Ulusa Sesleniş

Ulusa Sesleniş

Son dakika Ulusa Sesleniş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ulusa Sesleniş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ulusa Sesleniş haber sayfamızda...

Ulusa Sesleniş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 617 ulusa sesleniş haberi bulunmuştur.
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz ABD Başkanı Joe Biden, görevi dönemindeki üçüncü 'Birliğin Durumu' konuşmasını bugün düzenlenen ABD Kongresi oturumunda gerçekleştirdi. 
8.03.2024 Dünya
ABD'den Gazze hamlesi! İnsani yardımlar için geçici bir liman kurmayı planlıyor
ABD'den Gazze hamlesi! İnsani yardımlar için geçici bir liman kurmayı planlıyor ABD yönetiminden üst düzey yetkililer, Başkan Joe Biden’ın insani yardımları ulaştırmak için Gazze Şeridi kıyısına geçici bir liman kurmayı planladığını açıkladı.
7.03.2024 Dünya
Parlamentoda şok görüntü: Borç sebebiyle karanlığa gömüldü!
Parlamentoda şok görüntü: Borç sebebiyle karanlığa gömüldü! Gana Parlamentosunun 1.8 milyon dolarlık borcu sebebiyle elektriği kesildi.
1.03.2024 Dünya
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak Fransa lideri Macron'un NATO'nun Ukrayna'ya asker göndermesini gündeme taşımasına, Putin'den yanıt geldi. Rus lider nükleer savaş ifadesini açık ve net olarak dile getirerek Batılı ülkeleri tehdit etti.
29.02.2024 Haberler
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak Fransa lideri Macron'un NATO'nun Ukrayna'ya asker göndermesini gündeme taşımasına, Putin'den yanıt geldi. Rus lider nükleer savaş ifadesini açık ve net olarak dile getirerek Batılı ülkeleri tehdit etti.
29.02.2024 Dünya
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti Macaristan hükümeti İsveç'in NATO üyeliği için onay arayan ABD'li senatörlerin görüşme teklifini reddetti.
19.02.2024 Dünya
Portekiz'de yolsuzluk soruşturması! İsim benzerliği başbakanı yaktı
Portekiz'de yolsuzluk soruşturması! İsim benzerliği başbakanı yaktı Portekiz'i 2015'ten bu yana yöneten Sosyalist Partili Başbakan Antonio Costa, özel kalem müdürü ve bakanlarından birinin adının şüpheli olarak karıştığı bir yolsuzluk soruşturmasının ardından salı günü istifa etti.
13.11.2023 Dünya
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya ilan etti...
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya ilan etti... ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ulusa seslendi. Biden 'İsrail'e yapılan saldırılar Ukrayna'daki vahşetin yankısı' diyerek daha önce görülmemiş bir destek paketini kongreye sunacağını açıkladı.
20.10.2023 Dünya
İngiliz bakanın panik dolu anları! Bir anda sığınaklara koştular
İngiliz bakanın panik dolu anları! Bir anda sığınaklara koştular İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly’i İsrail’in Ofakim şehrini ziyaret ettiği sırada siren seslerinin yükselmesi ile sığınağa koştu.
11.10.2023 Dünya
ABD  doğruladı! Mısır, Hamas konusunda İsrail'i uyarmış
ABD doğruladı! Mısır, Hamas konusunda İsrail'i uyarmış ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi Başkanı Michael McCaul, Mısır’ın Hamas’ın saldırılarından 3 gün önce İsrail’i uyardığını belirterek, "Mısır'ın 3 gün önce İsraillileri böyle bir olayın olabileceği konusunda uyardığını biliyoruz" dedi.
11.10.2023 Dünya
Ermenistan'da sular durulmuyor! Ulusal Güvenlik açıklama yaptı
Ermenistan'da sular durulmuyor! Ulusal Güvenlik açıklama yaptı Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi, 8 üst düzey komutanı "Yurtsever Haçlılar" grubuyla iş birliği yaptıkları ve darbe girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına aldı. Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi tarafından açıklama yapıldı.
24.09.2023 Dünya
Aliyev'den ulusa sesleniş: Ermenistan'a gerekli cevap verildi
Aliyev'den ulusa sesleniş: Ermenistan'a gerekli cevap verildi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Azerbaycan düşmanı layığınca cezalandırdı. Terörcüler cezlandırıldı. Bir daha Ermenistan'a gösterildi ki onlara gerekli cevap verilecektir." dedi.
20.09.2023 Haberler
Aliyev'den ulusa sesleniş: Ermenistan'a gerekli cevap verildi
Aliyev'den ulusa sesleniş: Ermenistan'a gerekli cevap verildi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Azerbaycan düşmanı layığınca cezalandırdı. Terörcüler cezlandırıldı. Bir daha Ermenistan'a gösterildi ki onlara gerekli cevap verilecektir." dedi.
20.09.2023 Dünya
Dünyada son dakika, zafer Azerbaycan'ın! Ermeniler silah bıraktı, Karabağ'da tarihi an
Dünyada son dakika, zafer Azerbaycan'ın! Ermeniler silah bıraktı, Karabağ'da tarihi an Azerbaycan'ın Çarşamba günü başlattığı anti-terör operasyonu henüz 24 saati doldurmadan sonuç verdi, ayrılıkçı Ermeniler silah bırakma kararı aldı. Aliyev ulusa sesleniş konuşması için kameraların karşısına geçti ve zaferi 'Ermenistan'a gerekli cevap verildi' sözleri ile ilan etti.
20.09.2023 Dünya
Medvedev’den yeni tehdit
Medvedev’den yeni tehdit Rusya’da şahin açıklamalarını sürdüren Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev, Ukrayna’nın karşı taarruzunun başarılı olması durumunda nükleer silah kullanacakları tehdidinde bulundu.
1.08.2023 Dünya
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar!  15 Temmuz şehitleri unutulmadı
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar! 15 Temmuz şehitleri unutulmadı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Binası‘nda 15 Temmuz'a özel 'mapping' gösterisi düzenledi.
16.07.2023 Gündem
Zaporijya’da nükleer korku!
Zaporijya’da nükleer korku! Ukrayna lideri Zelenskiy, Rusya’nın Zaporijya Nükleer Santrali’ne bomba benzeri nesneler yerleştirdiğini duyurdu. Açıklama nükleer korkunun hortlamasına neden oldu.
6.07.2023 Dünya
Putin'den son dakika 'Wagner' açıklaması
Putin'den son dakika 'Wagner' açıklaması Rus paralı asker grubu Wagner’in başlattığı krizin ardından ulusa seslenen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Wagner askerleri ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler" ifadelerini kullanarak, "Wagner grubu savaşçılarının büyük kısmının da halkına ve devletine sadık birer vatansever olduğunu biliyorduk" dedi.
26.06.2023 Dünya
Putin'e toz kondurmadılar! Rus medyası kendini aştı
Putin'e toz kondurmadılar! Rus medyası kendini aştı Wagner lideri Prigojin'e açılan soruşturmanın düşürülmediği ortaya çıktı, Rus medyasında ekranlara ve internet sitelerine yansıyan haberler ise söze gerek bırakmadı.
26.06.2023 Dünya
Wagner şokunun 5 sebebi! Rusya'da bundan sonrası belirsiz
Wagner şokunun 5 sebebi! Rusya'da bundan sonrası belirsiz Wagner ile sağlanan ateşkes sonrası Kremlin’in geleceği konusunda soru işaretleri doğdu. Nitekim bu olayların, Devlet Başkanı Putin’i kötü duruma düşürdüğü konuşuluyor.
26.06.2023 Dünya
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ulusa seslendi! Erken genel seçim düzenlenecek
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ulusa seslendi! Erken genel seçim düzenlenecek Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Başbakan Ana Brnabic, birlikte gerçekleştirdikleri ulusa sesleniş konuşmasında erken seçime gidileceğini açıkladı.
7.06.2023 Dünya
Kiev’e yoğun hava saldırısı
Kiev’e yoğun hava saldırısı Bahmut’taki mücadele sürerken, Ruslar Ukrayna’nın başkenti Kiev’i yine hedef aldı. Son saldırı, bu ay Kiev’e gerçekleştirilen 8. hava saldırısı oldu.
17.05.2023 Dünya
Zelenski: Ülkeye daha fazla silah ve siyasi destekle döndüm
Zelenski: Ülkeye daha fazla silah ve siyasi destekle döndüm Avrupa'da 4 ülkeye yaptığı ziyareti tamamlayan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, günlük ulusa sesleniş konuşmasında, söz konusu ziyaretleri değerlendirdi. Zelenski, ülkeye ‘daha fazla silah, Ukrayna halkı için daha fazla koruma ve daha fazla siyasi destekle döndüğünü’ söyledi.
16.05.2023 Dünya
Usame Bin Ladin'i öldüren ABD askeri! Sakalından tanıdı
Usame Bin Ladin'i öldüren ABD askeri! Sakalından tanıdı 11 Eylül saldırıları sonrası dünyanın her yerinde aranan Bin Ladin 2011 yılında öldürüldü. Terör örgütü El-Kaide'nin liderini o dönem öldüren ABD askeri ise yaşadıklarını yıllar sonra anlattı ve operasyonun detaylarını paylaştı.
17.04.2023 Dünya
Bin Ladin'in evinden çıkan sırlar! 228 sayfalık günlüğünde neler yazıyordu?
Bin Ladin'in evinden çıkan sırlar! 228 sayfalık günlüğünde neler yazıyordu? Pakistan’ın başkenti İslamabad sakin bir gece yaşıyordu. Pazar günü olması sebebiyle birçok kişi ertesi gün işe gideceği için erken saatte evine çekilmiş ve dinlenmeye başlamıştı. Ancak gecenin sessizliğini helikopter ve silah sesleri bozdu. Dünya, ilerleyen saatlerde neler yaşandığını bizzat ABD Başkanı Barack Obama’nın ağzından duyacaktı. Bin Ladin'in sırları ise evinin içerisinden ve 228 sayfalık günlüğünden çıktı.
11.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ulusa Sesleniş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.