Erciyes’in kitabı çıktı!
Erciyes’in kitabı çıktı! Kardiyoloji Uzmanı Dr. Demet Erciyes’in koruyucu tıp yaklaşımıyla kaleme aldığı ‘Kalbinize Bir Demet İyilik’ adlı kitabı, kitabevleri ve dijital platformlarda okurların beğenisine sunuldu.
6.02.2024 Cadde
Yüksek tansiyona karşı: plank ve duvar squatı
Yüksek tansiyona karşı: plank ve duvar squatı Son araştırmalar vücudu güçlendirmek için yapılan plank ve duvar squatı gibi hareketlerin, tansiyonu düşürmek için yapılabilecek en iyi egzersiz yöntemi olduğunu ortaya çıkardı.
28.07.2023 Dünya
Madonna ölümden döndü
Madonna ölümden döndü ‘Ciddi bir bakteriyel enfeksiyon’ sebebiyle yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıkan Madonna, ailesini ve hayranlarını korkuttu.
30.06.2023 Cadde
Karlar altında soğuk antrenmanı
Karlar altında soğuk antrenmanı İstanbul’da havanın 3, deniz suyunun 7 derece olduğu karlı bir günde denize giren Nevin ve Tomas çiftiyle soğuk antrenmanını konuştuk.
30.01.2022 Pazar
Kovid zamanı destek güçler
Kovid zamanı destek güçler Kalp ve Damar hastalıkları uzmanı Dr. Demet Erciyes pandemide hem koronavirüsün olumsuz etkilerine hem de genel olarak enfeksiyonlara karşı hücrelerimizin rahatça çalışacağı ortamı ve malzemeleri nasıl destekleyebileceğimizi anlattı.
23.01.2022 Pazar
Fayda zarar dengesi
Fayda zarar dengesi Tuz önemli bir lezzet unsuru ancak aşırı tüketimi bize ‘tuzluya’ mâl oluyor. Milliyet yazarı Dr. Demet Erciyes’le tuzun fayda-zarar dengesini konuştuk
24.10.2021 Pazar
Kalbe özel koruyucu merkez
Kalbe özel koruyucu merkez Dünyada birçok örneği olup Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Koruyucu Kardiyoloji Merkezi’nin kurucusu kalp damar hastalıkları uzmanı Dr. Demet Erciyes, “Kalbi bütüncül bir yaklaşımla ve kişiye özel bir programla ele alıyoruz” diyor
17.11.2019 Pazar
Milliyet’e iki ‘şahane ödül’
Milliyet’e iki ‘şahane ödül’ Türkiye’nin sağlık temalı ilk devlet üniversitesi olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Şahane Medya Ödülleri” sahiplerini buldu. Milliyet muhabiri Mert İnan, “Sigarayla Yeni Savaş” başlıklı haberiyle ‘Yılın röportaj ödülü’ne layık görülürken, “En Sağlıklı Köşe Yazarı Ödülü” ise Milliyet yazarı Dr. Demet Erciyes’e verildi.
3.05.2019 Gündem
Esra Albayrak: Sigarada ramazan iradesini yayalım
Esra Albayrak: Sigarada ramazan iradesini yayalım ‘31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Programı’nda konuşan Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Esra Albayrak, ramazan ayının sigarayı bırakmak için bir fırsat olduğunu dile getirerek, “Ramazanda gösterilen ‘sigara’ iradesini tüm yıla yayalım” çağrısında bulundu.
31.05.2018 Gündem
Milliyet yazarı Dr. Erciyes’e ödül
Milliyet yazarı Dr. Erciyes’e ödül Sağlık Bilimleri Üniversitesi ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda medyadaki sağlık haberlerini teşvik etmek amacıyla ödül töreni düzenledi.
14.03.2018 Gündem
Minik kalpler koruma altında!
Minik kalpler koruma altında! Dr. Demet Erciyes’in Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı’yla hayata geçirdiği ‘Çocuk Kalpler Ölmesin’ projesine, Dünya Sağlık Örgütü’nden destek geldi.
9.03.2018 Gündem
Sağlıklı yaşam  için buluştular
Sağlıklı yaşam için buluştular Sağlıklı yaşam konseptinin öncülerinden Espace Prive Chenot D Life, Ulus’taki merkezinde gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekledi.
31.01.2015 Cadde
Damar yırtılması mı, ritim bozukluğu mu?
Damar yırtılması mı, ritim bozukluğu mu? Hasan Doğan’ın ani ölümü “kalp krizi”ne bağlandı. Ancak bazı uzmanlara göre, Doğan’ın tüm müdahalelere rağmen geri dönmeyişinin nedeni aort yırtılması.
7.07.2008 Yaşam
Elvana  kontrol
Elvana kontrol DÜNYA rekortmeni atletimiz Elvan Abeylegesse dün Florance Nightingale hastanesinde ani kalp ölümleri konusunda MTWA T dalgası değişim testinden geçti...
28.09.2004 Skorer
Koruma kalkanı beslenme
Koruma kalkanı beslenme Geçen ay 50 yaşıma girdim, her yaşımda olduğu gibi bu yıl da en büyük dileğim elbette sağlıkla yaş alabilmekti. İlk olarak yaş almaya da olaylara iyimser yaklaşmaya da çalışmak önemli. Yeni bir araştırmaya göre iyimser olmanın pek çok faydası var. Hayatınız boyunca daha iyimser bir bakış açısına sahip olmak, sağlıklı yaşam süresini yüzde 5 oranında uzatabiliyor.
7.10.2023 Pazar
Mimar Sinan'ın hayatı belgesel oldu
Mimar Sinan'ın hayatı belgesel oldu Osmanlı İmparatorluğu’nun muhteşem dönemine eserleriyle damga vuran, Kanuni Sultan Süleyman, II.Selim ve III. Murad dönemlerinde ‘Mimar Başı’ olan Mimar Sinan’ın hayatı ‘Mimarların Piri Sinan’ adıyla belgesel oldu. MG Yapım ve PRD ortak yapımı olan belgeselin yönetmenliğini Mesut Gengeç, Genel Koordinatörlüğünü Bülent Günal, Proje Sorumluluğunu ise Yılmaz Aydın üstlendi. Dökü-drama yöntemiyle çekilen 60 dakikalık belgeselde Mimar Sinan’ın çocukluğu, gençliği ve yaşlılık dönemi üç farklı oyuncu tarafından canlandırıldı.
6.02.2018 TV-Rehberi
Picasso'dan Madonna'ya
Picasso'dan Madonna'ya Aralık sayısında Sabancı Müzesi'nde devam eden Picasso sergisini kapağına taşıyan Milliyet Sanat dergisi, dopdolu içeriğiyle sanatın nabzını tutmaya devam ediyor
5.12.2005 Gündem

Benzer Haber Etiketleri