Uzman

Uzman

Son dakika Uzman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uzman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uzman haber sayfamızda...

Uzman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.220 uzman haberi bulunmuştur.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Güzellik
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı Ankara'da gözündeki ağrı nedeniyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak'ın (72), Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi.
25.04.2024 Gündem
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu Dalış yapmayı sevdiğini belirten genç, suyun dibinde bulduğu taş sayesinde 2,7 milyon dolarlık bir malvarlığına sahip oldu.
25.04.2024 Dünya
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma ABD'li robot üretimi yapan bir şirketin son ürettiği cihazın fotoğrafları dünyada ses getirdi. Söz konusu robotun özellikleri ise uluslararası medyada gündem haline geldi.
24.04.2024 Dünya
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’ 21 Mayıs’ta Türkiye’nin teknoloji alanındaki önemli karar alıcılarını bir araya getirecek olan Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde yapay zeka ve dijital dönüşümün sürdürülebilirliği öne çıkacak gündem maddeleri...
24.04.2024 Ekonomi
Süreç resmen başladı! Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi
Süreç resmen başladı! Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki sınır belirleme çalışmaları kapsamında ilk sınır taşı yerleştirildi.
23.04.2024 Dünya
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı!
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı! Çin'in Guangdong eyaletinde bir kargo gemisinin köprüye çarpıp batması sonucu dört kişi kayboldu. Kaybolan mürettebat için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
23.04.2024 Dünya
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Haberler
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Gündem
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı?
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı? Mutluluk pozları özgüveni de artırıyor, yapay bir imaja da neden olabiliyor. Mutluluk pozlarıyla insanların kendilerini diğerleriyle kıyasladığı bir ortam bulabildiklerini ifade eden uzmanlar, sosyal medyayı kullanırken insanların kendilerini sürekli olarak başkalarıyla karşılaştırmasının mükemmeliyetçilik duygusunu körüklediğini de söylüyor. Uzman Klinik Psikolog Uluğ Çağrı Beyaz, sosyal medyada mutluluk pozlarına olan ilgi ve ‘sanal mutluluk’ konusunu değerlendirdi.
22.04.2024 Genel Sağlık
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri İBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, Bankacılık ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Emin Saygın, vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.
22.04.2024 Ekonomi
Bir kez daha tasarım ödülü
Bir kez daha tasarım ödülü Peugeot’nun yeni nesil E-3008 modeli, dinamik fastback silueti, yeni modern ön tasarımı ve kapsamlı özellikleriyle prestijli Red Dot yarışmasında “Ürün Tasarımı” kategorisinde birincilik ödülü aldı.
22.04.2024 Otomobil
Çocuklar için cinsiyet eşitliği
Çocuklar için cinsiyet eşitliği AstraZeneca Türkiye, toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Itır Erhart ve Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlknur Hacısoftaoğlu danışmanlığında İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle sürdürdüğü “Benim Adım İnsan” projesini genişletiyor.
22.04.2024 Ekonomi
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
İstinye'de AVM'de yangın alarmı
İstinye'de AVM'de yangın alarmı İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı.
20.04.2024 Gündem
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı Türkiye'nin batısında fırtına etkili oldu. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Yalova-Yenikapı feribotunda onlarca araç dalgaların vurması ve birbirlerine çarpması sonucu hasar aldı. Peki yağışlar ne kadar sürecek? Uzman isim yanıtladı.
20.04.2024 Gündem
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı Tokat’ta meydana gelen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması vatandaşlar tarafından merak uyandırdı.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.