Üniversite Kayıt İşlemleri

Üniversite Kayıt İşlemleri

Son dakika üniversite kayıt işlemleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üniversite kayıt işlemleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üniversite kayıt işlemleri haber sayfamızda...

Üniversite Kayıt İşlemleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 784 üniversite kayıt işlemleri haberi bulunmuştur.
DGS EK TERCİH EKRANI AÇILDI 2023: 💻 DGS ek tercihleri nasıl, nereden yapılır ve ne zaman bitiyor? ÖSYM DGS ek tercih kılavuzu
DGS EK TERCİH EKRANI AÇILDI 2023: 💻 DGS ek tercihleri nasıl, nereden yapılır ve ne zaman bitiyor? ÖSYM DGS ek tercih kılavuzu DGS ek tercihleri adaylar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. DGS tercih sonuçları açıklandı ve ardından üniversite kayıt işlemleri yapıldı. Gözler şimdi ise DGS ek tercihlere ve ek tercih kılavuzuna çevrildi. DGS ek tercihleri 29 Eylül tarihinde başladı. Peki 2023 DGS ek tercihleri nasıl yapılır, DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?
29.09.2023 Bilgi Rehberi
Bu sene üniversiteler ne zaman açılacak? 2023-2024 Üniversitelerde dersler ne zaman başlayacak? Akademik takvim açıklandı mı?
Bu sene üniversiteler ne zaman açılacak? 2023-2024 Üniversitelerde dersler ne zaman başlayacak? Akademik takvim açıklandı mı? YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite kayıt işlemleri tamamlandı. Üniversitelere kayıt yaptıran öğrenciler üniversitelerin açılacağı tarihi araştırıyor. Peki, üniversitelerin açılış tarihi belli oldu mu? Dersler ne zaman başlayacak?
9.09.2023 Bilgi Rehberi
Üniversite kayıtları sona eriyor! Elektronik üniversite kayıtları bitti mi?
Üniversite kayıtları sona eriyor! Elektronik üniversite kayıtları bitti mi? Üniversite kayıtları için son gün. 28 Ağustos tarihinde başlayan üniversite kayıt işlemleri için verilen son gün 1 Eylül olarak açıklanmıştı. Peki, elektronik üniversite kayıtları bitti mi?
1.09.2023 Bilgi Rehberi
Üniversite öğrencilerinin yüzde 53,7'si kaydını e-Devlet üzerinden tamamladı
Üniversite öğrencilerinin yüzde 53,7'si kaydını e-Devlet üzerinden tamamladı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-devlet sistemi üzerinden sunulan üniversite kayıt hizmetiyle ilgili açıklama yaptı. Ali Taha Koç, "Hizmetimiz 20 saat içinde 3.696.947 kez kullanıldı." dedi.
28.08.2023 Gündem
ÖSYM TAKVİMİ: Üniversite kayıt işlemleri ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2023-2024 Üniversite kayıt tarihleri: Elektronik & Yüz yüze kayıt tarihleri
ÖSYM TAKVİMİ: Üniversite kayıt işlemleri ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2023-2024 Üniversite kayıt tarihleri: Elektronik & Yüz yüze kayıt tarihleri YKS / üniversite tercihleri devam ediyor. Tercih işlemlerini tamamlayan öğrenciler, üniversite kayıt tarihleri 2023 takvimini merak ediyor. Adaylar, üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek öğrenmek istiyor. ÖSYM, yayımladığı kılavuzda üniversite kayıt tarihlerine yer verdi. İşte sabırsızlıkla beklenilen o tarih aralığı...
7.08.2023 Bilgi Rehberi
AÖF ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır? 2022-2023 AÖF ikinci üniversite online kayıt
AÖF ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır? 2022-2023 AÖF ikinci üniversite online kayıt AÖF ikinci üniversite kayıtları devam ediyor. Ağustos ayında başlayan AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 17 Ekim tarihine kadar devam edecek. Peki, AÖF kayıtları nereden, nasıl yapılıyor? İşte AÖF ikinci üniversite kayıtları.
22.09.2022 Bilgi Rehberi
Üniversiteler ne zaman açılacak, ayın kaçında? 2022-2023 Üniversitelerin açılış tarihi
Üniversiteler ne zaman açılacak, ayın kaçında? 2022-2023 Üniversitelerin açılış tarihi Üniversitelerin açılış tarihi için geri sayım sürüyor. Kayıt işlemlerinin sona ermesiyle birlikte üniversiteye gidecek milyonlarca öğrenci üniversitelerin hangi tarihte açılacağını merak ediyor. İşte üniversitelerin açılışı ile ilgili detaylar.
7.09.2022 Bilgi Rehberi
AÖF ikinci üniversite çevrimiçi (online) kayıt nasıl yapılır? 2022-2023 AÖF ilk kayıt ve ikinci üniversite başvuru ve kayıt tarihleri
AÖF ikinci üniversite çevrimiçi (online) kayıt nasıl yapılır? 2022-2023 AÖF ilk kayıt ve ikinci üniversite başvuru ve kayıt tarihleri AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri için süreç devam ediyor. 2022-2023 öğretim yılı AÖF ikinci üniversite kapsamında herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ve eğitim görenler başvurabiliyor. İşte AÖF başvuru ve kayıt tarihleri.
6.09.2022 Bilgi Rehberi
Üniversiteler ne zaman açılacak? 2022-2023 Üniversitelerin açılış tarihi belli mi?
Üniversiteler ne zaman açılacak? 2022-2023 Üniversitelerin açılış tarihi belli mi? Üniversitelerin açılış tarihi araştırılıyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih ettiği üniversiteye yerleşen adaylar kayıt işlemlerini tamamladı. Peki, üniversiteler ne zaman açılacak?
30.08.2022 Bilgi Rehberi
YKS Ek tercihler ne zaman yapılacak? 2022 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? Gözler ÖSYM'de
YKS Ek tercihler ne zaman yapılacak? 2022 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? Gözler ÖSYM'de Üniversite ek tercihleri heyecanla bekleniyor. 2022 YKS tercih ve yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih ettiği üniversiteye yerleşen öğrenciler kayıt işlemlerini gerçekleştiriyor. Yerleşemeyen öğrenciler ise ek tercihleri bekliyor. Peki, ÖSYM ek tercih kılavuzunu yayımladı mı?
26.08.2022 Bilgi Rehberi
YÖK’ten hatırlatma! Son gün bugün
YÖK’ten hatırlatma! Son gün bugün Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 22 Ağustos tarihinde başlayan üniversite kayıt işlemleri bugün sona eriyor.
26.08.2022 Gündem
YKS EK TERCİHLERİ ne zaman yapılacak? 2022 Üniversite boş kontenjanları açıklandı mı, hangi tarihte belli olur?
YKS EK TERCİHLERİ ne zaman yapılacak? 2022 Üniversite boş kontenjanları açıklandı mı, hangi tarihte belli olur? YKS 2. tercih süreci bekleniyor! YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite kayıt işlemleri başlayacak. Yerleşemeyen adaylar ise ek tercihleri bekliyor. Peki, YKS ek tercihleri ne zaman yapılacak? Üniversite boş kontenjanları belli oldu mu? Üniversite ikinci tercihleri için geri sayım...
23.08.2022 Bilgi Rehberi
KYK yurt başvuruları ne zaman 2022? KYK yurt ve burs başvuru tarihleri nedir?
KYK yurt başvuruları ne zaman 2022? KYK yurt ve burs başvuru tarihleri nedir? KYK yurt ve burs başvuru tarihleri YKS'ye giren ve üniversite öğrencilerin gündeminde bulunuyor. YKS tercihlerinin yapılması 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Tercih sürecinin sonrasında ise üniversite kayıtları ve KYK yurt ve burs başvuruları başlayacak. Peki KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK burs başvurusu tarihleri belli mi 2022?
3.08.2022 Bilgi Rehberi
Üniversite kayıtları ne zaman yapılacak? 2021 Üniversite kayıt nasıl yapılır, gerekli belgeler neler?
Üniversite kayıtları ne zaman yapılacak? 2021 Üniversite kayıt nasıl yapılır, gerekli belgeler neler? Dün YKS tercih sonuçları açıklandıktan sonra üniversiteye başlayacak olan öğrenciler heyecanlandı. Okuluna gidebilmek için öncesinde kayıt yaptırması gereken öğrenciler üniversite kayıtları ne zaman arayışına girdi. 2021 Üniversite kayıt nasıl yapılır, gerekli belgeler nelerdir?
1.09.2021 Gündem
YKS ek tercih sonuçları açıklandı, tıkla, öğren 2020!  ÖSYM ek yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı...
YKS ek tercih sonuçları açıklandı, tıkla, öğren 2020! ÖSYM ek yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı... YKS ek tercih sonuçları adayların gündeminde yer alıyor. YKS tercih sonuçlarında istediği üniversiteye yerleşemeyen adaylar YKS ek tercih döneminde tercih işlemlerini tamamladılar. YKS ek tercihleri 17-23 Eylül tarihleri arasından gerçekleştirildi. ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün, Twitter'da ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını paylaştı. İşte 2020 YKS ek tercih sonuçları sorgulama ekranı...
2.10.2020 Gündem
Üniversite öğrencileri soruyor: KYK burs - yurt başvuru işlemleri ne zaman başlıyor?
Üniversite öğrencileri soruyor: KYK burs - yurt başvuru işlemleri ne zaman başlıyor? KYK bursu ve KYK yurdundan yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri için büyük merak devam ediyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından alınacak olan burs ve yurt başvuruları ne zaman başlıyor? 2020-2021 Eğitim yılı için geçerli olacak KYK yurt ve KYK burs başvuruları hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...
5.09.2020 Gündem
Üniversite kayıt tarihleri 2020 | Üniversite kayıtları ne zamana kadar devam edecek?
Üniversite kayıt tarihleri 2020 | Üniversite kayıtları ne zamana kadar devam edecek? YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite kayıt işlemleri başladı. 29 Ağustos'ta başlayan üniversite kayıt işlemleri devam ediyor. Kayıtlar şahsen ya da elektronik olarak yapılabiliyor. YÖK'ten yapılan son açıklamaya göre başvuru tarihleri uzatıldı. Peki, üniversite kayıtları ne zaman sona erecek?
1.09.2020 Gündem
Elektronik kayıtlar başladı! Üniversite kayıtları hangi tarihler arasında alınacak?
Elektronik kayıtlar başladı! Üniversite kayıtları hangi tarihler arasında alınacak? Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptıkları tercihler arasında herhangi bir Yükseköğretim Kurumu'na yerleşmeye hak kazanan adaylar Üniversite kayıtları ne zaman alınacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren Üniversite kayıt işlemleri kapsamında ilk aşama olan Elektronik kayıt işlemleri başladı. Peki Üniversite kayıtları ne zaman alınacak?
29.08.2020 Gündem
2020 YKS ek tercihler ne zaman? YKS boş kontenjanları neler, taban puanları belli oldu mu?
2020 YKS ek tercihler ne zaman? YKS boş kontenjanları neler, taban puanları belli oldu mu? YKS ek tercih süreci ve boş kontenjanlar adaylar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 2020 YKS tercih sonuçları belli oldu. YKS tercih sonucuna göre üniversiteye yerleşemeyen adaylar ek tercih sürecini bekliyor. YKS sayısal verilerinin açıklanmasıyla beraber boş kontenjanların sayısı belli oldu. İşte 2020 YKS ek tercih zamanı, boş kontenjanlar ve taban puanları ile ilgili detaylar...
28.08.2020 Gündem
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor? Üniversiteye kayıt yaptıracaklar dikkat...
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor? Üniversiteye kayıt yaptıracaklar dikkat... ÖSYM, YKS tercih kılavuzunda üniversite kayıt işlemleri tarihlerini yayımladı. YKS tercih sonuçları bugün açıklandı. Hangi üniversiteye yerleştiğini öğrenmek için arayışa koyulan adaylar, sonucunu sorguladıktan sonra üniversite kayıtları ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 2020-2021 Eğitim yılında üniversiteye kayıt olacak öğrencileri yakından ilgilendiren bilgiler...
26.08.2020 Gündem
YKS tercihleri ne zaman açıklanacak 2020? ÖSYM Başkanı Halis Aygün açıklama yaptı! YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı?
YKS tercihleri ne zaman açıklanacak 2020? ÖSYM Başkanı Halis Aygün açıklama yaptı! YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? YKS tercih sonuçları, üniversite eğitimi almak isteyen adayların gündeminde yer alıyor. TYT-AYT-YDT oturumuna giren adaylar büyük bir heyecanla YKS tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. 3 oturum halinde gerçekleştirilen YKS sınavı sonrasında 6-14 Ağustos tarihleri arasında adaylar tercihlerini yaptılar. Üniversite kayıt tarihlerine yaklaştıkça YKS tercih sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kalıyor. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklama gerçekleştirdi. Açıklama sonrasında adaylar detayları araştırmaya başladılar. İşte ÖSYM tarafından açıklanacak 2020 YKS tercih sonuçları ile ilgili detaylar...
22.08.2020 Gündem
YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversitelere öğrenci yerleştirme sonuçları belirlendi mi?
YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversitelere öğrenci yerleştirme sonuçları belirlendi mi? YKS tercih sonuçları büyük merakla bekleniyor. ÖSYM tarafından alınan YKS tercihleri, yine ÖSYM tarafından açıklanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversitelere öğrenci yerleştirilecek olan YKS tercih sonuçları için sabırsızlık artıyor. Peki ÖSYM hangi tarihleri açıkladı?
21.08.2020 Gündem
AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor?
AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri devam ediyor. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenci olan kayıt yenileme ve ders seçimleri ile ilgili tarihleri merak ediyor. AÖF 2019-2020 akademik takvimi yayımladı.
30.09.2019 Eğitim
YKS ek tercih sonuçlarından sonra üniversite kayıtları başladı! Son gün ne zaman?
YKS ek tercih sonuçlarından sonra üniversite kayıtları başladı! Son gün ne zaman? 2019-2020 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS ek yerleştirme sonuçlarından sonra üniversite kayıt işlemleri de başladı. Bugün başlayan üniversite kayıtları ne zaman sona erecek?
23.09.2019 Eğitim
DGS üniversite kayıt işlemleri ne zaman yapılacak?
DGS üniversite kayıt işlemleri ne zaman yapılacak? DGS yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından 4 Eylül'de erişime açılan DGS yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programı kazanan adayların kayıtları ne zaman yapılacak? İşte belirlenen tarihler...
5.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üniversite Kayıt İşlemleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.