Ummc Ekaterinburg

Ummc Ekaterinburg

Son dakika UMMC Ekaterinburg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UMMC Ekaterinburg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UMMC Ekaterinburg haber sayfamızda...

Ummc Ekaterinburg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 ummc ekaterinburg haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Alagöz Holding Süper Kupa peşinde
Fenerbahçe Alagöz Holding Süper Kupa peşinde Euroleague'de mutlu sona ulaşan temsilcimiz, yarın TSİ 21.00'de Süper Kupa Finali'nde Fransa'nın LDLC Asvel takımı ile karşılaşacak.
27.09.2023 Basketbol
Dünyanın kilitlendiği an! 'Ölüm taciri' uçaktan indi
Dünyanın kilitlendiği an! 'Ölüm taciri' uçaktan indi Yeryüzünün en iyi kadın basketbolcularından Britney Griner, Rusya'daki çalışma kampından alınıp uçakla Orta Doğu ülkesine getirildi. Washington'dan kalkan bir uçak da aynı havalimanına indi. Kapılar açıldığında, hayatı filmlere konu olan bir isim merdivenin başında göründü.
9.12.2022 Dünya
Rusya, ABD'li basketbol yıldızı Brittney Griner'i çalışma kampına gönderdi
Rusya, ABD'li basketbol yıldızı Brittney Griner'i çalışma kampına gönderdi Rusya’da esrar bulundurmak suçundan dokuz yıla mahkum edilen Amerikalı basketbol yıldızı Brittney Griner, bulunduğu cezaevinden, zorunlu çalışma kampı niteliğinde başka bir infaz kurumuna yolluyor.
10.11.2022 Dünya
Rusya'da tutuklanmıştı! ABD'li basketbolcuya kötü haber
Rusya'da tutuklanmıştı! ABD'li basketbolcuya kötü haber Moskova Bölge Mahkemesi, uyuşturucu madde bulundurmaktan ve Rusya'ya uyuşturucu madde içeren elektronik sigara kartuşları getirmekten suçlu bulunmasının ardından 9 yıl hapis cezasına çarptırılan ABD'li basketbolcu Brittney Griner'in temyiz başvurusunu reddetti.
25.10.2022 Dünya
Dennis Rodman'dan Brittney Griner hamlesi! ABD'den Putin'e büyük teklif
Dennis Rodman'dan Brittney Griner hamlesi! ABD'den Putin'e büyük teklif Eski basketbolcu Dennis Rodman, Rusya'da mahkum edilen ABD'li kadın basketbolcu Brittney Griner'ı kurtarmak için devreye girdi. ABD, Brittney Griner için Rusya'ya büyük bir teklifte bulundu.
23.08.2022 Diğer
ABD devreye girmişti... Rusya'dan Brittney Griner için flaş karar!
ABD devreye girmişti... Rusya'dan Brittney Griner için flaş karar! Rusya’da gözaltına alınan ABD’li kadın basketbolcu Brittney Griner, uyuşturucu madde bulundurmaktan ve Rusya'ya uyuşturucu madde içeren elektronik sigara kartuşları getirmekten suçlu bulmasının ardından 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
4.08.2022 Dünya
Rusya tarafından gözaltına alınmıştı! 4 ay sonra ilk kez görüntülendi
Rusya tarafından gözaltına alınmıştı! 4 ay sonra ilk kez görüntülendi WNBA oyuncusu Brittney Griner, Şubat ayı sonunda uyuşturucu suçlamasıyla Rus hükümeti tarafından gözaltına alınmıştı. Ukrayna işgali başlamasından bu yana 4 aydır ailesinin hiç haber alamadığı Griner, Rusya'da yarın hakim karşısına çıkması bekleniyor.
30.06.2022 Basketbol
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da ikinci oldu
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da ikinci oldu Euroleague Kadınlar Dörtlü Finali’nin final maçında Fenerbahçe Safiport, Macaristan ekibi Sopron Basket’e 60-55 mağlup olarak organizasyonu 2’nci tamamladı. Sopron Basket’te 16 sayı kaydeden Gabby Williams karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Fenerbahçe Safiport’ta Alina Iagupova 13 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.
11.04.2022 Basketbol
EuroLeague Kadınlar'da ilk finalist Sopron Basket
EuroLeague Kadınlar'da ilk finalist Sopron Basket FIBA EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali'nde Macaristan ekibi Sopron Basket, İspanya temsilcisi Perfumerias Avenida'yı 74-69 yenerek finale yükseldi. Sopron Basket'in finaldeki rakibi, ZVVZ USK Prag - Fenerbahçe Safiport eşleşmesinin galibi olacak.
8.04.2022 Basketbol
Tuğçe Canıtez: Tek hedef şampiyonluk
Tuğçe Canıtez: Tek hedef şampiyonluk 8. kez Final Four’a kalan Fenerbahçe Safiport’ta takım kaptanı Tuğçe Canıtez, Euroleague zaferini işaret etti, “Hepimizin tek hedefi ve isteği şampiyonluk” dedi.
20.03.2022 Basketbol
Rusya'da tutuklanan Brittney Griner için korku büyüyor! 'Nerede olduğunu bilmiyoruz'
Rusya'da tutuklanan Brittney Griner için korku büyüyor! 'Nerede olduğunu bilmiyoruz' WNBA oyuncusu Brittney Griner, Şubat ayı sonunda uyuşturucu suçlamasıyla Rus hükümeti tarafından gözaltına alınmıştı. Ukrayna işgali başlamasından bu yana kendisinden haber alınamayan ve politik suçlu olarak değerlendirilmesinden korkulan Griner için endişe büyüyor.
14.03.2022 Basketbol
Tutuklanan WNBA yıldızının hapishanedeki ilk fotoğrafı ortaya çıktı
Tutuklanan WNBA yıldızının hapishanedeki ilk fotoğrafı ortaya çıktı Geçen hafta Rusya Federal Gümrük Servisi yetkilileri tarafından bavulunda uyuşturucu maddesi bulundurduğu gerekçesiyle tutuklanan WNBA yıldızı Brittney Griner'ın hapishanedeki fotoğrafı Rus medyası tarafından servis edildi.
10.03.2022 Basketbol
Griner, Rusya'da gözaltına alınmıştı! ABD Dışişleri Bakanlığı devrede
Griner, Rusya'da gözaltına alınmıştı! ABD Dışişleri Bakanlığı devrede Rusya ekibi UMMC Ekaterinburg'da forma giyen ABD'li yıldız, ülkesine dönüşü sırasında bagajında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle havalimanında gözaltına alındı. 7 kez all-star seçilen Griner için ABD Dışişleri Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...
7.03.2022 Basketbol
Son dakika haberi: Rusya'da forma giyen ABD'li basketbolcu gözaltına alındı! Uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlandı
Son dakika haberi: Rusya'da forma giyen ABD'li basketbolcu gözaltına alındı! Uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlandı Rusya Ligi ekiplerinden UMMC Ekaterinburg'da forma giyen Brittney Griner, Amerika Birleşik Devletleri'ne dönüşü sırasında havalimanında gözaltına alındı.
7.03.2022 Diğer
Son dakika: Basketbolda FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı Valencia kazandı
Son dakika: Basketbolda FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı Valencia kazandı Basketbolda 2021 FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı, Rusya ekibi UMMC Ekaterinburg'u 75-68 yenen İspanya temsilcisi Valencia kazandı.
22.10.2021 Basketbol
FIBA Avrupa Kadınlar Süper Kupa finali İspanya'da
FIBA Avrupa Kadınlar Süper Kupa finali İspanya'da FIBA Avrupa Kadınlar Süper Kupa maçı 22 Ekim'de İspanya'da oynanacak. Kupanın finalinde, geçen sezonun Avrupa Ligi şampiyonu UMMC Ekaterinburg ile Avrupa Kupası şampiyonu Valencia Basket karşı karşıya gelecek.
28.09.2021 Basketbol
Basketbol Avrupa kupalarında gruplar belli oldu
Basketbol Avrupa kupalarında gruplar belli oldu FIBA Kadınlar Avrupa Ligi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ve FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda normal sezon kuraları çekildi.
19.08.2021 Basketbol
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ile Avrupa Kupası'na katılacak Türk takımları belli oldu
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ile Avrupa Kupası'na katılacak Türk takımları belli oldu FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ile Avrupa Kupası organizasyonlarında 2021- 22 sezonunda mücadele edecek takımlar belli oldu.
21.07.2021 Basketbol
Son dakika - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon UMMC Ekaterinburg!
Son dakika - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon UMMC Ekaterinburg! Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde İspanya'nın Perfumerias Avenida takımını 78-68 mağlup eden Rus ekibi UMMC Ekaterinburg, şampiyonluğa ulaştı.
18.04.2021 Basketbol
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon belli oluyor
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon belli oluyor FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon yarın İstanbul'da belli olacak.
Fenerbahçe Öznur Kablo, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde finale yükselemedi
Fenerbahçe Öznur Kablo, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde finale yükselemedi Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final ilk maçında Rus temsilcisi UMMC Ekaterinburg'a 88-84 mağlup olan Fenerbahçe, finale yükselemedi.
16.04.2021 Basketbol
Fenerbahçe Öznur Kablo büyük hasreti bitirmek istiyor
Fenerbahçe Öznur Kablo büyük hasreti bitirmek istiyor Sarı-lacivertli takım tarihinde 7. kez Final Four heyecanı yaşıyor. Turnuvanın favorisi olarak görülen Rusya temsilcisi UMMC Ekaterinburg ile yarı finalde eşleşen Victor Lapena ve ekibi, İstanbul’un ev sahipliğinde ilk Euroleague zaferini hedefliyor.
16.04.2021 Basketbol
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon belli olacak
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon belli olacak Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler düzeyinde 1 numarası İstanbul'da belli oluyor. Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en iyi takımının belli olacağı organizasyonda, Fenerbahçe Öznur Kablo'nun yanı sıra UMMC Ekaterinburg, Perfumerias Avenida ve Sopron Basket mücadele edecek
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2 Fenerbahçeli oyuncu karmaya girdi
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2 Fenerbahçeli oyuncu karmaya girdi FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde sezonun en iyileri arasına Fenerbahçe'den 2 oyuncu girdi
13.04.2021 Eurocup
FIBA'dan basketbol hakemi Özlem Yalman'a görev
FIBA'dan basketbol hakemi Özlem Yalman'a görev FIBA, Türk basketbol hakemi Özlem Yalman'ı İstanbul'da düzenlenecek Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda görevlendirdi.
31.03.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Ummc Ekaterinburg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.