Sultangazi'deki çatışmaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı
Sultangazi'deki çatışmaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı Sultangazi'de, otomobille seyir halindeki 2 grubun uzun namlulu silahlarla çatıştığı, iki kişinin yaralandığı olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
1.01.2024 Gündem
Uzun namlulu silahlarla apartmana giren kişiler mahalleliyi sokağa döktü
Uzun namlulu silahlarla apartmana giren kişiler mahalleliyi sokağa döktü İstanbul Avcılar’da bir apartman önüne arabayla gelen kimliği belirsiz şahıslar, araba bagajından çıkarttıkları bezlere sarılı uzun namlulu silahlar ile apartmana girdiler. Apartman sakinlerinin olayı fark etmesiyle kaçan şahıslar mahalleliyi sokağa döktü.
30.04.2020 Gündem
İstanbul'da dehşet anları! Genç kız gözyaşlarına boğuldu
İstanbul'da dehşet anları! Genç kız gözyaşlarına boğuldu Beylikdüzü'nde market çalışanının işyerinin kapısını açtığı sırada içeri giren pompalı tüfekli ve maskeli 3 kişi, kasada bulunan yaklaşık 13 bin TL'yi alarak, olay yerine geldikleri otomobille kaçtılar. Market çalışanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
28.12.2018 Gündem
İstanbul'da film gibi kuyumcu soygunu
İstanbul'da film gibi kuyumcu soygunu Gaziosmanpaşa'da bir kuyumcu dükkanı, otomatik silahlarla gelen 5 kişi tarafından soyuldu. Soygun sürerken bir mahalle sakini olup biteni cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Mahalle sakininin "polisi arayın" diye  bağırması üzerine soyguncular ateş açtı. Soygunun ardından haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Kuyumcu dükkanında olay yeri incelemesi yapılırken, bir taraftan da soyguncuların kaçtıkları aracın belirlenmesi için güvenlik kameraları incelendi. Polis, soyguncuların yakalanması için çevrede çalışmalara başladı.
11.09.2019 Yaşam