Üvey Anne

Üvey Anne

Son dakika üvey anne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üvey anne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üvey anne haber sayfamızda...

Üvey Anne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.177 üvey anne haberi bulunmuştur.
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta! Son olarak final yapan 'Üvey Anne' dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, "Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, "Aşkın etkisi hayatımda büyük. Beni besleyen, bazen sömüren bir nokta. Arada dengeler şaşabiliyor" yanıtını vermişti. Ünlü oyuncu, gündem olan sözlerine açıklık getirdi.
16.04.2024 Cadde
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı İzmir'in Ödemiş ilçesinde evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet eden 45 yaşındaki Fuat Kök hayatını kaybederken şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
10.04.2024 Gündem
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü!
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Haberler
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Gündem
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı Gaziantep’te arazi tartışması nedeniyle babaları Müslüm Açıkbaş'ı (59) öldüren Abdurrahman (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, tutuklandı.
18.03.2024 Gündem
Üvey anneden mide bulandıran işkence: Duruşma salonundan gülerek çıkıp gitti
Üvey anneden mide bulandıran işkence: Duruşma salonundan gülerek çıkıp gitti Kayseri'de üvey annesi Fatma Y. (40) tarafından insan dışkısı yedirilen B.Y. (7) isimli kızın babası C.Y., "Kızım 2 yıl boyunca eziyete maruz kaldı. Sanık 5 yıl hapis cezası alıp, duruşma salonundan gülerek çıkıp gitti. Yetkililere sesleniyorum. Bu durum hak mıdır? Ne zaman adalet yerini bulacaktır? Yalnızca benim çocuğum için değil, tüm eziyete uğrayan yavrularımız için adalet istiyorum" dedi.
13.02.2024 Gündem
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence Kayseri'de üvey kızı B.Y.'ye (7) hakaret edip, eziyet ederek insan dışkısı yedirdiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Fatma Y.'ye (40), verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı.
31.01.2024 Gündem
'Dilek Taşı'nda Mustafa'ya komplo! Aras ve Dündar hayatını kaybetti
'Dilek Taşı'nda Mustafa'ya komplo! Aras ve Dündar hayatını kaybetti Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' 19'uncu bölümü ile ekranlara geldi. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölüm özeti...
18.01.2024 Cadde
'Dilek Taşı'nda Aras'ın bildikleri her şeyi değiştirebilir! Figen son anda kurtardı
'Dilek Taşı'nda Aras'ın bildikleri her şeyi değiştirebilir! Figen son anda kurtardı Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' 16'ncı bölümü ile ekranlara geldi. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölüm özeti...
28.12.2023 Cadde
Küçük Sara’nın ölümündeki gizem! 'Baba, üvey anne ve amca gözaltına alındı
Küçük Sara’nın ölümündeki gizem! 'Baba, üvey anne ve amca gözaltına alındı Ailesi Pakistan’ı ziyaret ettiği sırada, İngiltere’deki evlerinde ölü bulunan 10 yaşındaki Sara Sharif’in ölümüyle ilgili baba, üvey anne ve amca gözaltına alındı.
14.09.2023 Dünya
Öz kızı babasını spreyle bayıltıp ne var ne yok çaldı
Öz kızı babasını spreyle bayıltıp ne var ne yok çaldı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki adam, ilk eşinden olan öz kızının ‘eşimden şiddet görüyorum, geleceğim’ demesi üzerine otogardan alıp eve getirdikleri kızlarının evde bulunan 3 bilezik ve 2 cep telefonunu çaldığını ileri sürdü. Aile bireyleri karakola giderek şikayetçi olurken, baba Divitçi, “Uyurken bize bayıltıcı sprey sıktığı için hiçbir şeyden haberim yoktu. Küçük kızım beni uyandırıp ‘baba telefonlarınız yok. O evden gitmiş’ diye söyledi. Kalkıp çocukları uyandırdım. Müslüm baygındı, zar zor kendine getirdim onu” dedi.
2.09.2023 Haberler
Öz kızı spreyle bayılttığı babasına bunu yaptı! Soluğu karakolda aldı
Öz kızı spreyle bayılttığı babasına bunu yaptı! Soluğu karakolda aldı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki adam, ilk eşinden olan öz kızının ‘eşimden şiddet görüyorum, geleceğim’ demesi üzerine otogardan alıp eve getirdi. Baba “Uyurken bize bayıltıcı sprey sıktığı için hiçbir şeyden haberim yoktu. Küçük kızım beni uyandırıp ‘baba telefonlarınız yok. O evden gitmiş’ diye söyledi.
2.09.2023 Gündem
Klişe yok, gerçek var
Klişe yok, gerçek var Fransız yapımı “Başkalarının Çocukları” anne olabilmenin duygusal yükünü alışılmış kalıpların dışında, etkileyici bir dille ve oyunculukla anlatıyor. Filmde kadınlar kadınların kurdu değil, yurdu olarak gösteriliyor.
4.08.2023 Kültür Sanat
30 yıl önce ABD'li çifte evlatlık verilen Armağan, Türkiye'ye gelip gerçek ailesini buldu
30 yıl önce ABD'li çifte evlatlık verilen Armağan, Türkiye'ye gelip gerçek ailesini buldu Adana’da ailesi tarafından 30 yıl önce İncirlik'te görev yapan ABD'li bir aileye kız kardeşiyle birlikte evlatlık verilen Armağan Rice (35), çok uzun süre sonra ailesini aramak için Türkiye'ye geldi. Anne ve babasının öldüğünü öğrenen Armağan Rice, amcası, halaları ve ablasıyla buluştuktan sonra Türkiye'de kalmayı tercih etti. Vücudundaki dövmelerle dikkat çeken Rice, "Türkiye'de doğdum ve Türkiye'de öleceğim" dedi.
21.07.2023 Gündem
Nişanlıyken vajinası, evliyken rahmi oldu! 'Tüm dünya bu tekniği kullanıyor'
Nişanlıyken vajinası, evliyken rahmi oldu! 'Tüm dünya bu tekniği kullanıyor' Derya Sert, ergenlik çağındaydı ancak bu süreci yaşıtlarından farklı yaşıyordu. Tüm arkadaşları düzenli adet görürken, Derya 15 yaşına gelmesine rağmen hâlâ bu süreci yaşamamıştı. Ailesi, ne olduğunu anlamak için kızlarını kadın doğum doktoruna götürdü. Vajina ve rahminin olmadığını o an öğrenen Derya’nın yolu sonrasında Prof. Dr. Ömer Özkan’la kesişti. İşte tüm dünyanın kullandığı teknik ve arka planında yaşananlar.
5.07.2023 Gündem
Üvey anne cinayetinde şoke eden 'taciz' detayı! 'İntikamımı aldım'
Üvey anne cinayetinde şoke eden 'taciz' detayı! 'İntikamımı aldım' Aksaray'da üvey annesi Şengül Keleş'i otomobil içinde boğarak öldürdükten sonra cesedini sulama kanalına atan Özgür Keleş’in (20) tutuklanmasının ardından olayın detayları ortaya çıktı.
4.07.2023 Gündem
İLK BÖLÜM! ÜVEY ANNE dizisi oyuncuları ve karakterleri! Üvey Anne dizisi konusu nedir, dizi uyarlama mı?
İLK BÖLÜM! ÜVEY ANNE dizisi oyuncuları ve karakterleri! Üvey Anne dizisi konusu nedir, dizi uyarlama mı? ATV ekranında bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek olan yeni dizi Üvey Anne konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi'nin yer alıyor. Yapımcılığını H. Hakan Eren'in üstlendiği Üvey Anne dizisinin yönetmen kadrosunda ise Yasemin Türkmenli yer alıyor. Peki Üvey Anne dizisi uyarlama mı, başrol oyuncuları kimler?
19.06.2023 Bilgi Rehberi
7 yaşındaki Miraç'ın ölümünde ihmaller zinciri!
7 yaşındaki Miraç'ın ölümünde ihmaller zinciri! Trabzon’da, 2 ay önce servis minibüsünden inip, yolun karşısına geçerken Göktuğ K.'nin (17) üvey annesinden habersiz aldığı otomobille çarptığı Miraç Ömür İnce'nin (7) öldüğü kazaya ilişkin soruşturmada 'ihmaller zinciri' ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
Üvey annesine kezzap attığı öne sürülen gence, kız kardeşleri sahip çıktı
Üvey annesine kezzap attığı öne sürülen gence, kız kardeşleri sahip çıktı Adana’da üvey annesinin üzerine kezzap döktüğü gerekçesiyle tutuklanan gencin, kız kardeşleri, “Bilal, içinde ne olduğunu bilmediği şişeyi fırlattı, içinde kimyasal madde varmış. Adaletin yerini bulmasını, Bilal’in serbest bırakılmasını istiyoruz” dedi.
16.11.2022 Haberler
Üvey annesinin yasak aşkını öğrenince kezzapla saldırmıştı! Gencin kız kardeşleri konuştu
Üvey annesinin yasak aşkını öğrenince kezzapla saldırmıştı! Gencin kız kardeşleri konuştu Adana’da üvey annesinin üzerine kezzap döktüğü gerekçesiyle tutuklanan gencin kız kardeşleri, “Bilal, içinde ne olduğunu bilmediği şişeyi fırlattı, içinde kimyasal madde varmış. Adaletin yerini bulmasını, Bilal’in serbest bırakılmasını istiyoruz” dedi.
16.11.2022 Gündem
Küçük çocuğu yakıp, işkence ile öldürdü! Üvey anne 375 gündür aranıyor
Küçük çocuğu yakıp, işkence ile öldürdü! Üvey anne 375 gündür aranıyor Bursa’nın Gemlik ilçesinde 2 yıl önce ölü bulunan Suriyeli Muhammet Hüseyin'in (9) yakılıp, işkence ile öldürüldüğünün belirlenmesinin ardından daha önce tahliye edilen üvey anne Emine Hayyum (44) hakkında yakalama kararı çıkartıldı Hayyum, 375 gündür aranıyor.
11.09.2022 Gündem
Baba Parası oyuncuları kim, konusu nedir? Baba Parası filmi nerede çekildi?
Baba Parası oyuncuları kim, konusu nedir? Baba Parası filmi nerede çekildi? Baba Parası filmi, sinema salonlarının ardında TV ekranlarında da sevenleri karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir yer alıyor. Film, 2020 yılında vizyona girdi ve ülkenin en zenginlerinden olan babalarının ölümü ardından servetini elde etmeye çalışan kardeşlerin hikayesi anlatılıyor. Peki, Baba Parası filmi oyuncuları kim?
28.07.2022 Bilgi Rehberi
Tarek El Moussa müjdeyi verdi! Eski eşi duyunca hemen yola çıktı
Tarek El Moussa müjdeyi verdi! Eski eşi duyunca hemen yola çıktı Geçtiğimiz yıl ikinci eşi Heather Rae Young ile evlenen dünyaca ünlü gayrimenkul yatırımcısı ve tasarımcı Tarek El Moussa, hayranlarını mutlu eden bir haber verdi.
25.07.2022 Cadde
Köyde samuray kılıcıyla katliam! Fotoğrafları annesine gönderdi
Köyde samuray kılıcıyla katliam! Fotoğrafları annesine gönderdi Sessiz ve huzurlu ortamıyla nam salan bir köyde akıllara durgunluk verecek bir cinayet işlendi. Cinnet getiren 22 yaşındaki genç, polis tarafından öldürülmeden önce gözünü bile kırpmadan tüm ailesini dakikalar içerisinde katletti. Olayın basına yansımasının ardından ortaya çıkan detaylar ise tüm ülkeyi dehşete düşürdü.
24.07.2022 Dünya
20 yıl sonra dava açılmıştı! Çinkitaş cinayetinde baba ve üvey için karar
20 yıl sonra dava açılmıştı! Çinkitaş cinayetinde baba ve üvey için karar İstanbul Kadıköy’de 2001 yılında 12 yaşındaki Hande Çinkitaş’ın öldürülmesine ilişkin yeni delillerin çıkmasının ardından haklarında 20 yıl sonra dava açılan baba Nezih Çinkitaş ve üvey anne Şehnaz Çinkitaş’ın davasını karara bağlayan mahkeme, sanıkların ayrı ayrı beraatine karar verdi.
30.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üvey Anne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.