Vadistanbul Avm

Vadistanbul Avm

Son dakika Vadistanbul AVM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vadistanbul AVM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vadistanbul AVM haber sayfamızda...

Vadistanbul Avm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 420 vadistanbul avm haberi bulunmuştur.
Kadın sanatçı ‘rönesansı’nı başlattı
Kadın sanatçı ‘rönesansı’nı başlattı Dünya Kadınlar Günü’nde ressam Mihri Müşfik eserleriyle anılıyor. Mihri Müşfik, kadın sanatçıların ülkemizdeki zorlu varoluş mücadelelerinde deniz feneri özelliğine sahip.
5.03.2024 Kültür Sanat
Dostlar bir arada
Dostlar bir arada Cemiyet hayatının sevilen simalarından Güzel Kurşun, Vadistanbul AVM’de bulunan Barbary restoranda ‘Yaza merhaba’ daveti düzenledi.
27.06.2022 Cadde
Özel sporcularla el ele!
Özel sporcularla el ele! Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Monik İpekel öncülüğünde Liv Hospital ve Ahbap Derneği’nin düzenlediği farkındalık projesinde özel sporcularla buluştu
4.12.2021 Cadde
Gardrobunu iyilik için açtı
Gardrobunu iyilik için açtı Çektiği YouTube yayınlarıyla dikkat çeken Merve Özkaynak, anlamlı bir proje başlattı.
7.11.2020 Cadde
Son dakika! Kiraya yüzde 50 indirim geliyor
Son dakika! Kiraya yüzde 50 indirim geliyor Alışveriş merkezleri çarşıyı yaşatmak için elini taşın altına koydu. AVM’ler, markalara kira indirimi yapıyor. Ekime kadar kiranın yarısı istenecek.
21.06.2020 Ekonomi
Murat Akkoyunlu: Bugünü kızıma ayırdım
Murat Akkoyunlu: Bugünü kızıma ayırdım Oyuncu Murat Akkoyunlu, önceki gün kızı Mira ile birlikte Vadİstanbul AVM'de görüntülendi.
1.02.2020 Cadde
'İşimin başına geri dönüyorum'
'İşimin başına geri dönüyorum' Oyuncu Mert Öcal, geçtiğimiz gün Vadİstanbul AVM'de görüntülendi.
28.01.2020 Cadde
Serenay Aktaş: Bunlar beni ilgilendirmiyor
Serenay Aktaş: Bunlar beni ilgilendirmiyor Oyuncu Serenay Aktaş, geçtiğimiz gün Vadistanbul'daydı. Tek başına alışveriş turunda görüntülenen Aktaş, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
13.12.2019 Cadde
Seray Sever'in spor kombini
Seray Sever'in spor kombini TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programın sevilen sunucusu Seray Sever, önceki gün Vadİstanbul AVM'deydi.
11.12.2019 Cadde
Jess Molho'nun yeni projesi
Jess Molho'nun yeni projesi Sunucu Jess Molho, önceki gün Vadistanbul’da görüntülenen isimler arasındaydı.
4.11.2019 Cadde
Umut Akyürek-Oktay Ertuğrul'dan sürpriz program
Umut Akyürek-Oktay Ertuğrul'dan sürpriz program Türk Sanat Müziği sanatçıları Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul, önceki gün Vadistanbul AVM'de objektiflere takıldı.
28.10.2019 Cadde
Melisa Aslı Pamuk'tan tiyatro açıklaması
Melisa Aslı Pamuk'tan tiyatro açıklaması Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.
12.09.2019 Cadde
Murat Akkoyunlu: Sahnede ve ekranlarda olmaya devam edeceğim
Murat Akkoyunlu: Sahnede ve ekranlarda olmaya devam edeceğim Oyuncu Murat Akkoyunlu, geçtiğimiz gün ailesiyle birlikte Vadistanbul AVM'de görüntülendi.
23.08.2019 Cadde
Seray Sever'in keyfi yerinde
Seray Sever'in keyfi yerinde TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında yorumculuk yapan Seray Sever, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
8.08.2019 Cadde
Yeni tatlı şefi Sinan Akçıl
Yeni tatlı şefi Sinan Akçıl Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı, önceki gün Vadistanbul AVM'de görüntülendi. Kıratlı'nın annesi Gül Erçetingöz ve dostlarının eşliğinde bir restorana giriş yapan ünlü çift, restoranda birbirinden güzel İtalyan lezzetlerini tadarken bir yandan da eğlenceli dakikalar yaşadı.
5.08.2019 Cadde
Hakan Akkaya alışveriş turunda
Hakan Akkaya alışveriş turunda Modacı ve sunucu Hakan Akkaya, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de görüntülendi.
5.08.2019 Cadde
İsmail Filiz aksiyon filminde oynayacak
İsmail Filiz aksiyon filminde oynayacak 'Ezel' dizisinde oynadığı 'Ömer' karakteri ile dikkat çeken İsmail Filiz, önceki gün Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.
19.07.2019 Cadde
Funda Arar'dan yeni single müjdesi
Funda Arar'dan yeni single müjdesi Şarkıcı Funda Arar ile prodüktör eşi Febyo Taşel, önceki gün oğulları Aras'la birlikte Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.
4.07.2019 Cadde
Mustafa Doğan arkadaşları ile buluştu
Mustafa Doğan arkadaşları ile buluştu Futbolu bıraktıktan sonra TRT ekranlarında yorumculuk yapan Mustafa Doğan, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.
20.06.2019 Cadde
Alışveriş sonrası akşam yemeği
Alışveriş sonrası akşam yemeği Sesi kadar yazdığı sözler ve yaptığı bestelerle de adından sıkça söz ettiren başarılı müzisyen Gökhan Tepe, önceki gün Vadistanbul AVM'de görüntülendi.
20.06.2019 Cadde
Teoman: Tembellik yapıyorum
Teoman: Tembellik yapıyorum Rock müziğinin başarılı ismi Teoman, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de görüntülendi.
20.06.2019 Cadde
Deniz Baysal-Barış Yurtçu'nun keyfi yerinde
Deniz Baysal-Barış Yurtçu'nun keyfi yerinde Yakın zamanda dünyaevine girmeye hazırlanan Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile oyuncu Deniz Baysal, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
8.06.2019 Cadde
Yeni projelere hazırlanıyorlar
Yeni projelere hazırlanıyorlar Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin genç  oyuncuları Beyzanur Mete ve Esra Balıkçı, Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
1.06.2019 Cadde
Uzay ve Kuzey'i kampa gönderiyor
Uzay ve Kuzey'i kampa gönderiyor Manken Çağla Şıkel, önceki gün çocukları Uzay ve Kuzey'le birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
1.06.2019 Cadde
Serkan Çağrı'dan Grup Laçin sürprizi
Serkan Çağrı'dan Grup Laçin sürprizi Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı.
31.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Vadistanbul Avm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.