Doğal doğum hakkında en sık sorulan 7 soru ve cevabı
Doğal doğum hakkında en sık sorulan 7 soru ve cevabı Çocuk sahibi olmaya karar veren ve gebelik testinin pozitif çıkmasıyla unutulmaz mutluluk yaşayan anne-baba adayları için, hayatlarında heyecanlı ve telaşlı bambaşka bir dönem de başlamış oluyor. İlk ultrasonografik görüntülerdeki heyecan, bebeğin gelişiminin takibi, kız mı-erkek mi derken, doğum şeklinin ne olacağı da bu tatlı heyecanda sordukları başlıca sorular arasında yer alıyor. İşte bu noktada, dünyaya geliş şeklini aslında bebeğin kendisinin seçtiğini biliyor muydunuz?
15.04.2022 Doğum
Vajinal doğum nedir? Vajinal doğum sonrası estetik yapılabilir mi?
Vajinal doğum nedir? Vajinal doğum sonrası estetik yapılabilir mi? Günümüzde vajinal doğum olumsuz sonuçlarından dolayı, genital estetik kaygılardan daha az tercih edilmektedir. Bu aslında yanlış bir inançtır. Doğum doğal seyrinde ve zamanında gerçekleştiği takdirde herhangi bir yırtık ve doğum dikişi olmadan sonuçlanabilir. Kadın Doğum Uzmanı, Cinsel Terapist, Genital Estetik Uzmanı Op. Dr. Meltem Erkmen konu hakkında bilgiler verdi.
13.12.2020 Kadın Sağlığı
Normal doğumun anneye sağladığı faydalar
Normal doğumun anneye sağladığı faydalar Kadın Hastalıkları & Doğum Tüp Bebek ve Genital Estetik Uzmanı Op. Dr. Erhan Karaalp vajinal (normal) doğumun anneye sağladığı faydaları sıraladı.
6.07.2020 Doğum