Uyuşturucu Baronu

Uyuşturucu Baronu

Son dakika uyuşturucu baronu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uyuşturucu baronu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uyuşturucu baronu haber sayfamızda...

Uyuşturucu Baronu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 439 uyuşturucu baronu haberi bulunmuştur.
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de yürüttüğü savaş ve İran, Lübnan ve Suriye’ye yönelik saldırılar nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelirken, ülke içinde de huzursuzluk artıyor.
8.04.2024 Dünya
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını anlattı.
27.02.2024 Haberler
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını anlattı.
27.02.2024 Gündem
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?'
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?' 'Narko-denizaltı' olarak adlandırılan ve oldukça basit yollarla üretilen denizaltıların uyuşturucu madde taşımak için kullanıldığı bilinen bir gerçek. Ancak geçmişte uyuşturucu sevkiyatı yapmak için Rusya'dan askeri denizaltı tedarik etmek isteyenler de oldu. İşte Kolombiya'da faaliyet gösteren Cali Karteli’nin akıllara durgunluk veren hikâyesi.
25.01.2024 Dünya
Hastaneyi ele geçirmeye çalıştılar! Çetelere 'savaş' ilan eden ülkede sular durulmuyor
Hastaneyi ele geçirmeye çalıştılar! Çetelere 'savaş' ilan eden ülkede sular durulmuyor Bir zamanlar 'barışın kalesi' olarak anılan ülke, limanlarını batıya uyuşturucu taşımak için kullanan kartellerin hakimiyet alanını genişletmesiyle krize sürüklendi. Ülkenin içine saplandığı şiddet dalgasında, devlet başkanı olağanüstü hal ilan ederek, çetelere karşı 'savaş' sözü verdi. Ancak Güney Amerika ülkesinde sular durulmuyor, son olayda silahlı kişiler bir hastaneyi ele geçirmeye çalıştı.
22.01.2024 Dünya
Ömür boyu seçim yasağı getirilmişti! Pakistan'da eski başbabakan için karar verildi
Ömür boyu seçim yasağı getirilmişti! Pakistan'da eski başbabakan için karar verildi Pakistan Yüksek Mahkemesi, 2017’de görevden alınan ve hakkında ömür boyu seçim yasağı getirilen Navaz Şerif’in seçim yasağını kaldırdı.
8.01.2024 Dünya
Cezaevindeki uyuşturucu baronu ortadan kayboldu
Cezaevindeki uyuşturucu baronu ortadan kayboldu Güney Amerika ülkesi Ekvador’da cezaevinde bulunan uyuşturucu baronu Jose Adolfo Macias Villamar, ortadan kayboldu.
8.01.2024 Dünya
Alman uyuşturucu baronu ‘kafes’te!
Alman uyuşturucu baronu ‘kafes’te! Interpol’ün Kırmızı Bülten’le aradığı Alman uyuşturucu baronu Eric Schroeder, İstanbul’da düzenlenen ‘Kafes 25’ operasyonunda yakalandı. Fatih’te lüks bir rezidansta gözaltına alınan baronun Almanya’ya iade edileceği belirtildi...
28.12.2023 Gündem
Çetelerin araçları artık suça karşı
Çetelerin araçları artık suça karşı İstanbul’da son altı ay içerisinde düzenlenen operasyonlarla çökertilen dört ayrı suç örgütüne ait 23 otomobil ile üç motosiklet mahkeme kararıyla İstanbul Emniyeti’ne teslim edildi. Lüks araçlar artık polis ekiplerince kullanılacak.
27.12.2023 Gündem
G-42 koduyla aranıyordu! Uyuşturucu baronu Mersin’de yakalandı
G-42 koduyla aranıyordu! Uyuşturucu baronu Mersin’de yakalandı MERSİN’de uluslararası uyuşturucu ticareti şüphelisi Zafer Ramadan operasyonla yakalandı.
22.12.2023 Galeri
Uyuşturucu karteli liderine operasyon
Uyuşturucu karteli liderine operasyon İstanbul’da düzenlenen operasyonda, İtalya ve Arnavutluk makamlarınca kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Dritan Rexhepi yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Interpol kırmızı bültenle arıyordu! Isparta'da yakalanan 'Kara Mamba' için karar
Interpol kırmızı bültenle arıyordu! Isparta'da yakalanan 'Kara Mamba' için karar Kırmızı bültenle aranırken Türkiye'de yakalanan ve ev hapsini ihlal ettiği gerekçesiyle ikinci kez tutuklanan uyuşturucu baronu Hollandalı Joseph Johannes Leijdekkers'ın sağ kolu olduğu iddia edilen 'Kara Mamba' lakaplı Isaac Bignan ile ilgili karar verildi.
6.10.2023 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı baronun sağ kolu 'Kara Mamba' yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı baronun sağ kolu 'Kara Mamba' yakalandı Ev hapsi kararıyla 15 Eylül'de cezaevinden çıkan Hollandalı uyuşturucu baronu Joseph Johannes Leijdekkers'ın sağ kolu 'Kara Mamba' lakaplı İsaac Bignan yurt dışına kaçmaya çalışırken Büyükçekmece'de gözaltına alındı. Bignan çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklandı.
17.09.2023 Haberler
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı baronun sağ kolu 'Kara Mamba' yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı baronun sağ kolu 'Kara Mamba' yakalandı Ev hapsi kararıyla 15 Eylül'de cezaevinden çıkan Hollandalı uyuşturucu baronu Joseph Johannes Leijdekkers'ın sağ kolu 'Kara Mamba' lakaplı İsaac Bignan yurt dışına kaçmaya çalışırken Büyükçekmece'de gözaltına alındı. Bignan çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklandı.
17.09.2023 Gündem
Meksika Karteli El Chapo'nun oğlu ABD'ye iade edildi
Meksika Karteli El Chapo'nun oğlu ABD'ye iade edildi Uyuşturucu baronu El Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman Amerika Birleşik Devletleri'ne iade edildi.
16.09.2023 Dünya
El Chapo: Meksikalı uyuşturucu baronunun eşi serbest
El Chapo: Meksikalı uyuşturucu baronunun eşi serbest Hapisteki Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin “El Chapo” Guzman’ın eşi Emma Coronel, ABD’de yattığı hapishaneden serbest bırakıldı.
14.09.2023 Dünya
Güvenlik nedeniyle bilgiler gizli tutuldu, El Chapo’nun eşi tahliye edildi
Güvenlik nedeniyle bilgiler gizli tutuldu, El Chapo’nun eşi tahliye edildi Meksikalı uyuşturucu baronu El Chapo lakaplı Joaquin Guzman’ın eşi Emma Coronel Aispuro tahliye edildi.
13.09.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu: Atatürk, bağımsızlık savaşını emperyal güçlere karşı yaptı
Kılıçdaroğlu: Atatürk, bağımsızlık savaşını emperyal güçlere karşı yaptı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık savaşını emperyal güçlere karşı yaptı. Her yerde fabrikalar kurdu. Kırıkkale küçük bir köy iken, entegre silah sanayisini orada kurdu. Kayseri'de uçak fabrikasının temeli atıldı." dedi.
30.08.2023 Gündem
'Kara Mamba' yakalandı! Fethiye'den yatla kaçış hazırlığı
'Kara Mamba' yakalandı! Fethiye'den yatla kaçış hazırlığı İstanbul’da İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Hollandalı Joseph Johannes Leijdekkers’ın paralarını aklayan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
3.07.2023 Gündem
İstanbul'da operasyon: Uyuşturucu baronunun milyon dolarlık saati
İstanbul'da operasyon: Uyuşturucu baronunun milyon dolarlık saati İstanbul'da uyuşturucu karteline gerçekleştirilen büyük operasyonun detaylarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
14.06.2023 Haberler
Dev operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı! Kayıp kadın infaz edilmiş olabilir
Dev operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı! Kayıp kadın infaz edilmiş olabilir Uluslararası kokain ticaretinden elde edilen kara paranın aklanmasıyla ilgili İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Soruşturmada kara para trafiğindeki zincirin en önemli halkasının Avrupa Polis Teşkilatı (Europol) tarafından 200 bin Euro ödülle aranan Hollandalı uyuşturucu baronu J.J.L. (31) ile onun Türkiye bağlantılarını yürüten N.Y. isimli şahıs olduğu ortaya çıktı.
13.06.2023 Gündem
El Chapo’nun eşi hapisten çıkıyor
El Chapo’nun eşi hapisten çıkıyor El Chapo lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın eşi Emma Coronel Aispuro, ABD’de tutuklu bulunduğu federal hapishaneden açık cezaevine nakledildi.
9.06.2023 Dünya
El Chapo’nun eşi Emma Coronel’e açık cezaevine nakledildi
El Chapo’nun eşi Emma Coronel’e açık cezaevine nakledildi El Chapo lakaplı ünlü uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın eşi Emma Coronel Aispuro’nun ABD’de tutuklu bulunduğu federal hapishaneden açık cezaevine nakledildi.
8.06.2023 Dünya
Meksikalı uyuşturucu baronu Hector Palma için flaş karar
Meksikalı uyuşturucu baronu Hector Palma için flaş karar Meksika’da yargıç tutuklu bulunan uyuşturucu baronu “El Güero” lakaplı Hector Palma Salazar’ın tahliye edilmesi yönünde emir verdi.
18.05.2023 Dünya
Kemal Kılıçdaroğlu: Birlikte, birleşe birleşe kazanacağız
Kemal Kılıçdaroğlu: Birlikte, birleşe birleşe kazanacağız CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Oyumuzun birini bile çaldırmayacağız. Her sandıkta görevlimiz var. Her sandıkta çalışıyoruz. Asla ve asla adaletsizliğe izin vermeyeceğiz. Biz de sabaha kadar bekleyeceğiz. Siz de bekleyin. Mücadele edeceğiz. Çalışacağız, kazanacağız" dedi.
10.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Baronu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.