildirdi
16.10.2023 Dünya
Murat Uysal, Müslüman coğrafyasının Nobel’ini aldı
Murat Uysal, Müslüman coğrafyasının Nobel’ini aldı İran Mustafa Bilim ve Teknoloji Vakfı tarafından verilen ve “Müslüman coğrafyasının Nobel’i” olarak bilinen Mustafa Ödülü’nün (Mustafa Prize) 2023’teki 5 sahibinden biri, Prof. Dr. Murat Uysal oldu.
4.10.2023 Eğitim
Son dakika... Nobel Tıp Ödülü'nün kazananları belli oldu
Son dakika... Nobel Tıp Ödülü'nün kazananları belli oldu Nobel Tıp Ödülü, Kovid-19'a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan Katalin Karikó ve Drew Weissman isimli bilim insanlarına verildi.
2.10.2023 Dünya
Ölüm riskini yüzde 45 azalttı
Ölüm riskini yüzde 45 azalttı Tedavi edici ‘Tedopi’ adlı akciğer kanseri aşısının denemelerde hastalarda ölüm riskini yüzde 41 azalttığı tespit edildi.
13.09.2023 Dünya
3 bin 500 yıl önce Mısır topraklarında yayıldı! Uzmanlar asırlık soruyu yanıtladı
3 bin 500 yıl önce Mısır topraklarında yayıldı! Uzmanlar asırlık soruyu yanıtladı Kovid-19 virüsüne karşı aşı geliştiren ve Türkiye'deki kamuoyunun Özlem Türeci ile Uğur Şahin'in çalışmaları sayesinde daha yakından tanıdığı BionTech firmasının kanser aşısına yönelik deneylere başlaması birçok kişinin aklına "Yoksa kanser insan eliyle ortaya çıkarılmış bir hastalık mı?" sorusunu getirdi. Peki bu iddia gerçekten doğru olabilir mi? Kanser hastalığı gerçekten de insan eliyle ortaya çıkan bir rahatsızlık mı? Uzmanlar bu iddialara son noktayı koydu.
28.07.2023 Gündem
Yaşlı adamı kalbinden bıçaklayan sanık hakkında şizofren ve bipolar iddiası
Yaşlı adamı kalbinden bıçaklayan sanık hakkında şizofren ve bipolar iddiası Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evinde kaçak alkol satan 60 yaşındaki adamın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin tutuklanan 2 sanık yeniden hakim karşısına çıktı. Sanık avukatı, "Müvekkilin şizofreni ve bipolar teşhisi olduğunu ve buna ilişkin ilaç tedavisi gördüğünü tespit ettik" dedi.
4.07.2023 Gündem
BioNTech davasında karşı açılan davada reddi hakim talebinde bulunuldu
BioNTech davasında karşı açılan davada reddi hakim talebinde bulunuldu Korona virüs ile mücadelede ürettikleri aşı ile adını geniş kitlelere duyuran BioNTech şirketi hakkında açılan ilk tazminat davasının ilk duruşması davacı tarafından reddi hakim talebi nedeniyle ertelendi.
12.06.2023 Dünya
Biontech’e milyonluk tazminat davası
Biontech’e milyonluk tazminat davası Almanya’da Özlem Türeci ve Uğur Şahin’in Biontech şirketine ürettikleri koronavirüs aşısının kalıcı hasar bıraktığı iddiasıyla tazminat davası açıldı.
12.06.2023 Dünya
Erdoğan'dan 14 Mayıs çağrısı: Bu ülkenin hiçbir ferdi kaybetmeyecek
Erdoğan'dan 14 Mayıs çağrısı: Bu ülkenin hiçbir ferdi kaybetmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "14 Mayıs'ta tercihinizi Türkiye Yüzyılı'ndan yana yapın. Tercihinizi güven ve istikrarın devamından yana yapın. Tercihinizi evlatlarınızın geleceğinden yana yapın ve 14 Mayıs'ta öyle bir kazanacağız ki bu ülkenin hiçbir ferdi kaybetmeyecek" dedi.
7.05.2023 Gündem
DSÖ'den Kovid-19 açıklaması: Artık küresel bir tehdit değil
DSÖ'den Kovid-19 açıklaması: Artık küresel bir tehdit değil Dünya genelinde 6 milyon insanın ölümüne neden olan virüs hakkında DSÖ'den flaş bir açıklama geldi. Söz konusu açıklamada ölü sayısı hakkındaki tahmin ise kafaları karıştırdı.
5.05.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'nin merkez rolü bölgemizde ve ötesinde enerji istikrarına katkıda bulunuyor
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'nin merkez rolü bölgemizde ve ötesinde enerji istikrarına katkıda bulunuyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York'taki Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Diyaloğu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin bir merkez olarak ortaya çıkan rolü bölgemizde ve ötesinde enerji istikrarına katkıda bulunuyor" dedi.
31.03.2023 Gündem
Almanya Başbakanı Scholz, BioNTech’i ziyaret etti
Almanya Başbakanı Scholz, BioNTech’i ziyaret etti BioNTech ile İngiltere hükümeti kanser için mRNA bazlı aşı ortaklığını duyurmasının ardından bugün Almanya Başbakanı Olaf Scholz, BioNTech’i ziyaret etti. Öte yandan BioNTech, bugün Marburg’daki fabrikasındaki ‘plazmid DNA’ üretim tesisinin inşaatını tamamladığını duyurdu.
2.02.2023 Dünya
Evdeki sesten vahşet çıktı! Darp ve izmarit izleri olan bebek cesedi bulundu
Evdeki sesten vahşet çıktı! Darp ve izmarit izleri olan bebek cesedi bulundu Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir evden gelen ağlama sesleri üzerine mahalleli ekipleri haber verdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler dehşete düşüren manzarayla da karşılaştı.
27.01.2023 Gündem
Tansiyon hiç düşmedi
Tansiyon hiç düşmedi 2022 yılı, pandemi nedeniyle kısıtlamalarla geçen iki yılın ardından Kovid-19 önlemlerinin kaldırıldığı yıl oldu.
31.12.2022 Gündem
Salgının başından beri Çin'de ilk! Almanya aşı gönderiyor
Salgının başından beri Çin'de ilk! Almanya aşı gönderiyor Covid-19 salgınının başından beri yerli üretim Covid-19 aşısı Sinovac'ı kullanan Çin'e ilk kez Almanya'dan aşı gönderiliyor.
21.12.2022 Dünya
Aşı tepkisi
Aşı tepkisi Şarkıcı Ece Seçkin, Biontech aşısını geliştiren Prof. Dr. Uğur Şahin’in, “Üç doz aşı yeterli değil” açıklamasına Twitter’dan tepki gösterdi.
18.12.2022 Cadde
Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturmasının detayları ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturmasının detayları ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.