Umut Oran

Umut Oran

Son dakika Umut Oran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Umut Oran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Umut Oran haber sayfamızda...

Umut Oran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.717 umut oran haberi bulunmuştur.
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı 81 yaşında hayatını kaybeden ekonomi yazarı ve gazeteci Osman Saffet Arolat için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde tören düzenlendi.
1.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’nun ilk rakibi Aytuğ Atıcı oldu
Kılıçdaroğlu’nun ilk rakibi Aytuğ Atıcı oldu CHP’de yaklaşan kurultay öncesinde kulisler hareketlenirken, ilk genel başkan adaylığı açıklaması sürpriz bir isimden geldi.
27.02.2020 Siyaset
CHP kulislerinde sürpriz isimler
CHP kulislerinde sürpriz isimler CHP’de il kongreleri devam ederken, kulislerde genel başkanlık için Umut Oran ve Fikri Sağlar’ın yanı sıra sürpriz bir isim olarak İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin de adı geçiyor.
20.02.2020 Siyaset
Fazıl Say’dan annesine veda
Fazıl Say’dan annesine veda Fazıl Say’ın annesi Ayşe Gürgün Say’ın cenazesi dün Muğla’nın Bodrum ilçesinde toprağa verildi...
25.08.2018 Gündem
Fazıl Say'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Fazıl Say'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın, yaşamını yitiren annesi yazar Ayşe Gürgün Say'ın cenazesi, Bodrum'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
25.08.2018 Cadde
Fazıl Say'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Fazıl Say'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın, yaşamını yitiren annesi yazar Ayşe Gürgün Say'ın cenazesi, Bodrum'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
25.08.2018 Cadde
CHP’de kurultay için kritik gün
CHP’de kurultay için kritik gün CHP’de seçimli olağanüstü kurultay toplanması için İnce taraftarlarının 15 gün önce başlattığı imza toplama sürecinde sona gelindi. Salt çoğunluk olan 625 delegenin imza verdiği kesinleşirse CHP 45 gün içinde kurultay yapacak
30.07.2018 Siyaset
CHP'de imza sürecinde sona gelindi! Delegelere sıkı markaj...
CHP'de imza sürecinde sona gelindi! Delegelere sıkı markaj... CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.  "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan CHP'li delegeler 625 olan salt çoğunluktaki imzaya ulaştıklarını açıklamalarına rağmen, genel merkez yöneticileri ise sayının çok daha aşağılarda olduğunu savunuyor.
29.07.2018 Siyaset
Cankurtaran Başkan!
Cankurtaran Başkan! Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, boğulmak üzere olan bir kadını kurtardı...
3.07.2018 Gündem
Son dakika... İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
Son dakika... İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
Son dakika... CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
Son dakika... CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da  gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili  aday listesi kesinleştirildi.
21.05.2018 Siyaset
‘Ana hedefimiz parlamentoda çoğunluk’
‘Ana hedefimiz parlamentoda çoğunluk’ CHP’de gözler, yarın Parti Meclisi’nin (PM) onayına sunulacak 600 kişilik milletvekili aday listesinde hangi isimlerin yer alacağına çevrildi.
18.05.2018 Siyaset
Çevre Sokak’ta liste mesaisi
Çevre Sokak’ta liste mesaisi CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde aday göstereceği milletvekili listesi pazar günü toplanacak Parti Meclisi’nde (PM) netleşecek. Listelere yoğunlaşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm programlarını iptal ettiği, Ankara Çevre Sokak’taki Parti Okulu’nda adayları belirlemek için detaylı çalışma yürüttüğü bildirildi.
17.05.2018 Siyaset
CHP'de liste pazar günü netleşecek
CHP'de liste pazar günü netleşecek CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde aday  olarak göstereceği milletvekili listesi 20 Mayıs Pazar günü toplanacak Parti  Meclisi'nde (PM) oylanarak netleşecek.
17.05.2018 Siyaset
CHP'de liste yarışı başladı
CHP'de liste yarışı başladı Seçim takviminin darlığı nedeniyle milletvekili adaylarını ön seçim yerine merkez yoklamasıyla belirleyen CHP'de, aday adayları listeye girebilmek için yoğun kulis yapıyor.
10.05.2018 Siyaset
Seçim kampanyasında yeni anayasa vaadi
Seçim kampanyasında yeni anayasa vaadi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, 24 Haziran seçimlerine yönelik kampanya programı ile seçim stratejisi tartışıldı.
7.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim kararına ilginç yorum: Haziran iyilerin galip geldiği ay
Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim kararına ilginç yorum: Haziran iyilerin galip geldiği ay CHP’nin adayını parti meclisinin belirleyeceğini belirten Kılıçdaroğlu “Haziranda seçimleri gerçekleştireceğiz. Haziran güzel bir ay. Aydınlık bir ay haziran. Karanlığın az ama aydınlığın en fazla olduğu bir ay. Hepinize iyi haziranlar diliyorum” dedi
19.04.2018 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ve ittifak açıklaması
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ve ittifak açıklaması İttifak ve adaylık ile ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İttifak yapacak mısınız?" sorusu üzerine, "Diğer parti liderleriyle görüşüp o çerçevede bir karar alacağız. Adaylığa ben değil partinin yetkili organları karar verir" dedi.
19.04.2018 Siyaset
‘Mehmetçik’e ve partime  yönelik bir saldırı’
‘Mehmetçik’e ve partime yönelik bir saldırı’ Enternasyonal Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden CHP’li Umut Oran, “Bir gece ansızın bu bildiriyle karşılaşmam kabul edilemeyecek bir durumdur. Ülkeme ve partime yapılan böyle bir saygısızlığı kabul etmem mümkün değil” dedi.
27.01.2018 Siyaset
CHP'li Umut Oran Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcılığı’ndan istifa etti
CHP'li Umut Oran Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcılığı’ndan istifa etti CHP'li Umut Oran, 3 yıldır sürdürdüğü Sosyalist  Enternasyonal (SE) Başkan Yardımcılığı görevinden, "SE, Suriye'deki Yeni İnsani  Felaket Konusunda Uyarıyor" başlıklı açıklama nedeniyle istifa etti.
27.01.2018 Siyaset
‘IKBY’nin ve Katalonya’nın  referandum tercihi yanlış’
‘IKBY’nin ve Katalonya’nın referandum tercihi yanlış’ Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, yazılı açıklamasında, illegal referandumlar üzerinden bağımsızlığın tesis edilemeyeceğini belirtti.
5.10.2017 Siyaset
Dünya yürüyüşünüzü  dikkatle takip ediyor
Dünya yürüyüşünüzü dikkatle takip ediyor Adalet Yürüyüşü’ne önceki gün Düzce’de katılan Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Luis Ayala ile Sosyalist Enternasyonal’in Başkan Yardımcısı Umut Oran, Kılıçdaroğlu ile karavanda yaklaşık 20 dakika görüştü.
29.06.2017 Siyaset
Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Ayala  yürüyüşe katılacak
Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Ayala yürüyüşe katılacak Dünyada 140’a yakın ülke, parti ve organizasyonun üyesi olduğu Sosyalist Enternasyonal adına Genel Sekreteri Luis Ayala bugün Türkiye’ye gelerek “Adalet Yürüyüşü”ne katılacak.
27.06.2017 Siyaset
İnatla  yürüyeceğim
İnatla yürüyeceğim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “İnatla, kararlılıkla, azimle adalet için yürüyeceğim 80 milyon için” dedi. Yürüyüşe yurt dışından da katılım olacağı belirtildi
19.06.2017 Siyaset
Oğlumu geri getirsin  ben ona saat alırım
Oğlumu geri getirsin ben ona saat alırım Uğur Kurt, 2014 yılında Okmeydanı Cemevi’nde bir yakınının cenaze törenine katılmış, cemevinin avlusundayken bölgedeki bir gruba müdahale eden polisin açtığı ateş sonrası başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetmişti.
30.05.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Umut Oran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.