Billy Barratt kimdir? Emmy Ödüllü Billy Barratt kaç yaşında?
Billy Barratt kimdir? Emmy Ödüllü Billy Barratt kaç yaşında? Usta oyuncu Haluk Bilginer tarafından Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' seçildiği duyurulan Billy Barratt nereli? Henüz 13 yaşında olan başarılı minik oyuncunun 48. Uluslararası Emmy Ödülüne layık görüldüğünü Bilginer bir video ile açıkladı. İşte, Billy Barratt hayatı...
24.11.2020 Cadde
Haluk Bilginer, 2020 Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu'yu anons etti
Haluk Bilginer, 2020 Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu'yu anons etti Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, 2020 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan ismi Üsküdar'daki Kız Kulesi'nin önünden açıkladı.
24.11.2020 Cadde
Ünlü isimlerden Haluk Bilginer'e tebrik yağdı
Ünlü isimlerden Haluk Bilginer'e tebrik yağdı Bu yıl 47. düzenlenen 'Uluslararası Emmy Ödülleri' sahiplerini buldu. Sanatçı Haluk Bilginer, 'Şahsiyet' dizisindeki rolü ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü.
26.11.2019 Cadde
'La Casa de Papel'in Uluslararası Emmy Ödülleri'ndeki başarısı neden önemli?
'La Casa de Papel'in Uluslararası Emmy Ödülleri'ndeki başarısı neden önemli? 46. Uluslararası Emmy Ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. 'En İyi Drama Dizisi' dalında aday olan La Casa de Papel, ödülü kazanmayı başardı. Peki bu ödül neden önemli?
21.09.2021 Ekran