Üvey Kız

Üvey Kız

Son dakika üvey kız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üvey kız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üvey kız haber sayfamızda...

Üvey Kız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.224 üvey kız haberi bulunmuştur.
İstanbul'da üvey babaya uyuduğu esnada baltalı saldırı! Detaylar kan dondurdu
İstanbul'da üvey babaya uyuduğu esnada baltalı saldırı! Detaylar kan dondurdu İddiaya göre üvey baba, üvey kızlarına cinsel istismarda bulundu. Gece uyuduğu esnada 18 ve 16 yaşındaki çocuklar, üvey babaya baltayla saldırdı. İşte haberin ayrıntıları...
31.08.2023 Haberler
İstanbul'da üvey babaya uyuduğu esnada baltalı saldırı! Detaylar kan dondurdu
İstanbul'da üvey babaya uyuduğu esnada baltalı saldırı! Detaylar kan dondurdu İddiaya göre üvey baba, üvey kızlarına cinsel istismarda bulundu. Gece uyuduğu esnada 18 ve 16 yaşındaki çocuklar, üvey babaya baltayla saldırdı. İşte haberin ayrıntıları...
31.08.2023 Gündem
Bedeninden geriye kalanlar yürek sızlattı! Uzaydan düşen kozmonotun son sözleri
Bedeninden geriye kalanlar yürek sızlattı! Uzaydan düşen kozmonotun son sözleri İnsanlık, uzayın keşfi konusunda tarihten bugüne birçok başarılı adım attı. Ancak bu süreçte sonu felaketle sonuçlanan ve duyanları dehşete düşüren bazı olaylar da yaşandı. İşte bile bile ölüme gönderilen Sovyet kozmonot Vladimir Komarov'un korkunç ölümü ve kulaklardan silinmeyen son sözleri...
22.08.2023 Yaşam
ABD’de sistemden izole yaşamaya çalışan üç kişinin cesetleri bulundu
ABD’de sistemden izole yaşamaya çalışan üç kişinin cesetleri bulundu ABD’nin Colorado eyaletinde “sistemden izole” yaşamaya çalışan üç kişinin öldüğü tespit edildi.
27.07.2023 Dünya
Üvey baba istismarına 15 yıl hapis cezası
Üvey baba istismarına 15 yıl hapis cezası İzmir’in Karşıyaka ilçesinde üvey kızı Ş.İ.’ye (16) nitelikli cinsel istismardan yargılanan tutuklu sanık Y.B., ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
19.07.2023 Gündem
Meghan Markle'ın 'dünyanın görmesini asla istemediği' fotoğrafını ailesi yayınladı!
Meghan Markle'ın 'dünyanın görmesini asla istemediği' fotoğrafını ailesi yayınladı! Geçtiğimiz günlerde eşi Sussex Dükü Prens Harry ile birlikte gittiği basketbol maçındaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) anları gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle, 'dünyanın görmesini asla istemediği' bir fotoğrafla gündeme geldi. Markle'ın arasının bozuk olduğu ailesi, Avustralya medyasına vereceği bir röportaj için kızlarının kimsenin görmesini istemediği karesini gazeteci Taylor Auerbach aracılığıyla yayınladı.
29.04.2023 Cadde
Üvey kız kardeşini taciz edip, erkek kardeşine cinsel istismarda bulunan şüpheli tutuklandı
Üvey kız kardeşini taciz edip, erkek kardeşine cinsel istismarda bulunan şüpheli tutuklandı Diyarbakır'da, 15 yaşındaki üvey kız kardeşini taciz edip, 14 yaşındaki üvey erkek kardeşine cinsel istismarda bulunan Emin Ö. (24), annenin şikayetiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.
24.12.2022 Gündem
Telefonuna gelen mesaj tüm hayatını değiştirdi! İki babası olduğunu böyle öğrendi
Telefonuna gelen mesaj tüm hayatını değiştirdi! İki babası olduğunu böyle öğrendi Cep telefonuna gelen mesajla doğru bildiği her şey bir anda tepetaklak oldu! "Artık iki babam var" diyen genç kadın, başına gelenleri Tiktok'taki hesabında tek tek anlattı. Milyonlarca kez izlenen itiraflar, 'Bu kadar da olmaz' dedirtecek türden.
12.12.2022 Dünya
Kim veliahtıyla el ele, kol kola!
Kim veliahtıyla el ele, kol kola! Yalnızca bir haftalık sürenin ardından ikinci kez devasa füzenin önünde pozlar veren Kuzey Kore lideri, emsalsiz törende en güçlü nükleer silaha sahip olacakları sözünü verdi.
27.11.2022 Dünya
Kim Jong'un kızıyla ilk görüntüsü balistik füzeyle oldu!
Kim Jong'un kızıyla ilk görüntüsü balistik füzeyle oldu! Kuzey Kore liderinin en büyük sırrı, ABD'yi vurabilecek Hwasong-17'yi ateşlediği gün ortaya çıktı. Resmi haber ajansının yayınladığı fotoğraflar, füzeyi gölgede bıraktı. Peki, dünyada ses getiren fotoğraflar ne anlama geliyor?
19.11.2022 Dünya
Annesini öldüren sanığın savunması hakimi çileden çıkarttı
Annesini öldüren sanığın savunması hakimi çileden çıkarttı Bursa’da, annesi Azime Akman’ı (48) boğazını keserek öldüren, üvey kız kardeşi M.A.'yı (13) ise yaralayan Muhammet Ergül (25), mahkemedeki savunmasında olay günü uyuşturucu ve alkol aldıktan sonra intihara karar verdiğini belirterek, "Hakim Bey, inanın annemi nasıl öldürdüğümü, kardeşimi nasıl yaraladığımı hatırlamıyorum" dedi. Mahkeme başkanı sanığa, “Ne olacak şimdi, metamfetamini kendi iradenle aldın. O zaman herkes metamfetamini alıp sokağa çıksın, her şeyi yapsın. ‘Ben kendimde değildim, ne yaptığımı hatırlamıyorum’ desin” diyerek tepki gösterdi.
3.11.2022 Gündem
Kuzey Kore lideri Kim'in en büyük sırrı ortaya çıktı!
Kuzey Kore lideri Kim'in en büyük sırrı ortaya çıktı! Geride kalan 11 yılda bugüne kadar eşi ve kız kardeşleriyle kameraların önüne çıkan Kim Jong-un'un son görüntülerindeki bir ayrıntı, gözden kaçacak gibi değil.
24.09.2022 Dünya
Kim güzellik salonlarını kapattı! Dünya 'gizemli kadın'ı konuşuyor
Kim güzellik salonlarını kapattı! Dünya 'gizemli kadın'ı konuşuyor Kuzey Kore lideri eşi benzeri olmayan bir yasak daha getirdi, aylardır yanında kadraja giren kadının kimliği doğrulanırsa yeni bir devir açılabilir.
15.09.2022 Dünya
Errol Musk'tan oğlu Elon Musk ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Errol Musk'tan oğlu Elon Musk ile ilgili dikkat çeken açıklamalar Sık sık özel hayatıyla konuşulan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk'ın babası Errol Musk, geçtiğimiz haftalarda üvey kızından ikinci çocuk sahibi olmasıyla gündeme gelmişti. Ardından bir şirketin spermlerini bağışlamasını istediğini dile getiren Errol Musk, son olarak katıldığı bir radyo programındaki acıkmalarıyla gündeme geldi. Oğluna kilo vermesine yardımcı olmak için bir ilaç önerdiğini belirten Musk, "Elon ile gurur duyuyor musunuz" sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...
2.08.2022 Cadde
Elon Musk'ın babası Errol Musk: Sperm bağışlamamı isteyen bir şirket var!
Elon Musk'ın babası Errol Musk: Sperm bağışlamamı isteyen bir şirket var! Sık sık özel hayatıyla konuşulan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk'ın babası Errol Musk, geçtiğimiz günlerde üvey kızından ikinci çocuk sahibi olmasıyla gündeme gelmişti. Errol Musk, bunun ardından Kolombiya'daki bir şirket tarafından sperm bağışı yapması istendiğini söyleyerek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
20.07.2022 Cadde
Elon Musk'ın babası Errol Musk'ın üvey kızından çocuğu oldu!
Elon Musk'ın babası Errol Musk'ın üvey kızından çocuğu oldu! Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk, bu kez de babasıyla gündeme geldi. 76 yaşındaki baba Musk'ın, üvey kızından çocuğu olduğu ortaya çıktı.
15.07.2022 Dünya
'Kaçırıldı' denilen Emine Nur'dan şoke eden başlık parası iddiası!
'Kaçırıldı' denilen Emine Nur'dan şoke eden başlık parası iddiası! Adana’da Hüseyin Y.’nin, Özgür Dolaş (24) tarafından kandırılıp kaçırıldığını ileri sürdüğü kızı Emine Nur Y. (17), babasının iddialarını reddetti. Babası ve annesinin rızasıyla Özgür Dolaş ile dini nikah kıydığını belirten Emeni Nur Y.’nin başlık parası iddiası ise herkesi şoke etti.
5.07.2022 Gündem
Sevgilileriyle kaçan iki üvey kız kardeşten biri döndü, diğeri kayıp
Sevgilileriyle kaçan iki üvey kız kardeşten biri döndü, diğeri kayıp Adana’da, 2018 yılında evlenen Hüseyin (61) ve Semra (40) Yücel çiftinin ilk evliliklerinden olan kızları G.T. (17) ile E.N.Y. (17), farklı tarihlerde sevgilileriyle kaçtı. Kızlardan G.T., evli olduğunu öğrenince ayrılmak istediği sevgilisi S.K. (36) tarafından geçen hafta Mersin'de bir polis merkezinin önüne bırakıldı. Antalya'daki Ö.D.'ye (24) kaçan E.N.Y.'nin ise gönderdiği fotoğraf şoke etti.
1.07.2022 Gündem
Marilyn Monroe'nun yüzü onun elinde! Yapmadığı kalmadı
Marilyn Monroe'nun yüzü onun elinde! Yapmadığı kalmadı Dünyaca ünlü Amerikalı model ve oyuncu Marilyn Monroe 60 yıl önce yaşama veda etti. Ancak "sarışın bomba" karakterleriyle döneme damga vurup idol haline gelen sinema yıldızı, hayatta değilken bile servet kazandırmaya devam ediyor.
30.06.2022 Cadde
Annesini öldürüp üvey kardeşini yaraladı; 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
Annesini öldürüp üvey kardeşini yaraladı; 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Bursa'da annesi Azime Akman'ı (48) boğazını keserek öldürüp, üvey kız kardeşi M. A.'yı (13) da yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Ergül (25) hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca iddianame hazırlandı. İfadesinde, “İçimdeki şeytan 'öldür' dedi. Öldürdüm" diyen Ergül’ün, ‘kasten öldürmek’ ve ‘öldürmeye tam teşebbüs’ suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
6.05.2022 Gündem
Putin'den büyük kızına yasak! Kaçamak planı suya düştü
Putin'den büyük kızına yasak! Kaçamak planı suya düştü Rus lider Vladimir Putin, büyük kızının ülkeden çıkmasını yasakladı. Sevgilisiyle romantik bir tatil planlayan 36 yaşındaki kızı için uyguladığı yasağın sebebi ve yöntemi ise şaşkınlık yarattı.
22.04.2022 Dünya
Kim'i takip eden gizemli kadın! Kuzey Kore uzmanı 'ihtiyatlı yaklaşılmalı' dedi
Kim'i takip eden gizemli kadın! Kuzey Kore uzmanı 'ihtiyatlı yaklaşılmalı' dedi Gizemli bir kadın, ailesinden başka bir üyenin halka kendini gösterdiğine dair artan spekülasyonlar arasında Kim Jong-un'u takip ederken görüldü. Kuzey Kore uzmanı Madden 'ihtiyatlı olunması' gerektiğini söyledi.
21.04.2022 Dünya
Nefret söylemine sosyal medya engeli
Nefret söylemine sosyal medya engeli ABD'li ünlü rap müzik şarkıcısı Kanye West (44) geçen yıl ayrıldığı eski eşi Kim Kardashian'ın yeni sevgilisi Pete Davidson'a yönelik öfke dolu söylemlerini Instagram'da paylaşıyordu.
18.03.2022 Dünya
Yunan Mitolojisi Tanrıları Ve Tanrıçaları Kimlerdi? İsimleri Ve Özellikleri
Yunan Mitolojisi Tanrıları Ve Tanrıçaları Kimlerdi? İsimleri Ve Özellikleri Yunan Mitolojisi, Antik Yunan’da evrenin yaratım süreci, tanrıça, tanrı ve kahramanların yaşayışlarını da konu edinen öğreti ve hikaye içerir. Aynı zamanda bu mitoloji aynı zamanda eski Yunan dininin de temelini de oluşturur. Günümüzde ulaştığımız kaynaklar da bu masal ve efsanelerin o dönemde mythos yazarı şeklinde tanımlanan derleyiciler tarafından meydana getirilen yazılı halleridir. Yunan mitolojisi tanrıları ve tanrıçaları kimlerdi sizler için derledik.
13.02.2022 Eğitim
Annesinin boğazını kesti, üvey kardeşini yaraladı! 'İçimdeki şeytan çıktı'
Annesinin boğazını kesti, üvey kardeşini yaraladı! 'İçimdeki şeytan çıktı' Bursa’da, annesi Azime Akman'ı (48) boğazını keserek öldürüp, üvey kardeşi Merve A.'yı (13) yaralayan Muhammet E. (25), eve gelen polislere de bıçağı fırlattı. Kendisine de zarar veren ve yakalanacağını anlayınca pencereden atlamak isteyen Muhammet E.'yi ekipler yakaladı. Uyuşturucu kullanan ve psikolojik sorunları olan Muhammet E., "İçimdeki şeytan çıktı" dedi.
12.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üvey Kız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.