Rakibinin kafasına attığı tekme maça damga vurdu!
Rakibinin kafasına attığı tekme maça damga vurdu! Peru Premier Ligi'nde Union Comercio'nun Comerciantes Unidos'u 2-0 mağlup ettiği maçta, Comerciantes'li Edison Kuncho bir pozisyon anında rakip takım oyuncusu Rabanal'a attığı bu tekme ile maça damgu vurdu. Kuncho attığı tekme sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı.
4.08.2018 Futbol
Zlatan'dan ilham aldı, daha iyisini yaptı!
Zlatan'dan ilham aldı, daha iyisini yaptı! Peru'da Union Comercio forması giyen Lionard Pajoy, Cesar Vallejo karşısında Zlatan İbrahimovic'ten görmeye alışkın olduğumuz tarzda bir gole imza attı.
26.10.2015 Futbol
Bunu tutamıyorsan kalede ne işin var!
Bunu tutamıyorsan kalede ne işin var! Peru'da Union Comercio kalecisi Ronaldo Ruizmade Leon de Huanuco karşısında yaptığı inanılmaz hata sonrası topu ağlarında gördü.
17.11.2014 Futbol
Peru'da akılalmaz gol! Kimse inanamadı
Peru'da akılalmaz gol! Kimse inanamadı Peru'da Union Comercio ile Universitario arasında oynanan maçta Union defans oyuncusu Renzo Reanos tartışmalı bir penaltı pozisyonunun ardından topu kendi ağlarına gönderdi.
19.08.2013 Futbol
Artist kaleci rezil oldu!
Artist kaleci rezil oldu! Peru'da oynanan Sporting Cristal - Union Comercio maçında Union Comercio forması giyen kaleci Chiquito Flores öyle bir hata yaptı ki izleyenler bu duruma anlam veremedi.
12.08.2013 Futbol
Fair-Play'e atılan en kötü gol!
Fair-Play'e atılan en kötü gol! Peru'da inanılmaz bir centilmenlik ayıbı yaşandı. Cesar Vallejo'nun Union Comercio'yu 3-1 yendiği karşılaşmada Union kalecisi Juan Flores sakatlık yaşadığı bir pozisyonda yere yatarak topu elinden bıraktı. Ev sahibi ekibin forveti Piero Alva ise topu ağlara göndererek skoru 3-1'e getirdi ve spor severlerin büyük tepkisini aldı.
19.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri