Ultrason

Ultrason

Son dakika ultrason haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ultrason gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ultrason haber sayfamızda...

Ultrason

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.550 ultrason haberi bulunmuştur.
Rüya balayı yarım kaldı, 'bitmeyen kaşıntı' kabusa dönüştü! Doktorlar çaresiz
Rüya balayı yarım kaldı, 'bitmeyen kaşıntı' kabusa dönüştü! Doktorlar çaresiz 'Rüya' balayı tatilleri için gün sayıyorlardı, aniden ortaya çıkan hastalık sayısız semptomla genç kadının hayatını zehir etti. Yapılan sayısız testten sonra, bilim insanlarının neyin sebep olduğunu bilmediği ve tedavisi olmayan nadir hastalığa yakalandığı anlaşıldı.
28.03.2024 Dünya
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir Tüp bebek tedavisinde başarıyı veya başarısızlığı etkileyen pek çok sebep vardır. Anne yaşı, yumurta ve sperm kalitesi; embriyo kalitesini belirleyen en önemli faktörlerin başında gelir.
16.03.2024 Pazar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı Ramazan ayının ilk gününde oruç ile ilgili sorular yoğun ilgi görüyor. Oruç tutan vatandaşlar, orucu bozan şeylerin neler olduğunu öğrenmek istiyor ve ona göre davranmayı planlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konuya ilişkin detaylı açıklamada bulundu. Peki orucu bozan şeyler maddeler halinde nelerdir? Oruç nelerden bozulur?
11.03.2024 Dini Bilgiler
Endoskopi - kolonoskopi orucu bozar mı? Oruçluyken kolonoskopi yaptırmak orucu etkiler mi, kaza gerekir mi?
Endoskopi - kolonoskopi orucu bozar mı? Oruçluyken kolonoskopi yaptırmak orucu etkiler mi, kaza gerekir mi? Ramazan'ın gelişiyle birlikte tüm İslam alemi oruç ibadetini yerine getirmeye başladı. Bolluk ve bereket ayı Ramazan'da oruçlarını tutan vatandaşlar, bazı konulardaki sorularına da cevap arıyor. Özellikle hasta olup oruç tutanlar; "Endoskopi veya kolonoskopi yaptırmak orucu bozar mı?" diye merak ediyor. İşte o soruların yanıtları...
11.03.2024 Dini Bilgiler
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Dilan Telkök ve Berkay Hardal'dan bebek müjdesi!
Dilan Telkök ve Berkay Hardal'dan bebek müjdesi! Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Dilan Telkök ile Berkay Hardal, ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Çift, müjdeli haberi; "Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız" sözleriyle duyurdu.
5.03.2024 Cadde
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart Ne istediğinden emin olamayan, vücudunun avantaj ve dezavantajlarını dürüstlükle kabullenmeyen, sabırsız, öfke patlamaları olan kişiler ameliyat sonrası süreci daha zor geçiriyor. Sabırlı, ne istediğini bilen, doktorun talimatlarına uyanlar ise çok daha avantajlı...
2.03.2024 Pazar
‘Nadir Hastalıklar Raporu’ yayınlandı
‘Nadir Hastalıklar Raporu’ yayınlandı Ülkemizde son yıllarda nadir hastalıklar alanında önemli adımlar atılıyor. Ancak hem hastaların hem de hasta yakınlarının ilaca ve tedavilere erişimde çok daha fazla desteğe ihtiyacı var.
29.02.2024 Gündem
Yeni yöntem: Piezo tüp bebek
Yeni yöntem: Piezo tüp bebek Anne ve baba olmak isteyenler için yeni bir yöntem olan Piezo ile tüp bebek tedavisinde sperme ve yumurtaya elektrik verilerek daha kaliteli bir embriyo oluşumu sağlanıyor.
24.02.2024 Pazar
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf! 'Düğünümü yaşayamadım'
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf! 'Düğünümü yaşayamadım' 'Survivor All Star 2024'te mücadele eden 'Avatar' lakaplı kick boksçu Çağan Atakan Arslan'ın eşi Serap Korkmaz, gelinlik koleksiyonu tanıtım etkinliğinde duygusal anlar yaşadı. İki çocuk annesi fenomenin, düğünüyle ilgili itirafı da günmem oldu.
23.02.2024 Cadde
Müge Boz'un ikinci çocuk heyecanı! 'Doktor cinsiyeti zarfa yazıp verdi'
Müge Boz'un ikinci çocuk heyecanı! 'Doktor cinsiyeti zarfa yazıp verdi' 2019 yılında kızları Vina'nın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğuı yaşayan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, ikinci çocukları için gün sayıyor. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü çiftten Boz, bebeğin cinsiyeti hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
Doğunca nefessiz kalacaktı! Kordon bağı kesilmeden mucize gerçekleşti
Doğunca nefessiz kalacaktı! Kordon bağı kesilmeden mucize gerçekleşti Siirt'te Gülbahar Erdal’ın (30) ultrason muayenesinde, karnındaki bebeğinin ağzını kaplayan 3 santimetrelik kitle tespit edildi. Doğunca nefessiz kalacağı için kaybedilme olasılığı yüksek olan bebeğin kordonu kesilmeden yapılan ameliyatla ağzındaki kitle çıkartıldı.
13.02.2024 Gündem
Endometriozis (Çikolata Kisti)
Endometriozis (Çikolata Kisti) İsmi ile tatlıyı çağrıştıran, gel gelelim ki hiç de öyle olmayan, dünyada yaklaşık 190 milyon kadında, ülkemizde her 10 kadından 1’inde de gözlemlenen çikolata kistleri hakkında konuşalım…
10.02.2024 Pazar
Yüzüne yaptırdığı işlemleri itiraf etti! 'Yaşımı göstermek istemiyorum'
Yüzüne yaptırdığı işlemleri itiraf etti! 'Yaşımı göstermek istemiyorum' Televizyon yıldızlığından milyarderliğe ulaşmış ilk isimlerden biri olan Martha Stewart, kendi adını taşıyan podcast programına kendi dermatoloğu Dr. Dan Belkin'i konuk etti. İnsanların her zaman yüzü hakkında yorum yaptığını söyleyen ünlü isim, doktoru ile birlikte yaptırdığı işlemleri açıklayarak, yaşını göstermemek için çok çaba harcadığını itiraf etti.
10.02.2024 Cadde
İkinci bebeğine hamile Müge Boz: Ufak bir göbiş!
İkinci bebeğine hamile Müge Boz: Ufak bir göbiş! Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni alan ünlü oyuncu Müge Boz, şimdilerde ikinci bebeğine hamile. Ünlü oyuncu, belirginleşen karnıyla objektif karşısına geçti.
28.01.2024 Cadde
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
22.01.2024 Magazin
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
23.01.2024 Cadde
Gonca Vuslateri: İlk tekmeyi hissettiğim an
Gonca Vuslateri: İlk tekmeyi hissettiğim an Geçtiğimiz haftalarda anne olacağını açıklayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğinin tekme attığı ilk anda yaşadığı duygusal anı takipçileriyle paylaştı.
21.01.2024 Cadde
Ünlü çiftin bebek heyecanı! 'Berk kalp atışlarını duyunca ağladı'
Ünlü çiftin bebek heyecanı! 'Berk kalp atışlarını duyunca ağladı' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini açıklayan ikili, geçtiğimiz gün doktor kontrolüne geldikleri Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Atiksoy, eşinin kızlarının kalp atışını duyunca ağladığını açıkladı.
21.01.2024 Cadde
'Teletabiler'deki 'Güneş Bebek' anne oldu
'Teletabiler'deki 'Güneş Bebek' anne oldu Bir döneme damga vuran televizyon programı 'Teletabiler'deki (Teletubbies) 'Güneş Bebek'i oynayan Jess Smith hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü oyuncu, anne olduğunun müjdesini verdi.
17.01.2024 Cadde
İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Tuğçe Tayfur: Sakın 'kilo almışsın' demeyin
İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Tuğçe Tayfur: Sakın 'kilo almışsın' demeyin Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, Ağustos 2023'te Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti. Geçtiğimiz kasım ayında hamile olduğunu açıklayan 35 yaşındaki şarkıcıdan yeni fotoğraflar geldi.
16.01.2024 Cadde
Erken menopoz çocuğa engel değil!
Erken menopoz çocuğa engel değil! Yapılan araştırmalara göre dünya genelinde kadınların yüzde 1’i erken menopoza giriyor. Ancak korkmayın; erken menopoz anne olmanıza engel olmuyor! Çeşitli tedavilerle bekar kadınlar bile ilerleyen süreçte anneliği tadabiliyor.
13.01.2024 Pazar
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!'
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!' Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 6 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Tayfur'un eşi Aydın, ayrılık iddialarına noktayı koydu.
10.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ultrason ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.