Uğur Uludağ

Uğur Uludağ

Son dakika Uğur Uludağ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uğur Uludağ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uğur Uludağ haber sayfamızda...

Uğur Uludağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 375 uğur uludağ haberi bulunmuştur.
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur!
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur! Oyuncu Cem Özer, aynı zamanda yapımcısı olduğu 'Kadri’nin Götürdüğü Yere Git' filminin setinde rol arkadaşı Şafak Sezer ile olan kavgası hakkında katıldığı canlı yayında, "Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu" itirafında bulunmuştu. Olay yaratan açıklaması hatırlatılan Özer'in, bu kez 'itiş kakış' vurgusu yapması dikkat çekti.
18.11.2022 Cadde
Cem Özer'den Şafak Sezer itirafı: Bir tane vurdum, kül tablasına uçtu ve kondu!
Cem Özer'den Şafak Sezer itirafı: Bir tane vurdum, kül tablasına uçtu ve kondu! 2009 yılında vizyona giren 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' filminde birlikte rol alan Cem Özer ve Şafak Sezer'in kavgası uzun süre gündem olmuştu. Sezer, 2013'te verdiği bir röportajda, "O cüsseyle beni yerden yere vurur ama onda o yürek yok" demişti. '2. Sayfa' canlı yayınına katılan Cem Özer, yıllar sonra konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.11.2022 Cadde
Ata Demirer nereli, kimdir, kaç yaşında? Ata Demirer boyu kaç, evli mi? İşte, Ata Demirer filmleri
Ata Demirer nereli, kimdir, kaç yaşında? Ata Demirer boyu kaç, evli mi? İşte, Ata Demirer filmleri Ata Demirer hayatı sevenlerinin aradığı konulardan. Oyuncu ve müzisyen Ata Demirer kim sorusu gündemde yer alıyor. Çeşitli dizi ve filmde rol alsa da asıl çıkışını Avrupa Yakası adlı dizide canlandırdığı Volkan karakteri ile yapmıştır. Peki, Ata Demirer aslen nereli?
13.05.2021 Cadde
Mustafa Üstandağ kimdir, kaç yaşında? Mustafa Üstündağ biyografisi
Mustafa Üstandağ kimdir, kaç yaşında? Mustafa Üstündağ biyografisi Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alarak başlayan Mustafa Üstündağ, Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlu karakterine hayat verdiği dizinin ardından birçok dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Mustafa Üstündağ kimdir, kaç yaşında?
7.01.2020 Gündem
Sevgili Geçmiş oyuncularından Ece Uslu kimdir, kaç yaşında?
Sevgili Geçmiş oyuncularından Ece Uslu kimdir, kaç yaşında? 9 Eylül 1974'te İzmir'de doğan Ece Uslu sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. 1974 yılında, aynı zamanda şehrin kurtuluş günü de olan 9 Eylül’de İzmir'de doğdu. Öğrenim yıllarında Ferhan Şensoy “Nöbetçi Tiyatrosu”nda bir sene boyunca oyuncu olarak görev aldı. Daha sonrasında “Başak Gürsoy Mankenlik Ajansı”na bağlı olarak fotomodellik ve reklam oyunculuğu yapan sanatçı, lise yıllarında ise iki yıl boyunca Esat ve Şahika Tekand’ın kurduğu “Stüdyo Oyuncuları” topluluğunda eğitimine ve sahne performanslarına devam etti. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan sanatçının televizyon izleyicisi ile ilk buluşması 1989 yılında “İz Peşinde” adlı dizi ile gerçekleşti.
1.11.2019 Gündem
Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Oyuncu Ece Uslu, bir arkadaşının Rottweiler cinsi köpeği tarafından saldırıya uğradı. Bu olayı, sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran Ece Uslu'nun sağlık durumu merak konusu oldu. İşe Ece Uslu'nun sağlık durumu ve Ece Uslu'nun yaşamı hakkında merak edilenler...
16.09.2019 Gündem
Nevada Çölü’nden Malatya’ya uzanan komedi
Nevada Çölü’nden Malatya’ya uzanan komedi Oyun yazarı ve yönetmen Uğur Uludağ, 'Ben Challenger Meşrebim' gösterisi ile 2018- 2019 sezonunda da güldürmeye devam ediyor.
24.10.2018 Cadde
Evrim Akın kimdir?
Evrim Akın kimdir? Evrim Akın kimdir? Beyaz Show konuklarından biri olan Evrim Akın hakkında arayış sürüyor. 'Çocuktan Al Haberi' programının sunuculuğu yapan Evrim Akın hakkında merak edilen bilgiler ise şöyle...
16.02.2018 Gündem
Tek kişilik gösteri
Tek kişilik gösteri Yazıp yönettiği tiyatro oyunları ile, yıllardır seyircisini şaşırtmaya ve güldürmeye devam eden Uğur Uludağ bu kez sahnede tek başına...
12.02.2018 Cadde
Bu hafta vizyona giren filmler
Bu hafta vizyona giren filmler Bu hafta Türkiye sinemalarında 3'ü yerli 9 film vizyona giriyor. İşte 23 Haziran 2017 itibariyle vizyona giren filmler.
22.06.2017 Kültür Sanat
Bu hafta vizyona giren 9 film (23 Haziran 2017)
Bu hafta vizyona giren 9 film (23 Haziran 2017) Bu hafta vizyona giren filmler arasından hangisini izleyeceğinize karar veremediyseniz, rehberimiz size yardımcı olabilir :)
9.03.2018 Sanat
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi 'Yılın en tatlı komedisi' sloganıyla yola çıkan 'Tatlı Şeyler' filmi, 23 Haziran Cuma günü vizyona giriyor.
21.06.2017 Cadde
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi 'Yılın en tatlı komedisi' sloganıyla yola çıkan 'Tatlı Şeyler' filmi, 23 Haziran Cuma günü vizyona giriyor.
21.06.2017 Cadde
Filozof mafya babası İlhan Şeşen
Filozof mafya babası İlhan Şeşen Sanatçı İlhan Şeşen’in başrolünü Cem Özer, Uğur Uludağ ve Cem Uçan ile birlikte paylaştığı 'Tatlı Şeyler' filmi 23 Haziran’da sinemalarda olacak.
7.06.2017 Cadde
Vizyon için gün sayıyor
Vizyon için gün sayıyor Başrollerini Cem Özer ve Uğur Uludağ’ın paylaştığı, İstanbul’dan Dalyan’a uzanan tatlı bir yol hikâyesi ‘Tatlı Şeyler’, 23 Haziran’da seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
31.05.2017 Cadde
Cem Özer: 'Tatlı Şeyler'de risk aldım
Cem Özer: 'Tatlı Şeyler'de risk aldım 23 Haziran’da vizyona girecek olacak 'Tatlı Şeyler' filminin başrol oyuncuları Cem Özer ve Uğur Uludağ, 'Duymayan Kalmasın' programına konuk oldular.
24.05.2017 Cadde
'Tatlı Şeyler' 23 Haziran'da sinemalarda
'Tatlı Şeyler' 23 Haziran'da sinemalarda Komedi filmi 'Tatlı Şeyler'; maceralı, neşeli, sevimli, bir o kadar da duygusal hikayesi ile 23 Haziran tarihinde sinemalarda olacak.
12.05.2017 Cadde
'Teröre inat, tiyatro oyunumuz ücretsiz'
'Teröre inat, tiyatro oyunumuz ücretsiz' Tiyatro sanatçısı Uğur Uludağ, 'Bu Oyuna Gelecek 100 Bin Kişi Bulabilirim' adlı oyunu 10 Ocak'ta ücretsiz olarak sahneleyeceklerini açıkladı.
4.01.2017 Cadde
Sadece 34 kişi izledi!
Sadece 34 kişi izledi! 18 Kasım’da vizyona giren filmlerden Muharrem Özabat’ın yazıp yönettiği “Bir Şey Değilim” filmini ilk üç günde 34 kişi izledi!
23.11.2016 Cadde
10 yıl aradan sonra dönüyor!
10 yıl aradan sonra dönüyor! 10 yıl aradan sonra ikinci kez 'Tatlı Şeyler' isimli komedi filmiyle yönetmen koltuğunu oturan Uğur Uludağ, önceki akşam Etiler'de görüntülendi.
24.08.2016 Cadde
Filinta sezon bölümünde neler oldu?
Filinta sezon bölümünde neler oldu? Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Filinta 56. bölümü ile sezon finali yaptı. İşte TRT 1'de yayınlanan ve heyecanın hiç bitmediği Filinta dizisi sezon bölümü ile ilgili detaylar...
10.05.2016 Gündem
Filinta 56. son bölüm ekrana kilitledi! -İzle
Filinta 56. son bölüm ekrana kilitledi! -İzle Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Filinta 56. son bölümle sezon finali yaptı. Aksiyonun ve heyecanın hiç bitmediği dizi Filinta'da neler yaşandı? İşte Filinta 56. son bölüm ve detaylar...
28.04.2016 Gündem
Filinta 56. son bölümde yine nefesleri kesti!
Filinta 56. son bölümde yine nefesleri kesti! Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Filinta 56. son bölümle dün akşam sezon finali yaptı. Son bölümde ekrana kilitleyen Filinta'da neler yaşandı? İşte Filinta dizisiyle ilgili gelişmeler...
24.04.2016 Gündem
Filinta 56. bölüm fragmanında aksiyon bitmiyor! - İzle
Filinta 56. bölüm fragmanında aksiyon bitmiyor! - İzle TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta 56. bölüm ile sezon finali yapacak. Heyecanla beklenen Filinta 56.bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyonun hiç eksilmediği dizi Filinta'da neler olacak merak konusu. İşte detaylı bilgiler...
22.04.2016 Gündem
Filinta 56. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor! -İzle
Filinta 56. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor! -İzle Aksiyonun ve heyecanın hiç bitmediği dizi Filinta son bölümde izleyenleri ekrana kilitlemişti.TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta 56. bölüm ile sezon finali yapacak. İşte Filinta ile ilgili detaylar...
20.04.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Uludağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.