İstanbul'da sıcak havayı fırsat bilen sahile akın etti
İstanbul'da sıcak havayı fırsat bilen sahile akın etti İstanbul'da sıcak havayı fırsat bilenler Üsküdar Sahili'ni doldurdu. Vatandaşlar etrafındaki iskelenin kalkmasıyla tamamen ortaya çıkan Kız Kulesi'ni de seyretti. Kuleyi resmeden 14 yaşındaki Zeynep Demir, “Bizim için gözlere layık bir manzara çıktı. Hafta sonları buraya gelmeyi seviyoruz, havanın da etkisi var" dedi.  
15.04.2023 Gündem
Üsküdar sahilindeki çekirdek yasağı doğru bir karar mı?
Üsküdar sahilindeki çekirdek yasağı doğru bir karar mı? İstanbul'daki Üsküdar Belediyesi, sınırları içindeki sahil hattı boyunca çekirdek yenmesini yasaklamış. Yıldız Tilbe kafasıyla tüm yasakları yasaklayalım, tamam ama işin ucunda çevreyi korumak olduğunda bazı yasaklar da gerekli sanki...
9.07.2020 Hayat
Üsküdar sahilinde çekirdek yiyene 61 lira ceza!
Üsküdar sahilinde çekirdek yiyene 61 lira ceza! Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Üsküdar sahilinde çekirdek ve kabuklu kuru yemiş yemek yasaklandı. Özellikle yaz aylarında çok sayıda kişinin yürüyüş yapıp, oturduğu Üsküdar sahil yollarında yerlere ve kayalıklara atılan çekirdek kabukları kötü bir görüntü oluşturuyor ve çevreye zarar veriyordu. Üsküdar Belediyesi'nin aldığı kararla birlikte çevre kirliğinin önüne geçilmesi amacıyla bugün itibarıyla Harem'den, Küçüksu'ya kadar sahil yolu boyunca çekirdek ve kabuklu kuru yemiş tüketen her kişiye 61 TL para cezası kesilecek. Zabıta ekipleri tarafından kesilecek cezalarla tahsis edilen para ise engelli bireyler için açılan fona aktarılacak. Alınan bir diğer kararla sahil yolundaki büfelerde çekirdek satışı yasaklandı. Öğle saatlerinde Salacak sahiline gelen belediye temizlik personelleri kayalıkların arasına atılan çekirdek ve kuruyemiş kabuklarını temizledi.
8.07.2020 Gündem
Yunusların dalgalarla dansı Üsküdar'dan böyle görüntülendi
Yunusların dalgalarla dansı Üsküdar'dan böyle görüntülendi İstanbul Üskürdar Sahili'nden denizde dalgalarla dans eden yunuslar görüntülendi.
2.05.2020 Haberler
Üsküdar Sahili yine boş kaldı
Üsküdar Sahili yine boş kaldı İstanbul'da sokağa çıkma yasağının son gününde Üsküdar Sahili yine boş kaldı. Polis ekiplerinin yasağa uymayanlara karşı denetimleri devam etti. Havadan görüntülenen Üsküdar, İstanbul'un simgesi Kız Kulesi ile birlikte sessizliğe büründü.
26.04.2020 Haberler
Deprem sonrasında İstanbul Boğazı'nda dikkat çeken görüntü
Deprem sonrasında İstanbul Boğazı'nda dikkat çeken görüntü Üsküdar Sahili'nden İstanbul Boğazı'na akan çamur drone ile görüntülendi. Depremden sonra gerçekleşen çamur akıntısının sebebi merak konusu oldu.
27.09.2019 Haberler
Üsküdar sahilinde ceset bulundu
Üsküdar sahilinde ceset bulundu Üsküdar sahiline vurmuş bir ceset bulundu. Kimliği öğrenilemeyen şahsın cesedi morga kaldırıldı. Olay, akşam saatlerinde Üsküdar’da bulunan Kuleli Askeri Lisesi’nin bulunduğu bölgede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde sahilde gezmeye çıkan vatandaşlar kıyıda bir kişinin cansız bedenini görünce polis ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler cesedi kıyıya çıkartıp şerit çekerek incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından kimliği öğrenilemeyen şahsın cesedi morga kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Üsküdar sahilinde ceset bulundu
Üsküdar sahilinde ceset bulundu Üsküdar sahiline vurmuş bir ceset bulundu. Kimliği öğrenilemeyen şahsın cesedi morga kaldırıldı.
28.08.2018 Gündem