Ukrayna Hava Yolları

Ukrayna Hava Yolları

Son dakika Ukrayna Hava Yolları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ukrayna Hava Yolları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ukrayna Hava Yolları haber sayfamızda...

Ukrayna Hava Yolları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 334 ukrayna hava yolları haberi bulunmuştur.
İran'da düşürülen uçakla ilgili 10 yetkili hakkında iddianame
İran'da düşürülen uçakla ilgili 10 yetkili hakkında iddianame İran'da Ukrayna Hava Yollarına ait yolcu uçağının başkent Tahran üzerinde "yanlışlıkla" vurulmasıyla ilgili 10 yetkili hakkında iddianame hazırlandı.
6.04.2021 Dünya
İran, füzeyle vurduğu uçaktaki yolcuların yakınlarına 150'şer bin dolar ödeyecek
İran, füzeyle vurduğu uçaktaki yolcuların yakınlarına 150'şer bin dolar ödeyecek İran, ocak ayında füzeyle yanlışlıkla düşürdüğünü duyurduğu Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağında hayatını kaybedenlerin her birinin ailesine 150 bin dolar (1,1 milyon Türk lirası) tazminat ödeme kararı aldı.
30.12.2020 Dünya
Ukrayna yolcu uçağı 25 saniye arayla vurulmuş
Ukrayna yolcu uçağı 25 saniye arayla vurulmuş Karakutular, içerisindeki 176 insanın paramparça olduğu yolcu uçağına Tahran'dan havalandıktan sonra İran tarafından iki füze ateşlendiğini ortaya koydu.
23.08.2020 Dünya
İran'dan "Ukrayna yolcu uçağının düşürülmesiyle ilgili 'insan hatası' açıklaması
İran'dan "Ukrayna yolcu uçağının düşürülmesiyle ilgili 'insan hatası' açıklaması İran, ocak ayında Ukrayna Hava Yollarına ait yolcu uçağının Devrim Muhafızları tarafından 2 füzeyle vurularak düşürülmesinin "görevi ihmal ve iletişim sorunu kaynaklı" insan hatasından kaynaklandığını duyurdu.
12.07.2020 Dünya
İran ile Ukrayna arasındaki uçak krizinde yeni gelişme
İran ile Ukrayna arasındaki uçak krizinde yeni gelişme İran'da geçtiğimiz 8 Ocak tarihinde füzeyle düşürülen ve 176 kişinin hayatını kaybettiği yolcu uçağıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
17.05.2020 Dünya
Ses kaydı ortalığı karıştırdı! İran küplere bindi
Ses kaydı ortalığı karıştırdı! İran küplere bindi Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağının Tahran'da düşürüldüğü sırada kule ile İranlı bir pilot arasında geçen konuşmaların yer aldığı ses kaydı, Kiev yönetimi tarafından yayınlandı. Tahran yönetimi, Ukrayna'ya artık hiçbir delil ve bilgiyi vermeyeceğini açıkladı.
3.02.2020 Dünya
İran'da düşürülen uçakta ölen Ukraynalıların naaşları ülkelerine getirildi
İran'da düşürülen uçakta ölen Ukraynalıların naaşları ülkelerine getirildi İran'da 8 Ocak'ta düşürülen yolcu uçağında hayatını kaybeden Ukrayna vatandaşlarının naaşları, bugün ülkelerine getirildi.
19.01.2020 Haberler
İran'da düşürülen uçakta ölen Ukraynalıların naaşları ülkelerine getirildi
İran'da düşürülen uçakta ölen Ukraynalıların naaşları ülkelerine getirildi İran'da 8 Ocak'ta düşürülen yolcu uçağında hayatını kaybeden Ukrayna vatandaşlarının naaşları, bugün ülkelerine getirildi.
19.01.2020 Dünya
Hamaney meydan okudu
Hamaney meydan okudu İran lideri Ali Hamaney 8 yıl aradan sonra dün başkent Tahran’da cuma namazı kıldırdı, hutbe okudu. Hamaney, ABD ve Avrupa’ya meydan okurken, İran halkına da birlik çağrısında bulundu
18.01.2020 Dünya
İran dini lideri Hamaney 2012'den bu yana ilk kez Cuma namazı kıldıracak
İran dini lideri Hamaney 2012'den bu yana ilk kez Cuma namazı kıldıracak Arap Baharı'nın en yoğun günlerinde son olarak Arapça hutbe okuyan Hamaney'in, bugün yolcu uçağını füzeyle düşüren Devrim Muhafızları'na sahip çıkması bekleniyor.
17.01.2020 Dünya
İran'dan son dakika açıklaması! O görüntüleri çeken kişiyi tutukladık
İran'dan son dakika açıklaması! O görüntüleri çeken kişiyi tutukladık Son dakika haberine göre İran, geçtiğimiz hafta içerisinde kalkışından kısa bir süre sonra Tahran'da düşen, Ukrayna Hava Yolları'nın PS752 sefer sayılı Tahran-Kiev uçuşunu gerçekleştiren Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının füze ile vurulma anının görüntülerini çeken kişiyi tutukladığını açıkladı. Ancak görüntüleri sosyal medyada yayınlayan gazeteci, İran'ın yanlış kişiyi tutukladığını ileri sürdü. İşte detaylar...
15.01.2020 Dünya
Tahran Emniyet Müdürü: İtidalli davranıyoruz, gerçek mermi kullanmadık
Tahran Emniyet Müdürü: İtidalli davranıyoruz, gerçek mermi kullanmadık Tahran Emniyet Müdürü Hüseyin Rahimi, İran'da Ukrayna Uluslararası Havayolları'na ait yolcu uçağının yanlışlıkla düşürüldüğünün açıklanmasının ardından başlayan ve hafta sonu devam eden protestolarla ilgili olarak bir açıklama yaptı.
13.01.2020 Dünya
İngiltere: Büyükelçimizin gözaltına alınması uluslararası hukukun açıkça ihlâli
İngiltere: Büyükelçimizin gözaltına alınması uluslararası hukukun açıkça ihlâli İran'ın İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi'ni üç saat gözaltında tutmasına Londra yönetimi sert tepki gösterdi, Dışişleri Bakanı Raab "İran hükümeti bir kavşak noktasında" dedi. İran, Tahran Büyükelçisi Macaire'in başkentteki rejim karşıtı gösterilere katıldığını savunuyor.
12.01.2020 Dünya
Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar
Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar Son dakika haberi I MHP lideri Devlet Bahçeli 4 ay sonra kürsüde... Bahçeli, partisinin "Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Milletvekilleri ve İl Başkanları Ortak Toplantısı"nda konuştu. Kanal İstanbul projesiyle açıklama yapan Bahçeli, "Montrö ile ilgili sözlerimize karşılık herhangi bir ilişkinin olmadığı resmi açıklamalarla kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bunun üzerinde bir tartışma açmak doğru değildir. Artık bunun kararı verilmiştir. Onun üzerinde tartışma başlatmak, TV programlarına 4-5 konuşmacının arasına bizi de dahil etmek olur, biz de o hatayı işlemeyiz. Birileri çıkmış 'yapamazlar' diyor, öbürü çıkmış 'yıkarım' diyor. Bana da kalan 'yakarım' oluyor" dedi.
12.01.2020 Siyaset
Reuters dünyaya son dakika koduyla duyurdu: İran her şeyi açıklayacak
Reuters dünyaya son dakika koduyla duyurdu: İran her şeyi açıklayacak Son dakika gelişmesine göre, İran, Ukrayna uçağının düşme nedenini bugün açıklayacak.Tahran'da düşen Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağının İran'dan atılan bir füzeyle muhtemelen yanlışlıkla vurulduğu iddiası günlerdir tüm dünyada konuşuluyor. Uçak İran'ın füzesi yüzünden mi düştü, yoksa teknik bir sebeple mi düştü? Son olarak ABD Dışişleri Bakanı Pompeo "Uçağın İran füzesi ile düşürüldüğünün muhtemel olduğunu düşünüyoruz. Bölgede soruşturmalar devam ediyor. O uçağın başına ne geldiğini öğreneceğiz. Tüm dünyanın uygun adımları atacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrası İran harekete geçti ve bugün tüm detayları açıklayacağını duyurdu.
10.01.2020 Dünya
Son dakika | Ukrayna'dan düşen uçak için uluslararası koalisyon talebi
Son dakika | Ukrayna'dan düşen uçak için uluslararası koalisyon talebi Son dakika haberine göre; Tahran'da düşen Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağının İran'dan atılan bir füzeyle muhtemelen yanlışlıkla vurulduğu iddiası günlerdir tüm dünyada konuşuluyor. Uçak İran'ın füzesi yüzünden mi düştü, yoksa teknik bir sebeple mi düştü? Son olarak ABD Dışişleri Bakanı Pompeo "Uçağın İran füzesi ile düşürüldüğünün muhtemel olduğunu düşünüyoruz. Bölgede soruşturmalar devam ediyor. O uçağın başına ne geldiğini öğreneceğiz. Tüm dünyanın uygun adımları atacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi ile Ukrayna Dışişleri Bakanı'ndan şu açıklama geldi: Düşen uçak soruşturması için uluslararası koalisyon kurulmasını istiyoruz. Uçak füzeyle düşürüldüyse sorumlulardan tazminat isteyeceğiz. Kara kutuların nerede analiz edileceği İranlılarla kararlaştırılacak. Rusya cephesinden ise "Uzmanların durumu analiz etmelerine ve belirli sonuçlara varmalarına izin verilmeli. Olayla ilgili bazı oyunların başlatılması uygun değil. Bu aşamada, ses getiren açıklamalar için neden yok." yorumu geldi.
10.01.2020 Dünya
'İddialar asılsız, incelemeler bir-iki yıl sürebilir'
'İddialar asılsız, incelemeler bir-iki yıl sürebilir' Gelen son dakika haberine göre, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ellerindeki kanıtlarla Tahran'da düşen Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağının İran'dan atılan bir füzeyle muhtemelen yanlışlıkla vurulduğunu söyledi. İran Hükümet Sözcüsü Ali Rabiey ise "ABD ve müttefiklerinin asılsız iddiaları, olayda hayatını kaybeden 176 kişinin ailelerinin ve yakınlarının yaralarına tuz basıyor" dedi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Vadym Prystaiko, ABD'nin düşen Ukrayna uçağı ile ilgili, "çok önemli veriyi" Ukrayna ile paylaştığını duyururken, düşen uçağın enkazından kurtarılan iki kara kutunun görüntüleri ortaya çıktı. NATO'dan ise son dakika gelişmesi geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD'nin Kasım Süleymani suikastına misilleme olarak İran'ın Irak'taki ABD üslerine füze saldırısı düzenlemesinin ardından, çarşamba günü Ukrayna Uluslararası Havayollarına ait bir yolcu uçağının Tahran'da düşmesiyle ilgili şeffaf soruşturma çağrısı yaptı.
10.01.2020 Dünya
ABD'li yetkililer Ukrayna uçağını İran'ın düşürdüğüne inanıyor
ABD'li yetkililer Ukrayna uçağını İran'ın düşürdüğüne inanıyor ABD'li yetkililer, Tahran'da düşen Ukrayna Hava Yolları'a ait uçağın kazara İran tarafından düşürülmüş olabileceğine inanıyor.
9.01.2020 Dünya
Düşen uçağın pilotundan yardım çağrısı yok!
Düşen uçağın pilotundan yardım çağrısı yok! İran Sivil Havacılık Kurumu, 176 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili hazırlanan ilk rapordan bilgiler paylaştı.
9.01.2020 Dünya
İran'da düşen uçaktaki patlama güvenlik kamerasında
İran'da düşen uçaktaki patlama güvenlik kamerasında İran'ın başkenti Tahran'ın yakınlarında düşen ve 176 kişinin hayatını kaybettiği Ukrayna uçağının yere çakılması sonrası meydana gelen patlama bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüde patlama sonrası yanan parçaların işyerinin önüne kadar savrulduğu görülüyor.
9.01.2020 Haberler
İran’da uçak kazası: 176 ölü
İran’da uçak kazası: 176 ölü İran’ın ABD üslerini vurmasından kısa süre sonra Tahran’dan kalkan Ukrayna Havayolları’na ait bir uçağın düştüğü haberi geldi. Haber, farklı spekülasyonlara yol açsa da, uçağın teknik arızadan düştüğü belirtildi
9.01.2020 Dünya
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ukrayna Hava Yolları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.