2024 ULUBEY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Ordu Ulubey Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ULUBEY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Ordu Ulubey Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Ordu Ulubey Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ulubey ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Ordu Ulubey Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
'Ölüm yolu'nda çalışma başladı, kazalarda ölenlerin yakınları kurban kesti
'Ölüm yolu'nda çalışma başladı, kazalarda ölenlerin yakınları kurban kesti Ordu'nun Ulubey ilçesinden geçen, çok sayıda ölümlü trafik kazasının yaşandığı 'Sarpdere' yolunun 3 kilometrelik bölümünde, genişletme çalışması yapıldı, asfalt döküldü, güzergah uyarı levhalarıyla donatıldı. Yıllar önce yaşanan kazalarda yakınlarını kaybedenler, yol çalışmasının olduğu alanda kurban kesti.
23.06.2023 Haberler
Ulubey Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Ulubey Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Ulubey Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Ulubey için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Uşak ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Ulubey ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Ulubey Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Ulubey için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Ulubey Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
13.05.2023 Bilgi Rehberi
Ordu'daki kazada yaralılardan 15'i taburcu oldu
Ordu'daki kazada yaralılardan 15'i taburcu oldu Ordu'nun Ulubey ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı cipin karşı yönden gelen minibüse çarptığı kazada yaralanan 17 kişiden 15’i taburcu edildi.
30.08.2022 Gündem
Ordu'da yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ordu'da yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Ordu'nun Ulubey ilçesinde yolcu minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 17 kişi yaralandı.
29.08.2022 Haberler
İki ailenin kavgasında vurulan oğul öldü, baba yaralı
İki ailenin kavgasında vurulan oğul öldü, baba yaralı Uşak'ın Ulubey ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki aile arasında hayvanları otlatma meselesinden çıkan kavgada Aydın Dişçi öldü, babası Hasan Dişçi yaralandı. Kavgaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.
2.06.2022 Haberler
Büyük İskender'in askerlerinin 1800 yıllık mezarları ortaya çıktı
Büyük İskender'in askerlerinin 1800 yıllık mezarları ortaya çıktı Uşak'ın Ulubey ilçesindeki Blaundos Antik Kenti'ni çevreleyen vadinin sarp yamaçlarında, yaklaşık 1800 yıllık, duvarları motiflerle süslü 400 kaya mezarı bulundu.
29.09.2021 Gündem
"Makedon askerlerin kalesinde" 400 kaya mezarı tespit edildi
"Makedon askerlerin kalesinde" 400 kaya mezarı tespit edildi Uşak'ın Ulubey ilçesindeki Blaundos Antik Kenti'ni çevreleyen vadinin sarp yamaçlarında, yaklaşık 1800 yıllık, duvarları motiflerle süslü 400 kaya mezarı bulundu.
29.09.2021 Gündem
Ordu'da yıldırım isabet eden minare hasar gördü
Ordu'da yıldırım isabet eden minare hasar gördü Ordu'nun Ulubey ilçesi Sayaca Mahallesi’ndeki Kazancı Camii’nin minaresine yıldırım isabet etti. Minareden kopan beton parçaları ile alem, park halindeki imamın otomobilinin üzerine düşüp hasar verdi.
29.05.2021 Haberler
Ulubey Kanyonu Uşak İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir?
Ulubey Kanyonu Uşak İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir? Genellikle geçirimli tabakalarda akarsuların oluşturduğu dik yamaçlardan derin yarılmış alanlara kanyon denir. Ülkemizde özellikle Akdeniz Bölgesi civarında birçok Kanyon bulunmaktadır. Bölgenin kireç taşı ve kumtaşından oluşması kayaların aşınmasını artıran bir etkiye sahiptir. Bu kanyonlardan bir tanesi de Ulubey Kanyonu’dur. Ulubey Kanyonu ile ilgili merak edilen detayları derledik.
25.09.2020 Tatil
Fındık bahçesinde doğan buzağı Yağmur'u omzunda 2 kilometre taşıdı
Fındık bahçesinde doğan buzağı Yağmur'u omzunda 2 kilometre taşıdı Ordu'nun Ulubey ilçesinde oturan Murat Bayrak (38), otlatmak için çıkardığı ineklerinden birinin doğurduğu buzağıyı 2 kilometre omzunda taşıyarak, ahıra getirdi.
4.06.2020 Yaşam
Blaundus antik kenti fotoğrafçıların ilgi odağı
Blaundus antik kenti fotoğrafçıların ilgi odağı Uşak'ın Ulubey ilçesinde bulunan ve Büyük İskender’in Anadolu seferinden sonra Makedonya’dan gelenler tarafından kurulan, Blaundus antik kentinde günümüze kadar kalan yapılar bölgeye gelen astronomi fotoğrafçıları tarafından sık sık ziyaret ediliyor.
4.07.2019 Tatil
Karadeniz’de muz yetiştirdi
Karadeniz’de muz yetiştirdi Ordu’nun Ulubey ilçesinde yaşayan 93 yaşındaki Halil Poyraz, fındık bahçesine diktiği muz ağaçlarından meyve almaya başladı. İlçeye bağlı Uzun Mahmut Mahallesi’nde yalnız yaşayan Halil Poyraz, Karadeniz’in en önemli tarım ürünü olan fındık bahçelerine heves ederek muz ağacı dikti. 3 yıl önce diktiği ağaçların bakımı yapıp, gerekli gübrelemeyi yapınca meyvelerin olmaya başladığını anlayan Halil Poyraz, Karadeniz’de fındığın yanı sıra alternatif olarak çeşitli meyvelerin yetiştiğini aktardı. Diktiği muz ağacının meyve vermeye başladığı söyleyen Poyraz, 65 tane muzun bu ağaçta gelişmekte olduğunu belirtti.
11.09.2019 Yaşam
Blaundus antik kenti fotoğrafçıların gözde rotası
Blaundus antik kenti fotoğrafçıların gözde rotası Uşak'ın Ulubey ilçesinde bulunan ve Büyük İskender’in Anadolu seferinden sonra kurulan ve vadilerle çevrili bir yarımada üzerinde yer alan Blaundus antik kenti fotoğrafçılar tarafından sık sık ziyaret ediliyor.
19.06.2018 Tatil
Dünyanın ikinci büyük kanyonunun açılışında gerginlik
Dünyanın ikinci büyük kanyonunun açılışında gerginlik Uşak'ın Ulubey ilçesinde yapımı tamamlanan Park Kanyon projesinin açılış töreninde protokol konuşmaları sırasında, Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay'ın konuşmasının ardından CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın konuşma yapmasına izin verilmeyince gerginlik yaşandı. Açılış törenine katılan CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, CHP Uşak İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nadi Sancar, parti il ve ilçe teşkilatı ile milletvekili adayları alanı terk etti. 'Gün gelecek devran dönecek' ve 'Hırsız Var' sloganları atan CHP'liler, yapılan basın açıklamasının ardından açılış töreni gerçekleşmeden törenden ayrıldı.
11.09.2019 Haberler