ÜNİVERSİTE KAYIT E-DEVLET: 2023 Üniversite kayıtları nasıl ve ne zaman yapılır (e-kayıt)? Kayıt için gerekli belgeler neler?
ÜNİVERSİTE KAYIT E-DEVLET: 2023 Üniversite kayıtları nasıl ve ne zaman yapılır (e-kayıt)? Kayıt için gerekli belgeler neler? Üniversite kayıt günü gelmesi ile beraber YKS tercih sonuçlarına göre bir bölüme yerleşen adaylar üniversite kayıtlarının nasıl yapılacağı, gerekli belgeleri ve kayıt tarihlerini araştırıyorlar. Üniversite kayıtları elektronik bir şekilde de yapılabilecek. Peki üniversite kayıtları nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler neler? İşte 2023 üniversite kayıt ekranı...
30.08.2023 Bilgi Rehberi
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor- bitiyor 2021 ve e-Kayıt nasıl yapılacak? Üniversiteye kayıt için gerekli belgeler...
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor- bitiyor 2021 ve e-Kayıt nasıl yapılacak? Üniversiteye kayıt için gerekli belgeler... Üniversite kayıtları için detaylar öğrenciler gündeminde yer alıyor. YKS tercih sonuçları 31 Ağustos 2021 tarihinde adayların erişimine açıldı. Üniversiteyi kazananlar şimdi ise üniversite kayıt için gerekli belgeler ve e-Kayıt ile ilgili detayları araştırmaya başladılar. Peki üniversite kayıtları ne zaman ve nasıl yapılacak?
4.09.2021 Gündem
Üniversite kayıt işlemleri başladı | E-kayıt işlemleri ne zaman sona erecek?
Üniversite kayıt işlemleri başladı | E-kayıt işlemleri ne zaman sona erecek? Üniversite kayıt işlemleri başladı. YKS sonuçlarına göre herhangi bir programa kayıt hakkı kazanan öğrenciler e-kayıt yaptırmayıp üniversiteye gidip şahsen kayıt işlemlerine 19 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başladı. Öte yandan Üniversite e-kayıt işlemleri de alınmaya devam ediyor. Peki Üniversite e-kayıt işlemleri ne zaman sona erecek?
20.08.2019 Gündem