Uygur

Uygur

Son dakika Uygur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uygur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uygur haber sayfamızda...

Uygur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.351 uygur haberi bulunmuştur.
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında turfanda üretilen üzümde hasat başladı, ilk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu.
18.04.2024 Ekonomi
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı
AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı.
11.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
Didim'de feci kaza! 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti
Didim'de feci kaza! 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti Aydın'ın Didim ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 şahıs hayatını kaybetti.
16.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil!
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil! Emine Ün, Almanya'dan gelen yeğeniyle Nişantaşı City's'te görüntülendi. Yaptığı işlerden bahseden oyuncu, "İki oyun ve set. Yoğun çalışıyorum ama boş oturmak bana göre değil" diye konuştu.
6.03.2024 Cadde
Tolga Savacı'nın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu!
Tolga Savacı'nın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Usta oyuncunun vefatının ardından, sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri Savacı için taziye mesajlarını paylaştı.
27.02.2024 Cadde
Memleket Partisi'nin İBB başkan adayı belli oldu
Memleket Partisi'nin İBB başkan adayı belli oldu Memleket Partisi'nin aday tanıtım toplantısı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin katılımıyla Eyüpsultan'da gerçekleştirildi. Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cüneyt Oğuz olarak açıklandı.
17.02.2024 Gündem
Edirne'de eski emniyet müdür yardımcısına 18 yıl hapis
Edirne'de eski emniyet müdür yardımcısına 18 yıl hapis Edirne’de yurtdışından uyuşturucu madde getirme suçundan yargılanan eski emniyet müdür yardımcısı Zeki Ağsakal’a mahkeme karar duruşmasında 18 yıl 4 ay hapis cezası verilirken, diğer 4 sanık ise etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak 9’ar yıl 2’şer ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.02.2024 Gündem
Kuzeni hayatını kabusa çevirdi: Başka mağdurlar da var
Kuzeni hayatını kabusa çevirdi: Başka mağdurlar da var Adana’da ev almak isterken emlakçı tarafından 720 bin lira dolandırıldığını öne süren iki kadın, emlakçının şikayet üzerine tutuklandığını ancak onlarca mağdurun parasını geri alamadığını söyledi.
24.01.2024 Gündem
Depreme beyin ameliyatı sırasında yakalandılar
Depreme beyin ameliyatı sırasında yakalandılar Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki depreme beyin ameliyatı sırasında yakalanan doktorlar, sarsıntıya rağmen ameliyata devam etti.
23.01.2024 Haberler
Kırgızistan'daki deprem sonrası ulaşılamadığı iddia edilen Tolgahan Sayışman'dan haber var!
Kırgızistan'daki deprem sonrası ulaşılamadığı iddia edilen Tolgahan Sayışman'dan haber var! 22 Ocak Pazartesi akşamı Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının şiddetli bir şekilde hissedildiği ülkelerden biri olan Kazakistan'da bulunan ve deprem sonrası kendisine ulaşılamadığı iddia edilen ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'dan haber geldi.
23.01.2024 Cadde
Sincan Uygur Özerk Bölgesi depremle sarsıldı
Sincan Uygur Özerk Bölgesi depremle sarsıldı ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu, Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi’ndeki Aykol kasabasında 7.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan’da da hissedildi.
23.01.2024 Dünya
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Kesinlikle yıkıcı bir etki vardır. Bir de bu bölgede yapı stoklarının çok gelişmemiş olduğunu düşündüğümüzde yıkıcı hatta ölümcül etkisi olabilir. İlerleyen saatlerde göreceğiz. 7 büyüklüğündeki bir deprem 500 kilometrelik bir alanı etkileyebiliyor." dedi. İşte detaylar...
22.01.2024 Haberler
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.01.2024 Dünya
Hülya Avşar'dan Yalçın Dümer'e: Eşek herif beni mi dikizliyordun?
Hülya Avşar'dan Yalçın Dümer'e: Eşek herif beni mi dikizliyordun? 1990 yapımı 'Hasan Boğuldu' filminde Hülya Avşar ile başrol oynayan Yalçın Dümer, "Hülya sokak ortasında soyunurdu, ben de perde tutardım. Arada gözüm kayardı" itirafında bulunmuştu. Kızı Zehra Çilingiroğlu ile Sarıyer'de görüntülenen Avşar, rol arkadaşının çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
20.01.2024 Cadde
U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: U Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: U Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarını heyecanın yanında bir de isim telaşı sarıyor. Evlatlarına en güzel, en eşsiz isimleri vermek isteyen aileler derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Erkek bebek bekleyen çiftler isim seçme konusunda zorlanıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanında aileler keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri tercih ediyor. Aileler isimlerin anlamlarına dikkat ediyor. U harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Ayla Algan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Evinin duvarında asılıydı bu fotoğraf!
Ayla Algan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Evinin duvarında asılıydı bu fotoğraf! Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, 86 yaşında beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybetti. Algan'ın vefatının ardından sanat dünyasından birçok isim art arda başsağlığı mesajları yayınladı. İşte ünlülerin Ayla Algan paylaşımları...
5.01.2024 Cadde
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kazakistan Hakkında Bilgiler; Kazakistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kazakistan Hakkında Bilgiler; Kazakistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kazakistan, 2.724.900 kilometrekarelik yüz ölçümüyle en geniş topraklara sahip Türk devletidir. Hem Orta Asya hem de Doğu Avrupa'da toprakları bulunan ülkenin sınır komşuları Rusya, Çin, Özbekistan, Kırgızistan ve Türkmenistan'dır. Kazakistan hakkında en güncel bilgileri sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları Çocuk sahibi olmak isteyenler anne ve babalar için isim seçme konusu önemlidir. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Uygur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.