Üniversite Kayıt

Üniversite Kayıt

Son dakika üniversite kayıt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üniversite kayıt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üniversite kayıt haber sayfamızda...

Üniversite Kayıt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.996 üniversite kayıt haberi bulunmuştur.
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
69 yaşında lise diploması almıştı! Acı haber geldi
69 yaşında lise diploması almıştı! Acı haber geldi Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaşayan 69 yaşında lise diplomasını alıp okumanın yaşının olmadığını söyleyen Abdurrahman Koyun, 10 yıl sonra hayatını kaybetti.
10.01.2024 Eğitim
Gastronomide Yerel Atak
Gastronomide Yerel Atak Denizli'de Labada Gurme'nin kurucusu Gonca Saldanlı tutkusu olan gastronomide yerel lezzetlerle ilerliyor. Kadın dayanışmasıyla zorlukları aştığını paylaşan Saldanlı büyüme hedeflerini anlattı.
10.11.2023 Milliyet Executive
AÖF KAYIT YENİLEME son gün ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF akademik takvimi ve sınav tarihleri...
AÖF KAYIT YENİLEME son gün ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF akademik takvimi ve sınav tarihleri... Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri kayıt ve kayıt yenileme işlemleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de yer aldı. İkinci üniversite kayıt ve kayıt yenileme tarihleri değiştiğinden öğrenciler, ''AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.10.2023 Bilgi Rehberi
ÜNİVERSİTE KAYIT HABERLERİ: DGS ile üniversite kayıt tarihleri ne zaman? DGS üniversite kaydı nasıl yapılır, kaç gün sürecek?
ÜNİVERSİTE KAYIT HABERLERİ: DGS ile üniversite kayıt tarihleri ne zaman? DGS üniversite kaydı nasıl yapılır, kaç gün sürecek? DGS ek tercih sonuçları bugün açıklandı. Üniversiteye yerleşen öğrenciler, üniversite kayıt tarihleri için arayışa geçti. ÖSYM DGS ile üniversiteye kayıt olacak öğrencilerin tarihlerini belirledi. Peki DGS ile üniversite kayıt tarihleri ne zaman? DGS üniversite kaydı nasıl yapılır, kaç gün sürecek?
12.10.2023 Bilgi Rehberi
DGS EK TERCİH EKRANI AÇILDI 2023: 💻 DGS ek tercihleri nasıl, nereden yapılır ve ne zaman bitiyor? ÖSYM DGS ek tercih kılavuzu
DGS EK TERCİH EKRANI AÇILDI 2023: 💻 DGS ek tercihleri nasıl, nereden yapılır ve ne zaman bitiyor? ÖSYM DGS ek tercih kılavuzu DGS ek tercihleri adaylar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. DGS tercih sonuçları açıklandı ve ardından üniversite kayıt işlemleri yapıldı. Gözler şimdi ise DGS ek tercihlere ve ek tercih kılavuzuna çevrildi. DGS ek tercihleri 29 Eylül tarihinde başladı. Peki 2023 DGS ek tercihleri nasıl yapılır, DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?
29.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS 3. EK TERCİH olacak mı, ne zaman? ÖSYM: 2023 YKS ek tercih üniversite kayıt tarihleri...
YKS 3. EK TERCİH olacak mı, ne zaman? ÖSYM: 2023 YKS ek tercih üniversite kayıt tarihleri... YKS sonuçlar açıklandı ve ek tercih süreçleri de tamamlandı. 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ek tercih sonuçları ardından bir programa yerleşemeyen adaylar, 3. ek tercih süreçlerine odaklandı. Adaylar, 3. tercih olacak mı, YKS 3. ek tercihler ne zaman? sorularını yöneltiyor.
28.09.2023 Bilgi Rehberi
2023-2024 KYK BURS/KREDİ BAŞVURUSU ne zaman, hangi tarihte, nasıl yapılır? Gözler GSB'de
2023-2024 KYK BURS/KREDİ BAŞVURUSU ne zaman, hangi tarihte, nasıl yapılır? Gözler GSB'de KYK burs başvuruları için heyecanlı bekleyiş. 2023 yılı üniversite kayıt işlemlerinin ardından KYK yurt sonuçları açıklandı. KYK burs ve kredi imkanından faydalanmak isteyen öğrenciler başvuru tarihlerini merak ediyor. Özellikle şehir dışında eğitim görecek olan öğrenciler KYK burslarının başlayacağı tarihi yakından takip ediyor. KYK burs ve kredi başvuruları e devlet üzerinden gerçekleşecek. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman alınacak?
15.09.2023 Bilgi Rehberi
DGS üniversite kayıt tarihleri 2023 - 2024 ne zaman, nasıl yapılır? DGS üniversite kayıtları online mı, yüz yüze mi olacak?
DGS üniversite kayıt tarihleri 2023 - 2024 ne zaman, nasıl yapılır? DGS üniversite kayıtları online mı, yüz yüze mi olacak? DGS tercih sonuçları açıklandı. Adaylar yerleştiği üniversiteyi öğrendi ve kayıt tarihleri için arayışa koyuldu. DGS üniversite kayıt tarihleri ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? DGS üniversite kayıtları online mı, yüz yüze mi yapılıyor? İşte kılavuzda yer alan DGS üniversite kayıtları hakkında bilgiler...
14.09.2023 Bilgi Rehberi
Bu sene üniversiteler ne zaman açılacak? 2023-2024 Üniversitelerde dersler ne zaman başlayacak? Akademik takvim açıklandı mı?
Bu sene üniversiteler ne zaman açılacak? 2023-2024 Üniversitelerde dersler ne zaman başlayacak? Akademik takvim açıklandı mı? YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite kayıt işlemleri tamamlandı. Üniversitelere kayıt yaptıran öğrenciler üniversitelerin açılacağı tarihi araştırıyor. Peki, üniversitelerin açılış tarihi belli oldu mu? Dersler ne zaman başlayacak?
9.09.2023 Bilgi Rehberi
Üniversite kayıtları sona eriyor! Elektronik üniversite kayıtları bitti mi?
Üniversite kayıtları sona eriyor! Elektronik üniversite kayıtları bitti mi? Üniversite kayıtları için son gün. 28 Ağustos tarihinde başlayan üniversite kayıt işlemleri için verilen son gün 1 Eylül olarak açıklanmıştı. Peki, elektronik üniversite kayıtları bitti mi?
1.09.2023 Bilgi Rehberi
ÜNİVERSİTE KAYIT E-DEVLET: 2023 Üniversite kayıtları nasıl ve ne zaman yapılır (e-kayıt)? Kayıt için gerekli belgeler neler?
ÜNİVERSİTE KAYIT E-DEVLET: 2023 Üniversite kayıtları nasıl ve ne zaman yapılır (e-kayıt)? Kayıt için gerekli belgeler neler? Üniversite kayıt günü gelmesi ile beraber YKS tercih sonuçlarına göre bir bölüme yerleşen adaylar üniversite kayıtlarının nasıl yapılacağı, gerekli belgeleri ve kayıt tarihlerini araştırıyorlar. Üniversite kayıtları elektronik bir şekilde de yapılabilecek. Peki üniversite kayıtları nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler neler? İşte 2023 üniversite kayıt ekranı...
30.08.2023 Bilgi Rehberi
Kiralık ev telaşı başladı
Kiralık ev telaşı başladı Üniversite öğrencilerinin yeni dönem eğitim-öğretim dönemi için kayıt süreci başladı. Üniversite kayıtlarının başlamasıyla İstanbul'da kiralık ev hareketliliği arttı. Sektör temsilcileri ev sahiplerinin kısa dönem oturacakları ve tahliye kısmında sorun çıkarmayacakları düşüncesiyle kiracı olarak öğrencileri tercih etmeye başladığını belirtti.
29.08.2023 Ekonomi
Üniversite öğrencilerinin yüzde 53,7'si kaydını e-Devlet üzerinden tamamladı
Üniversite öğrencilerinin yüzde 53,7'si kaydını e-Devlet üzerinden tamamladı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-devlet sistemi üzerinden sunulan üniversite kayıt hizmetiyle ilgili açıklama yaptı. Ali Taha Koç, "Hizmetimiz 20 saat içinde 3.696.947 kez kullanıldı." dedi.
28.08.2023 Gündem
2023 ÜNİVERSİTE KAYITLARI E-DEVLET: Üniversite kaydı için ne gerekli? Elektronik üniversite kayıt ekranı
2023 ÜNİVERSİTE KAYITLARI E-DEVLET: Üniversite kaydı için ne gerekli? Elektronik üniversite kayıt ekranı Üniversite kayıtları başlıyor. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih ettiği üniversiteye yerleşen öğrenciler kayıt işlemlerine başlayacak. Yayınlanan takvime göre üniversite kayıtları bugün başlıyor. Üniversiteye göre yüzyüze olarak ya da elektronik kayıtlar yapılabiliyor. Peki, ünivesite kaydı için ne gerekli?
28.08.2023 Bilgi Rehberi
ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? 2023-2024 Üniversite kesin kayıt için gerekli evraklar ne? Üniversitelere elektronik kayıt tarihleri...
ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? 2023-2024 Üniversite kesin kayıt için gerekli evraklar ne? Üniversitelere elektronik kayıt tarihleri... YKS sonuçlarına göre adaylar tercihlerine göre bir üniversiteye yerleşti. Tercih sonuçlarının ardından üniversite kayıt süreci ÖSYM tarafından başlatılıyor. 2023 yılı YKS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 99,8 oranında kontenjanlar doldu. Peki, üniversitelere elektronik ve kasin kayıtlar hangi tarihte?
23.08.2023 Eğitim
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023: Üniversite kayıtları ne zaman (online)? Üniversite kayıtları için gerekli belgeler neler?
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023: Üniversite kayıtları ne zaman (online)? Üniversite kayıtları için gerekli belgeler neler? Üniversite kayıt tarihleri ve üniversite kayıt için gerekli belgeler üniversite sınav sonuçlarını kazanan adayların araştırdığı konular arasında bulunuyor. YKS tercih sonuçları geçtiğimiz hafta sonu açıklandı. Tercih sonuçları sonrasında ise üniversite kayıt aşaması beklenmeye başlandı. Peki 2023 üniversite kayıtlar ne zaman, üniversite kayıt için gerekli belgeler neler?
22.08.2023 Bilgi Rehberi
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023 NE ZAMAN? YÖK Üniversite elektronik ve kesin kayıt tarihlerini açıkladı! Kesin kayıt için gerekli belgeler neler?
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023 NE ZAMAN? YÖK Üniversite elektronik ve kesin kayıt tarihlerini açıkladı! Kesin kayıt için gerekli belgeler neler? YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından herhangi bir Yükseköğretim Kurumuna yerleşmeye hak kazanan öğrenciler Üniversite kayıt tarihlerini sorgulamaya başladı. YÖK tarafından 2023-2024 Üniversite kayıt tarihleri ve kesin kayıt için gerekli belgeleri açıklamıştı. Peki Üniversite kayıtları ne zaman alınacak? Elektronik kayıtlar hangi tarihler arasında alınacak?
21.08.2023 Bilgi Rehberi
YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 2023 YKS tercih  sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı...
YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı... YKS tercih sonuçları sorgulama sayfasının açılması üniversite sınavına giren adaylar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. YKS tercih yerleştirme sonuçlarının belli olmasından sonra üniversite kayıtları başlayacak. Üniversite kayıt tarihine sayılı günler kala YKS tercih sonuçları için ÖSYM duyurusu bekleniyor. Adaylar üniversiteyi yerleşip yerleşemediğini öğrenmek için YKS tercih sonuçları için geri sayıyorlar. Peki 2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, hafta sonu YKS tercih sonuçları açıklanır mı? YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı...
21.08.2023 Bilgi Rehberi
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023 TAKVİMİ: Üniversite kaydı ne zaman, nasıl yapılır? Üniversite kayıt belgeleri nedir?
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023 TAKVİMİ: Üniversite kaydı ne zaman, nasıl yapılır? Üniversite kayıt belgeleri nedir? YKS tercih sonuçları tüm heyecanıyla beklenirken, üniversite kayıt tarihleri de merakla araştırılıyor. ÖSYM, yayımladığı kılavuzda üniversite kayıt tarihlerine de yer verdi. Adaylar ise üniversite kayıt tarihleri ne zaman sorusuna cevap aramaya başladı. Peki üniversite kayıt nasıl yapılır, üniversite kayıt belgeleri nelerdir? İşte ÖSYM'den 2023-2024 Üniversite kayıt tarihleri takvimi ve gerekli belgeler...
18.08.2023 Bilgi Rehberi
2023 YKS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? YKS üniversite tercih sonuçları için gözler sonuc.osym.gov.tr sayfasında! YKS tercih sonuçlarına nasıl bakılır?
2023 YKS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? YKS üniversite tercih sonuçları için gözler sonuc.osym.gov.tr sayfasında! YKS tercih sonuçlarına nasıl bakılır? YKS tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. YKS sınavı TYT, AYT ve YDT olmak üzere oturumlarla tamamlandı. Daha sonra ise adaylar YKS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber puanlarını başarı sıralamalarını gördüler. YKS taban puanları ve başarı sıralamaları listelerini göz önüne alarak YKS tercihlerini hazırladılar. İyi bir üniversite eğitimi almak için YKS sınavına girenlerin gözler YKS tercih sonuçlarına çevrildi. Üniversite kayıt tarihlerine az bir zaman kala YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Adaylar, YKS tercih sonuçları belli olduğu zaman nereden öğreneceklerini de araştırıyorlar. Peki büyük bir heyecanla beklenen YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, 2023 YKS tercih sonuçları nasıl öğrenilecek?
17.08.2023 Bilgi Rehberi
2023-2024 ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ; Üniversite kayıtları hangi tarihler arasında alınacak? İşte açıklanan tarihler...
2023-2024 ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ; Üniversite kayıtları hangi tarihler arasında alınacak? İşte açıklanan tarihler... Üniversite kayıt tarihleri tercih işlemlerini tamamlayan adaylar tarafından sorgulanıyor. 2023 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih işlemlerini tamamlayan adaylar sonuçların açıklanması ile birlikte yerleştikleri Üniversitelere kayıt yaptıracak. Peki Üniversite kayıtları ne zaman alınacak, gerekli belgeler neler?
16.08.2023 Bilgi Rehberi
Üniversite kayıtları ne zaman 2023-2024? ÖSYM Üniversite kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler
Üniversite kayıtları ne zaman 2023-2024? ÖSYM Üniversite kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler Üniversite kayıt tarihleri için geri sayım sürüyor. YKS Üniversite sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar tercih işlemlerini gerçekleştirdi. Gözler ÖSYM'de. YKS tercih yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından kayıt hakkı kazanan öğrenciler üniversite kayıtlarını gerçekleştirecek. Peki, üniversite kayıtları ne zaman yapılacak?
14.08.2023 Bilgi Rehberi
ÖSYM TAKVİMİ: Üniversite kayıt işlemleri ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2023-2024 Üniversite kayıt tarihleri: Elektronik & Yüz yüze kayıt tarihleri
ÖSYM TAKVİMİ: Üniversite kayıt işlemleri ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2023-2024 Üniversite kayıt tarihleri: Elektronik & Yüz yüze kayıt tarihleri YKS / üniversite tercihleri devam ediyor. Tercih işlemlerini tamamlayan öğrenciler, üniversite kayıt tarihleri 2023 takvimini merak ediyor. Adaylar, üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek öğrenmek istiyor. ÖSYM, yayımladığı kılavuzda üniversite kayıt tarihlerine yer verdi. İşte sabırsızlıkla beklenilen o tarih aralığı...
7.08.2023 Bilgi Rehberi
AÖF kayıtları başladı mı, ne zaman? 2023-2024 Anadolu Üniversitesi 2 yıllık/4 yıllık bölümleri...
AÖF kayıtları başladı mı, ne zaman? 2023-2024 Anadolu Üniversitesi 2 yıllık/4 yıllık bölümleri... Açıköğretim fakültesinde eğitim görmek isteyenler üniversite kayıt tarihlerini araştırıyor. ÖSYM üniversite kayıt tarihilerini açıklamıştı. 2023 YKS sonuçları sonrasında adaylar üniversite tercihlerini gerçekleştirecek. Hemen ardından üniversite kayıt sürecine girilecek. Peki, AÖF kayıtları ne zaman?
27.07.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Üniversite Kayıt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.