Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı

Son dakika Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı haber sayfamızda...

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.756 ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı haberi bulunmuştur.
Kalyon Holding’de Lütfi Elvan dönemi
Kalyon Holding’de Lütfi Elvan dönemi Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ni, kamuda ve ekonomi yönetiminde önemli görevlerde bulunmuş Lütfi Elvan üstlendi.
28.09.2023 Ekonomi
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini, kamuda ve ekonomi yönetiminde önemli görevlerde bulunmuş Lütfi Elvan üstlendi. 2019 yılından bu yana holding bünyesinde bulunan Mustafa Koçar da CEO’luk görevine atandı.
27.09.2023 Ekonomi
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı Bolu’da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti, CHP ve MHP bir milletvekilliği kazandı. MHP, 54 yıl aradan sonra Bolu’dan milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Tmgd Nedir, Ne İş Yapar? Tmgd Nasıl Olunur?
Tmgd Nedir, Ne İş Yapar? Tmgd Nasıl Olunur? Bazı meslekler diğer meslek kollarına göre daha fazla donanımlı olmayı gerektirmektedir. Bu meslekler için gerekli koşullar sağlandığında işe alımlar gerçekleşmektedir. TMGD de bu mesleklerden biri olarak belirtilmektedir. Tehlikeli madde güvenlik danışmanı olarak ifade edilen bu meslek kolu için gerekli olan birtakım şartlar bulunmaktadır. Peki, TGMD nedir, ne iş yapar? TGMD nasıl olunur? İşte, TGMD hakkında merak edilen tüm detayları derledik.
16.03.2022 Eğitim
KPSS P1 P2 P3 puanı ile alım yapan kurumlar TIKLA 2021: KPSS P1 P2 P3 puan türü nedir ve p121 ne demek?
KPSS P1 P2 P3 puanı ile alım yapan kurumlar TIKLA 2021: KPSS P1 P2 P3 puan türü nedir ve p121 ne demek? KPSS P1-P2- P3 puanı ile alım yapan kurumlar adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. KPSS lisans sınav sonuçları bugün açıklandı. KPSS puanlarını öğrenen adaylar ise puan türleri ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki KPSS P1-P2- P3 puanı ile alım yapan kurumlar neler? İşte KPSS P1-P2- P3 puanı ile ilgili detaylar...
21.10.2022 Gündem
Kış lastiği deyip geçmemeli
Kış lastiği deyip geçmemeli Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı genelgesiyle “ticari” araçlara zorunluluk getiren kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başladı.
21.01.2021 Otomobil
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda sis ve pus nedeniyle görüş mesafesinin yarım milin altına düşmesi sonucu gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı.
17.01.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda, sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle gemi geçişlerinin çift yönlü askıya alındığı bildirildi.
5.12.2020 Gündem
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı İstanbul Boğazı yaşanan yoğun sis nedeniyle gemi geçişlerine kapatıldı. İstanbul Şehir Hatları İstanbul Boğazı’nda yaşanan yoğun sis nedeniyle birçok seferini iptal etti.
4.12.2020 Gündem
KPSS P1-P2- P3 puanı ile alım yapan kurumlar 2020!  KPSS P1,P2,P3 puan türü ile ilgili detaylar...
KPSS P1-P2- P3 puanı ile alım yapan kurumlar 2020! KPSS P1,P2,P3 puan türü ile ilgili detaylar... KPSS P1,P2 ve P3 puan türü ile alım yapan kurumlar sınava giren adayların gündeminde yer alıyor. KPSS lisans sınav sonuçları bugün adayların erişimine açıldıldı. Adaylar puanlarını öğrendikten sonra puan türleri ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki KPSS P1 puanı ile alım yapan kurumlar neler? İşte KPSSS P1, P2 ve P3 nedir?
22.10.2020 Gündem
Doğa Koleji krizinde flaş gelişme!
Doğa Koleji krizinde flaş gelişme! Gelen son dakika bilgisine göre;İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji'nin devir işlemlerine ilişkin, "Doğa Koleji ile ilgili devir işlemleri tamamlandı. Öğretmen ve personelimizin maaş ödemeleri yapıldı." dedi.
17.01.2020 Gündem
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul güzergahı nasıl? Kanal İstanbul neden yapılıyor?
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul güzergahı nasıl? Kanal İstanbul neden yapılıyor? Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan Kanal İstanbul projesi hakkında vatandaşlar bilgi almak istiyor. Gelen son dakika bilgilere göre; Kanal İstanbul projesine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun bulunarak kabul edildi. Kanal İstanbul neden yapılıyor? Kanal İstanbul projesi nedir ve Kanal İstanbul güzergahı nasıl soruları oldukça ilgi görüyor. Bir suyolu projesi olan Kanal İstanbul hakkında merak edilenler haberimizde...
23.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul projesiyle ilgili son dakika gelişmesi
Kanal İstanbul projesiyle ilgili son dakika gelişmesi Gelen son dakika bilgilere göre; Kanal İstanbul projesine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun bulunarak kabul edildi. Öte yandan, Kanal İstanbul Çed Raporu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve bakanlıkta, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı.
23.12.2019 Gündem
ASELSAN'ın gözü boğazların üzerinde olacak
ASELSAN'ın gözü boğazların üzerinde olacak ASELSAN, gemi trafiğinin yerli ve milli teknolojilerle kesintisiz izlenmesine imkan sağlayacak proje kapsamında, İstanbul ve Çanakkale boğazlarına elektro optik sistemlerin kurulumunu yaptı.
1.11.2019 Ekonomi
Ulaşım emniyeti için "başkanlık" oluşturuldu
Ulaşım emniyeti için "başkanlık" oluşturuldu Ulaştırmada emniyet düzenlemeleri ile emniyet yönetimi bakımından belirgin bir etkiye sahip kaza veya olayların araştırılması, incelenmesi ve ulaşım emniyetinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülecek.
11.05.2019 Ekonomi
BTK'den ASELSAN'a uydu deneme izni
BTK'den ASELSAN'a uydu deneme izni Bilgi Teknolojileri ve İletişim  Kurumu (BTK) tarafından ASELSAN'a İstanbul Teknik Üniversitesi ortaklığıyla  geliştirdiği ASELSAT küp uydusu için deneme izni verildi.
1.02.2019 Ekonomi
TBMM Başkanı Yıldırım'dan cezalı köprü geçişleriyle ilgili açıklama
TBMM Başkanı Yıldırım'dan cezalı köprü geçişleriyle ilgili açıklama TBMM Başkanı Binali Yıldırım köprü geçiş cezası mağdurlarıyla bir araya geldi. Cezalı köprü geçişleriyle ilgili açıklama yapan Yıldırım, "Ulaştırma Bakanlığı yeni düzenleme yapmalı" ifadelerini kullandı.
20.12.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım'dan cezalı köprü geçişleriyle ilgili açıklama
TBMM Başkanı Yıldırım'dan cezalı köprü geçişleriyle ilgili açıklama TBMM Başkanı Binali Yıldırım köprü geçiş cezası mağdurlarıyla bir araya geldi. Cezalı köprü geçişleriyle ilgili açıklama yapan Yıldırım, "Ulaştırma Bakanlığı yeni düzenleme yapmalı" ifadelerini kullandı.
20.12.2018 Siyaset
İstanbul Valiliği uyardı! 4 ay boyunca bunu yapmayan yandı...
İstanbul Valiliği uyardı! 4 ay boyunca bunu yapmayan yandı... İSTANBUL Valiliği, kış aylarında meydana gelebilecek olumsuz hava koşullarına karşı sürücüleri uyardı. Valilik, 'İstanbul Ulaştırma Bölge Müdürlüğünce 1 Ocak - 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği denetimleri yapılacak, kış lastiği kullanmayan araçlar hakkında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 65/a maddesinde belirlenen para cezası uygulanacaktır' açıklamasında bulundu.
22.11.2018 Gündem
2018 PTT kargo çalışma saatleri!
2018 PTT kargo çalışma saatleri! PTT kargo çalışma saatleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 170 yılı aşkın tecrübesi Türkiye'nin 81 ilinde birden fazla şubesi ile hizmet veren PTT, kargoculuk sektöründe de hizmet veriyor. PTT kargo sabah 08:30 akşam 17:00 saatleri arasında hizmet veriyor.
18.09.2018 Gündem
UBER şoförlerinin eyleminde arbede çıktı!
UBER şoförlerinin eyleminde arbede çıktı! Sosyal medya üzerinden örgütlenerek bağlanan araçlarını almaya giden UBER şoförleri önce polisle ardından belediyenin güvenlik görevlileriyle gerginlik yaşadı.
9.08.2018 Gündem
UBER şoförlerinin eyleminde arbede çıktı
UBER şoförlerinin eyleminde arbede çıktı Sosyal medya üzerinden örgütlenerek bağlanan araçlarını almaya giden UBER şoförleri önce polisle ardından belediyenin güvenlik görevlileriyle gerginlik yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın UBER kararı sonrası bu uygulamayla taşımacılık yapmaya devam ettiği ettikleri için araçları bağlanan bir grup şoför dün eylem yaptı. UBER şoförleri önce Bakırköy Osmaniye Polis Merkezi?ne gitti. Polis merkezine girişlerine izin verilmeyen UBER şoförleri ile polis arasında arbede yaşandı. Arbedenin ardından dağıtılan UBER şoförleri bu kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına gittiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi?nden araçlarını almak için izin alamayan UBER şoförleri ile bu kez belediyenin güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Polis merkezi ve İBB'deki gerginlik cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Sosyal medyada sanal devriye
Sosyal medyada sanal devriye 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sonrasında terör örgütü yanlısı yorum ve paylaşım yapılan 126 bin sosyal medya hesabı tespit edildi. 68 bininin terör örgütleri ile iltisaklı olduğu belirlenen kullanıcılardan; 50 bininin FETÖ, 17 binin PKK, bininin de DAEŞ üyesi olduğu saptandı.
21.07.2018 Gündem
Körfez Geçiş’e bilirkişi engeli
Körfez Geçiş’e bilirkişi engeli Binali Yıldırım’ın 35 projesinden en büyüğü olan Körfez Geçişi, meslek odaları ve 80 vatandaşın açtığı iptal davasındaki son gelişmeyle yeni bir boyut kazandı.
13.07.2018 Ege
Konut ve turizmde icraat rüzgarı
Konut ve turizmde icraat rüzgarı Türk ekonomisinin lokomotif iki sektörü gayrimenkul ve turizm, yeni bakanların sevincini yaşıyor. Sektörlerde ‘içimizden biri’ denilen bakanların büyük adımlar atması bekleniyor.
10.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.