ÜNİVERSİTE YKS EK TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK, BAŞLADI MI? 2023 YKS Üniversite boş kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu? YKS ikinci tercih
ÜNİVERSİTE YKS EK TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK, BAŞLADI MI? 2023 YKS Üniversite boş kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu? YKS ikinci tercih YKS ikinci tercih işlemleri için bekleyiş sürüyor. Üniversite sınavına girerek ilk tercih sürecinde istediği üniversiteye yerleşemeyen adaylar YKS ek tercihlerde şansını denemek için gün sayıyor. ÖSYM YKS ek tercih tarihlerini açıkladı mı? 2023 Üniversite boş kontenjanlar ve taban puanları ise merak ediliyor.
10.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH TARİHLERİ belli mi? ÖSYM YKS ek tercih tarihlerini açıklandı mı? Üniversite boş kontenjan sorgulama
YKS EK TERCİH TARİHLERİ belli mi? ÖSYM YKS ek tercih tarihlerini açıklandı mı? Üniversite boş kontenjan sorgulama YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihleri arasında herhangi bir Yükseköğretim kurumuna yerleşemeyen adaylar ek tercihlerin hangi tarihler arasında alınacağı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki YKS ek tercihler hangi tarihler arasında alınacak? Boş kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
21.08.2023 Bilgi Rehberi
Üniversite boş kontenjanları 2022 açıklandı mı? Üniversitelerin boş kontenjanları ne zaman belli olacak?
Üniversite boş kontenjanları 2022 açıklandı mı? Üniversitelerin boş kontenjanları ne zaman belli olacak? YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite boş kontenjanlarının durumu da araştırılmaya başlandı. Tercih sonuçlarına göre kazanan ve kayıt yaptırmayan adaylardan kalan kontenjanlar ve hiç tercih edilmeyen kontenjanlar birleşerek boş kontenjanlar açıklanacak. Peki, YKS 2022 boş kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
19.08.2022 Bilgi Rehberi
2020 Üniversite taban puanları ve boş kontenjanları | ÖSYM taban puanlarını açıkladı mı?
2020 Üniversite taban puanları ve boş kontenjanları | ÖSYM taban puanlarını açıkladı mı? Üniversite taban puanları ve boş kontenjanları araştırılıyor. YKS tercih sonuçlarını öğrenenen öğrenciler kayıt işlemlerini tamamlarken ek tercih için de tarih belli oldu. 2020 üniversite ek tercih işlemleri için tarihi açıklayan ÖSYM, üniversite taban puanları ve boş kontenjanları kılavuzunu yayınladı mı?
17.09.2020 Gündem